K
koko
Gost
Uskoro se udajem, pa me zanimaju vasi predlozi.
Thanx
Thanx
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista od svih ljudskih odnosa nije toliko vredno postovanja kao brak.Nadam se da si zrela i potpuno svesna toga. A moje misljenje je da je jadan svaki muz sto mora podnositi bracne nevolje u tom prvom obliku ljudske zajednice.koko:Uskoro se udajem, pa me zanimaju vasi predlozi.
Thanx
Na cemu si mu stajala toliko dugo?Moon_flower:ja sam mome stajala sat vremena, hahaha..isplatilo se![]()
malecka:... ja sam bila na jednom vencanju u cg gde je mladozenja umazao mladu tortom i ona mu ubrzo vratila istom merom, zato - pazi se...!))
moj predlog posto sam kitila svatove je da se odredi na koju stranu se stavlja ruzmarin slobodnim a na kojoj onima koji su u vezi, da se tamo ljudi malo upoznaju i tako...
nasminkana_lazima:na vencanju obavezno da mu stanes na nogu "ochepish ga"))
ludakinja:E cao ja sam ustvari luda a on je lud samo zato sto je sa mnom. Jeste li culi ovo, jedan moj normalni komsija mi je pricao da je on kada je odlucio da se zeni jednostavno trazio biolosku majku svoga buducega sina. Kako pitacete?
E lepo to rade u Americi, najpre sacekaju biolosku spremnost majke, pre toga izvrse sve neophodne analize DNK I RNK, nivo urina u mokraci, izmere normalno secer u krvi, visinu crte na dlanu i tako to i onda cekaju momenat kada ce ukrstanjem gena dobiji zeljenu kombinaciju. Da li je to dobro?
Pitacete.
Ma ako se njima svidja, sta ih briga, ali ipak svi smo mi pa cak i ludaci uvek vise na strani onoga sto je prirodno da kazem sto ti priroda da i ne pitamo koliko ce biti dece.
Anonymous:nasminkana_lazima:na vencanju obavezno da mu stanes na nogu "ochepish ga"))
)))
mislis da je to mojoj bivsoj zeni pomoglo))))))
zasto ne mogu da se nasmejem... vi stvarno verujete da neko treba da uvazava vas jednouman nacin "razmisljanja"