dejannn
Iskusan
- Poruka
- 5.717
mene pred kolaps uhvati panika, extazu doživljavamo pri nekim drugim padovima...![]()
djavolja imas li ti domace rakije ili samo brlju valjas
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene pred kolaps uhvati panika, extazu doživljavamo pri nekim drugim padovima...![]()
ti koji stoje (podrazumevan poduži vremenski period) na ivici neće nikad skočiti.
Znajući da nemam pravo da sudim nekom drugom sebi bih uzurpirao to pravo u nekim okolnostima ...daleko bilo.
pa onaj koji ima nameru da skoci skocice i pre nego sto ga iko opazi..onaj ko ceka da ga opaze samo trazi paznju
Ipak nije toliko depresivno![]()

Slažem se. Oni na taj način samo vape za nečijoim i nekom pažnjom.
Upravo tako. A pre toga sam komentarisao ono tvoje da...na takvog samo treba viknuti...
Pa neki tvrde da su se reinkarnirali vise puta. Da probamo njih pitati?
Sta bi sa Djavolom i njegovim delovanjem?
pazi sve ljude koje znam a koji su se samoutepali..sve do jedan su jednostavno nadjeni mrtvima..tj ubili se u potaji..niti je ko sta znao niti naslucivao..proletos se ubio decko od dvadeste i neku godinu..izasao nasmejan iz kafane u polupritpitom stanju otisao od drustva..usao u kucu otisao u sobu i razneo sebi glavu lovackom puskom..
Da li vi pricate o onima koji hoce da se samoubiju ili o egzibicionistima?

Znam coveka koji se samoubio. Nikom nije rekao sta ce da uradi, nije trazio nikakvu paznju, nije ostavio poruku.
Mislim da znam sto je to uradio jer sam od jedne osobe cuo sta ona misli o tom i poverovao sam u pricu.
Da li imate bar malo sazaljenja prema tim ljudima?
pazi sve ljude koje znam a koji su se samoutepali..sve do jedan su jednostavno nadjeni mrtvima..tj ubili se u potaji..niti je ko sta znao niti naslucivao..proletos se ubio decko od dvadeste i neku godinu..izasao nasmejan iz kafane u polupritpitom stanju otisao od drustva..usao u kucu otisao u sobu i razneo sebi glavu lovackom puskom..
O egzibicionistima ne pričamo jer je to posebna kategorija sa posebnim načinom omogučavanja seksualnog zadovoljstva...![]()
Znam coveka koji se samoubio. Nikom nije rekao sta ce da uradi, nije trazio nikakvu paznju, nije ostavio poruku.
Mislim da znam sto je to uradio jer sam od jedne osobe cuo sta ona misli o tom i poverovao sam u pricu.
Cemu onda privlacenje paznje?
ne, samo kukavice se ubijaju.
u danasnjem srpskom drustvu sta mislis da li treba vise hrabrosti pucati sebi u glavu ili otvoreno pricati o svojim problemima? odnosno sta je teze?
ne, samo kukavice se ubijaju.
emotivna ucena.
Cemu onda privlacenje paznje?

Po onoj stereotipnoj narodnoj biva tako. A da li je tako u suštini...
Da li je za samoubistvo potrebna hrabrost...
Ako neko svesno i posve voljno odluči da to učini, teško da bi se moglo reći da je to kukakvički čin...