Veljine muke

Molly Bloom

Zainteresovan član
Poruka
313
"Pucaću kad me ponovo budu napali

Lider Nove Srbije Velimir Ilić posle dužeg vremena ponovo se našao u centru skandala. S „Blicom“ je juče kontaktirala Tamara Ivljanin (35), koja tvrdi da ju je Ilić na jednoj raskrsnici u Beogradu prvo neprijatno odmeravao, a zatim psovao i krenuo za njom. Njega je juče optužio i Nebojša Radosavljević Vrana, frontmen grupe „Žigolo“, da ga je bivši ministar jurio po ulicama, psovao i pred policijom pretio da će ga ubiti. Na sve to Ilić odgovara: „Pucaću kad me budu napali sledeći put“.

Tamara Ivljanin, koja je zaposlena u Udruženju inostranih medija, kaže da je u petak, vraćajući se sa posla kroz Bajlonijevu pijacu, na uglu Gundulićevog venca i Ulice Pavla Papa naletala na Velimira Ilića. Kako tvrdi, stajala je na pešačkom prelazu kad se ispred nje zaustavio sivi džip.
- Tada sam videla da ispred mene stoji bivši ministar Ilić. Prvo me je neprijatno odmeravao i nije hteo da nastavi put. Rukom sam mu dala znak da ide i da me ostavi na miru. Kad sam se našla na drugoj strani puta, on je stao, parkirao se i rekao mi „Šta hoćeš k…o?“. Pitao me: „Ko si ti?“ Nisam htela da se raspravljam s njim, već sam počela da se udaljavam. Počeo je da me psuje, a zatim i izašao iz kola i krenuo za mnom. Na kraju sam potrčala i uspela da pobegnem - kaže Tamara Ivljanin.
Nije prošlo ni četiri dana od tada, a Velimir Ilić je izazvao novi skandal. Kako priča Nebojša Radosavljević Vrana, bivši ministar mu je pretio da će ga ubiti samo zato što mu je zasmetao na putu na uglu ulica Mije Kovačevića i Višnjićeve u Beogradu. On dodaje da se odmah požalio policiji, ali da je pristigao i Velja i naredio im da ga uhapse.
Velimir Ilić juče je za „Blic“ izjavio da se trenutno nalazi u selu, da bere šljive i da nema vremena da se bavi izmišljotinama.
- Čovek je narkoman. Izašao je iz kola, zaustavljao saobraćaj i pravio probleme. Ja sam zbog toga pozvao policiju jer mi je Dačić rekao da mu javim kad god me neko bude napao i doći će patrola - kaže Velja Ilić.
On dodaje da nije vređao nikakvu devojku u petak jer se tada nalazio u selu.
- Nakon onog napada na mene tražio sam zaštitu od Ivice Dačića. Ako mi ne pomogne, moraću da pucam. Još nisu otkrili ko me je udario po glavi. Pucaću kad me sledeći put budu napali – rekao je juče Ilić."
(http://www.vestidana.net/kat_politika.php , izvor Blic)

Ko je koga napao... sta mislite?
 
Не знам ко је тај Врана, очигледно да је неки пропалитет али знајући какав је Веља ни најмање не сумњам да је прогонио лика (мада га је овај сигурно провоцирао). Женској верујем ...
 
:hahaha::hahaha:

Kakva sprdacina!!!

Ova,nazovi novinarka,se posle cetiri dana setila da ju je Velja ''odmeravao'',naravno,ohrabrena ''Zigolo vranom'':mrgreen:

Mozda,im Velja sklopi poznanstvo,jer je ova novinarka taman za nekog zigoloa!:mrgreen:
 

Back
Top