V
VUJANOVIC
Gost
KOJI GRAD JE LEPSI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala Mo:ooo kakvo ti je ovo pitanje... nema nista teze, makar meni, nego razvrstavat gradove po ljepoti, narocito talijanske!
Nije samo Venecija za zaljubljene, to da znas. I Rim je isto![]()
Po meni, eto , ako se bas mora, Rim je Rim, znaci vise mi se dopada od Venecije....ali opet, kazem ti, svudje ima cari...Najbolje je da ih iba spojis 8)
Kiss
Klio:Mala Mo:ooo kakvo ti je ovo pitanje... nema nista teze, makar meni, nego razvrstavat gradove po ljepoti, narocito talijanske!
Nije samo Venecija za zaljubljene, to da znas. I Rim je isto![]()
Po meni, eto , ako se bas mora, Rim je Rim, znaci vise mi se dopada od Venecije....ali opet, kazem ti, svudje ima cari...Najbolje je da ih iba spojis 8)
Kiss
Bas ovih dana se kanim da na internetu potrazim neki savet o rimu i obilascima tog grada i super, naleteh na ovu temu.
Molim te napisi mi zasto mislis da je Rim lepsi od Venecije i sta mi predlazes da obidjem tamo. Planiram na leto sa prijateljima da provedemo tamo par dana, svi prvi put. U Veneciji sam bila i sada kada mislim na to cini mi se kao da sam bila u nekom prelepom snu.