na koji nacin bi ga sprecile i jer bi ste informisale njegovu izabranicu putem nekih dojava o nekim stvarima ili bi ste sa ignorancijom reagovali na vest o tom cinu a mozda pak i proslavili u fazonu drugu obmani
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ignorisala bi taj terminna koji nacin bi ga sprecile i jer bi ste informisale njegovu izabranicu putem nekih dojava o nekim stvarima ili bi ste sa ignorancijom reagovali na vest o tom cinu a mozda pak i proslavili u fazonu drugu obmani
napila bi se, vredjala goste i izazvala tucu?Ne bih je uopste obavijestavala.Bas bi voljela da me jedan "oce pozvati na svadbu pa da se proveselim onako domacinski......
Pakosti tu ne pomazu.Jer vasa prica se zavrsila.....
napila bi se, vredjala goste i izazvala tucu?
il preotela mikrofon pevaljki i zapevala tuzbalice?
na koji nacin bi ga sprecile i jer bi ste informisale njegovu izabranicu putem nekih dojava o nekim stvarima ili bi ste sa ignorancijom reagovali na vest o tom cinu a mozda pak i proslavili u fazonu drugu obmani
sve mene drzec za ruku![]()
Normalno, sve bitne događaje slavimo ili oplakujemo tugedr <33333333![]()
Ko je uopšte ovaj Muharem? I ko se seče na ovo? Nemoj da ja počnem da dižejišem!![]()
A što bi ga išta sprečavala.
Pa čim je bivši, ko ga hebe!
- - - - - - - - - -
Mukica![]()
Ko je uopšte ovaj Muharem? I ko se seče na ovo? Nemoj da ja počnem da dižejišem!![]()
jos nisam cula da je bivsi ili bivsa sprecila vencanje