Velja Nevolja od FK Partizan primao platu od 5.000 evra, imao službeni auto i svoje igrače

Gde si ti to primetio kod mene?
Moj prijatelj se prijavio za policiju u Srbiji, kao drzavljanin Srbije, i Hrvatske i jelte manjina.

Ne znam da li postoji starosna granica za primanje u policiju? Nisam sa tim upoznat ali su ga odbili da bi potom pisao ambasadi Hrvatske kako je odbijen na nacionalnoj osnovi.

Iste godine je primljen u policiju.

Jos ako imas Mihalja Kertesa kao prijatelja, nebo ti je granica <3

Резултат саме утакмице је споредна ствар..
Акценат је на отвореним трибинама z:lol:
Јбт. ша смо вам урадили?
Доведемо Вам једног цигана,једног радовца,неколицину таурунам-бојса и полупамо Вам
југословенско спортско друштво у потпуности z:D
A naravno ja nemam pojma o čemu govoriš. Bavim se investicijama, ženama, knjigama, pijančenjem. Zaista nemam vremena da se bavim tim boleštinama.

Moj prijatelj se prijavio za policiju u Srbiji, kao drzavljanin Srbije, i Hrvatske i jelte manjina.

Ne znam da li postoji starosna granica za primanje u policiju? Nisam sa tim upoznat ali su ga odbili da bi potom pisao ambasadi Hrvatske kako je odbijen na nacionalnoj osnovi.

Nema toga kod mene. Ja sam uvek za prolaz najsposobnijih, najpametnijih, najkvalifikovanijih bez obzira na veru i naciju jer vera i nacija kod pametnog čoveka ne utiču na rasuđivanje.

gde moze policajac da ima dva drzavljanstva,

Nas drugar je zeleo da bude policajac ,ali nije prosao lekarski koji je dosta rigorozan, Pronasli su mu srcanu manu. Kako je bio razocaran. Ja nikada ne bih voleo da tamo radim. Imam neko gadjene prema njima.

A naravno ja nemam pojma o čemu govoriš. Bavim se investicijama, ženama, knjigama, pijančenjem. Zaista nemam vremena da se bavim tim boleštinama.

То бре Божја казна што вам се догодило...
Увек сте нешто контрирали,хтели да играте утакмице на Велики Петак,Суботе...

дође онај мајмун из -Football Factory-. цигани му се срдачно захвале на позиву за снимање и одбију га
а ви се ту куробецате са неким пиштољима,допом,свињским главама...

Па где су били ти силни гробари кад вам служба преузимала трибину?

То бре Божја казна што вам се догодило...
Увек сте нешто контрирали,хтели да играте утакмице на Велики Петак,Суботе...

дође онај мајмун из -Football Factory-. цигани му се срдачно захвале на позиву за снимање и одбију га
а ви се ту куробецате са неким пиштољима,допом,свињским главама...

Па где су били ти силни гробари кад вам служба преузимала трибину?
Ma brate sve je to u redu ali Partizan je kao klub bolji. Ima jednu od najjačih škola na planeti. Partizan je kompletan klub. Vi ste samo neka ekipa koja malo igra fudbal. Partizan je institucija.

Nas drugar je zeleo da bude policajac ,ali nije prosao lekarski koji je dosta rigorozan, Pronasli su mu srcanu manu. Kako je bio razocaran. Ja nikada ne bih voleo da tamo radim. Imam neko gadjene prema njima.
Da, bio je članak u novinama pre 20 godina da je pronađen genij na IQ testu u policiji.

Ja odmah znam da je to fake news, jer sâmo učestvovanje u policiji je fejlovan IQ test.

Druge grupe uveren sam već odavno postoje ali ćute i rade za razliku od Velje koji se otrgao kontroli. Sada će samo preuzeti njegov deo. Navijačkim grupama, odavno to pišem na Krstarici, treba zabraniti delovsnje i tretirati ih kao mafijaške organizacije. Nemaju one veze sa ljubiteljima sporta i klubova već služe da rade prljave poslove za političku elitu.
Kakvi navijaci kakvi bakraci. Sve porodicni ljudi i roditelji. Zavrsice kao limar Milorad Ulemek.
Biti pravi navijac voljenog kluba je noc i dan u odnosu na to sta je ovaj olos radio.

budale

ispada da ga stvarno jesu odbili na nacionalnoj osnovi

a ako su ga primili iako ne ispunjava neke uslove a zbog nacije , o5 budale

Kad smo bili mladi cesto smo isli u taj restoran na stadionu JNA, Imao je veliku bastu ,koja je bila ogradjena visokim zidom ,ispod istocne tribine. Klopa je bila vrhunska a kelneri najbolji u gradu. Dolazile su vidjenije licnosti i ostavljale veliki baksis ali cene su bile pristojne i za obicne ljude. Pricam vam o nekoj 90toj jos nije krenulo ludilo. Tada nije bilo ovakvih navijackih grupa ,svi su bili grobari i najvatreniji su donosili zastave a ostali navijaci samo sal u bojama kluba. Na drugoj strani brda postojali su Cigani ,sa navijacima poput Pece Pankera daleko od kriminalaca ,eno ga hvala bogu jos je ziv ima porodicu ,radio u fabrici.Nikakve Delije ,nikakvi Alkatraz,Janjicari....
Sećaš se Stadiona, pa kaži da l' je bilo najušuškanije mesto,
skoro da si u centru, a vrevu i buku ne čuješ. Sigurnost pre svega,
a navijači normalan svet.
Sećam se da su cele porodice dolazile na utakmice, a najslađe mi je
bilo kad su mladi roditelji doveli troje klinaca od 2-3-4 godine i svi
obučeni u crno bele dresiće, cakani , da sam tad imala mobilni
fotka bi bila vrh :heart:

A, onda je došla bagra i sve uništila.

budale

ispada da ga stvarno jesu odbili na nacionalnoj osnovi

a ako su ga primili iako ne ispunjava neke uslove a zbog nacije , o5 budale

Na nacionalnoj osnovi su samo mogli da ga prime,
da odbiju jedino ako je totalno promašen slučaj,
defektan i skroz neupotrebljiv.
U svim tim institucijama su gledali da udome
što više manjina, cigana i sl. zarad slike bar koja se ostavlja
da se ne prave razlike kao što ova dekada roma nikako da prođe,
nema gde nisu infiltrirani i uvek im se u svemu daje prednost.

Nevolju polako počinju da peru, strašno detinjstvo,
odrastao bez ljubavi, roditelja , porodična tragedija i ostale kerefeke.
I meni ga na čas postalo žao, a taj slučaj se nikada neće dovesti do kraja
jer jake face su gazde.
Znamo gde živimo.

Na nacionalnoj osnovi su samo mogli da ga prime,
da odbiju jedino ako je totalno promašen slučaj,
defektan i skroz neupotrebljiv.
U svim tim institucijama su gledali da udome
što više manjina, cigana i sl. zarad slike bar koja se ostavlja
da se ne prave razlike kao što ova dekada roma nikako da prođe,
nema gde nisu infiltrirani i uvek im se u svemu daje prednost.

Nevolju polako počinju da peru, strašno detinjstvo,
odrastao bez ljubavi, roditelja , porodična tragedija i ostale kerefeke.
I meni ga na čas postalo žao, a taj slučaj se nikada neće dovesti do kraja
jer jake face su gazde.
Znamo gde živimo.
dobro pamtim kada je eksplodirala ta bomba u stanu. stajao sam negde kod obilicevog stadiona na ulici, kasno popodne. i eksplozija u onim zgradama uz vojislava ilica iza arhitektonske skole, ka gradu

Velja Nevolja od FK Partizan primao platu od 5.000 evra, imao službeni auto
...

Veljko Belivuk ........... zaposlen je u FK Partizan.
...
Kao radnik FK Partizana, piše "Srpski telegraf",
Belivuk je mesečno na ime plate dobijao ...... 5.000 evra
Belivuk je ........ bio menadžer pojedinim fudbalerima,
...... na raspolaganju imao ...... službeni klupski automobil.

Кол'ко ја видим
( кад избацим малограђанске речи чуђења, знаке узвика итд. )
Невољени је био запослен у ФК Партизан.
Имао је тамо плату, службенике, просторије ...

Имао је банду, да, али ми славимо такве, зар не ?!

Back