Amuletum
Poznat
- Poruka
- 9.796
Ма, да, а онда је мрмот замотао чоколаду!
Они су познати по поштењу...
Немој о поштењу, молим те.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, да, а онда је мрмот замотао чоколаду!
Они су познати по поштењу...
У реду је што су им замрзли новац јер је ионако служио само за одржавање режима у животу. Народ неће ни осетити али брка хоће.
Рекох ти већ, изједначавају се стране. Да видимо какав је Мадуро кад је ферка.![]()
Са тобом- без и најмањег ризика!Немој о поштењу, молим те.
Или, као са нама, њих 19 на Србију, изнурену санкцијама, ратовима, избеглицама...Ферка као са Асадом? Америка, израел, енглеска, ИСИЛ. Нема такве ферке више, шта је било, било је.
Или, као са нама, њих 19 на Србију, изнурену санкцијама, ратовима, избеглицама...
Они неком да причају о "ферки"...![]()
Е, јбг, нисам био на том часу, носио тетки лек...То је ферка по либералним аршинима.
Е, јбг, нисам био на том часу, носио тетки лек...![]()
Немам ја никога ван Србије.a nije ti tetka iz kanade , slala
Немам ја никога ван Србије.
То су, што се мене сматра- странци.
Па, као и сви гастарбајтери, јел'те?a si video kakva je tetka vulinova
postena i nevina
Мислим да ниси схватио концепт америчке изузетности.
Они су изузети од правила, која им се не допадају.
САД признају само резултате оних избора, на којима победи кандидат који одговара њима.
Ако тај није победио- то су недемократски избори.![]()
У праву је Носферату. Ствар је ега. Ти ниси део глупсон бригаде па да не схваташ зашто су ти избори били фалични. Прежвакано је стотину пута до сад.
Занимљивост, Шешељ је добио изборе 1997. на већој излазности па је пристао на понављање избора јер је била испод 50%. Чак и у Србији има више реда него у Мадуровом логору.![]()
Бринеш за твоју сабраћу серонје?Imal tariguza?
Koliko ja znam parlament je proglasio Gvaida za predsednika a ne on sam sebe. A taj parlament je dobila opozicija većinom izborima 2015. Da li se računaju samo izbori koje dobije Maduro ili i oni gde je njegova partija poražena? Pa valjda je jasno da je u Venecueli sukob izbora za parlament 2015 i predsedničkih 2018.
А на шта је све Мадуро спреман да би остао на власти? Шта је тај идиот пружио своме народу па да ови буду спремни да гину за њега и да га прихвате као доживотног владара?
Inače pročitao sam da je Maduro napravio sopstveni parlament i da ignoriše onaj koji je je izgubio 2015. Koji pomahnitali diktator. Em zabranio opoziciji da se kandiduje 2018 a onda i svoj parlament počeo formirati. I posle priča o nekakvoj ustavnosti.
To se ja malo sprdam kada udarim ijekavicu na Belorusiju jer uglavnom ste vi komunisti iz Bosne dolazili i tako pričali 1945 kada ste bogataše proglašavali fašistima i streljali ih, pa im konfiskovali imovinu.
Da, zanimljivo je da Ameri čačkaju Ruse u Ukrajini i Kineze u Žutom moru al eto, na krstarici u stvari Rusi i Kinezi preuzimaju Kubu i Venecuelu a Amerika je u defanzivi. Na krsti vlada paralelni svet suprotan od realnog.
Не вреди мењати осигураче, кад је инсталација у кратком споју...Majku mu koliko vama treba zameniti osiguraca?
Госн Гваидо је у Боготи на састанку са Пенсом подпредседником САД и осталим латиноамеричким лидерима. Договарају како ће да руше овог вашег малог Стаљина.
Треба бити стрпљив, кроз пар недеља осетиће се први ефекти санкција нафтној индустрији. Венецуела не само да не продаје нафту Американцима већ је више не продаје ни Кинезима. Само још Индија купује њихову нафту, остали су без већине прихода. Видећемо шта ће Мадуро да ради када војсци почне да касни плата.
Нигде и никад не иде у џепове народа.
Ишло би у џепове државе Венецуеле, да им САД не блокирају продају; онда би држава Венецуела имала новац за снабдевање, јер ни једна држава која има нафту није гладна и у несташицама- док не дођу Амери.
И ти то знаш врло добро, само се правиш блесав.
![]()
То је онда страшно...Ne pravi se.
Imal tariguza?
Nasladjuješ li se propadanjem naroda Venecuele?
Nisi za džabe uzeo lik te crkotine na avataru.
I on se hrani krvlju nevinih širom sveta.
Порука грингосима од командоса