S
sramica
Gost
JA SAM ZA V E N E C I J U
TAMO JE TAKO ROMANTICNO I LEPO
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ina:Mene za Veneciju veze samo 90 evra koju su mi uzeli za gondolu i to na prevaru...idi u Bolonju ili Milano, tamo je strava
dujka:Kada sam bio tamo bila je naka opasna poplava, camce su vozili po sred ulice.
Da li neko zna sta znaci kad sanjas da si u Venecijisramica:JA SAM ZA V E N E C I J U
vlax:Bio sam tamo dva puta,ali veruj mi samo je prvi put nezaboravno...drugi put vec kvari utisak
TINA - BG:
Katica:Bila sam nekoliko puta u Veneciji, i pre par godina i sad skoro i uvek mi je bilo lepo . Poslednji put sam htela da proverim utisak iz mladjih dana i verujte jos mi je lepsa i interesantnija.
vlax:Ina:Mene za Veneciju veze samo 90 evra koju su mi uzeli za gondolu i to na prevaru...idi u Bolonju ili Milano, tamo je strava
Meni je najlepsa bila Verona-neponovljivo!!!-ako neko hoce da mu posaljem neku od slika Verone nek ostavi mail.
Cao..dugo me nije bilo...izvinjavam se red star sto joj(mu) nisam poslao slike jos uvek ali tek sam sad video poruke,poslacu i njemu i Kliu za neki dan dok pronadjem diskove sa skeniranim slikama.Klio:vlax:Ina:Mene za Veneciju veze samo 90 evra koju su mi uzeli za gondolu i to na prevaru...idi u Bolonju ili Milano, tamo je strava
Meni je najlepsa bila Verona-neponovljivo!!!-ako neko hoce da mu posaljem neku od slika Verone nek ostavi mail.
Izvinjavam se Katici, greska. Zamolila bih vlaxa da mi posalje slike. Hvala