Venecuela na pragu gradjanskog rata....

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Situacija dostize usijanje...

Sve ulice se blokirane ko zna od koga, nema hrane, nema hleba...

Ono cega ima je preskupo.

Svuda napadi na radnje, pojedince...

Zivci su na granici izdrzljivosti.

Ko ne mora ne izlazi iz kuce.

Malo pre nije bilo struje dva sata...

Internet zakazuje...

Ko zna koliko cu jos moci da se javljam.

Malocas sam se vratio: otisap sam da kupim nesto hrane, ali nema prolaza.

Naoruzani civili preprecili sve ulice....

Policija i zandarmerija nekuda NESTALI....

Видиш бре Блајби да је Чавезова боливарска револуција била опасна и скупа глупост. Као и сва та празна левичарска обећања довела је до ситуације где нема ни хлеба, ни струје, ни наде, ни ничега, и то у једној невероватно богатој земљи.

Чим се врате Амери доћи ће до реда и све ће бити океј.

Видиш бре Блајби да је Чавезова боливарска револуција била опасна и скупа глупост. Као и сва та празна левичарска обећања довела је до ситуације где нема ни хлеба, ни струје, ни наде, ни ничега, и то у једној невероватно богатој земљи.

Чим се врате Амери доћи ће до реда и све ће бити океј.

Primetio sam sa zakasnjanjem.

Zaveo me je oratorstvom, u tome je bio Velki Majstor.

Imas pravo. :ok:

Primer kada imas coveka koji zna ,pokojni Chavez i koji ostavi nesposobne naslednike, Slicno kao kod nas posle Titove smrti. Mislim da je Chavez licno odabrao Modura kao naslednika, Deng Si Jao Ping u Kini je uradio fenomenalnu reformu sistema i danas imamo Kinu koja jedina konkurise USA,

Nesto slicno. :ok:

Ostaviti Madura na vlasti je najlosiji potez Caveza od svih.

Па ни Бог отац не би био у стању да одржи те неодрживе Југославије кад једном вода дође до пода. Немој тако на друга Мадура, не може он да промени трендове који су у глупим системским решењима неизбежни.

Па ни Бог отац не би био у стању да одржи те неодрживе Југославије кад једном вода дође до пода. Немој тако на друга Мадура, не може он да промени трендове који су у глупим системским решењима неизбежни.

Maduro je jedna obicna sofercina, kako sam voli da se hvali.

Cavez je bar bio obrazovan i istorijski dobro potkovan (nekada me je zapanjivao detaljima koje je pomi njao u govorima iz recimo nase istorije), a ovaj ne zna ni vola da ubode.

O govornickim sposobnistima i kontaktu sa slusaocima i da ne govorimo.

Iste su mu kao i organizacione.

Ускоро ће ти маоисти да се врате у џунглу где им је и место, државу ће да води средња и виша класа којима је то посао, и Венецуела ће опет бити најбогатија земља латинске Америке.

Iz tvoje testature u Bozije usi...:sad2:

Back