- Poruka
- 17.625
Osvjestenja?подизање тужбе би могло да покрене процес .
Ma kakvi. Evo 30 godina, budalesaju zajedno sa narodom. Nema pravde bez maca, nemilosrdnog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osvjestenja?подизање тужбе би могло да покрене процес .
Haha, da. To je zamajavanje. Zna se ko je ucestvovao i ko je podrzavao "demokratiju." Nema razloga za sudjenje. Nisu ni partizani sudili na Blajburgu. Tako se to radi sa teroristima.колико видим Веља се пријавио добровољно да буде сведок сарадник
колико видим Веља се пријавио добровољно да буде сведок сарадник

Osvjestenja?
Ma kakvi. Evo 30 godina, budalesaju zajedno sa narodom. Nema pravde bez maca, nemilosrdnog.
Haha, da. To je zamajavanje. Zna se ko je ucestvovao i ko je podrzavao "demokratiju." Nema razloga za sudjenje. Nisu ni partizani sudili na Blajburgu. Tako se to radi sa teroristima.
Koje ce to tuzilastvo i sudstvo da uradi i ko ih je i to na vreme , tu postavljao ...?
Nove generacije nisu za qc, a kako i da budu kad nemaju zivotno iskustvo. Nemaju pojma sa zivotom. Te nove generacije su kriminalci, teroristi, razmisljaju kao teroristi, nista ne postuju. To danas u Srbiji samo penzioneri mogu sprovesti, ima ih brojcano, i nesto znaju, jos uvjek.замисли како ће нове генерације гледати на нас ако се ништа не подузме ..продали државу , председника , генерале ..народ продали за паре које је Веља носио у кесама из Мађарске ..
то је заиста срамота и то клективна јер нико се није ни побунио !
лично верујем у покајање .искрено покајање ..ето , ако се Веља покајао нека се узме као сведок сарадник
- - - - - - - - - -
процес може покренути група грађана а то би био процес века који не би могао да буде игнорисан од стране тужилаштва и судства .

то је последица 5 октобра , то су деца 5 окобра ..мислила сам на неке будуће генерације јер ово неће вечно да траје , време ће се променити а љага ће да остане .
не подржавам војну диктатуру , нити да се користи војска у унутрашње ствари , само за одбрану .
тужба би заиста могла да промени не само ток историје , него и исход .
то је последица 5 октобра , то су деца 5 окобра ..мислила сам на неке будуће генерације јер ово неће вечно да траје , време ће се променити а љага ће да остане .
не подржавам војну диктатуру , нити да се користи војска у унутрашње ствари , само за одбрану .
Vojna hunta je prava stvar. Sta ti mislis ko dzi drzavu u Americi i Rusiji i Kini? Ne zanima ih unutrasnja politika, osim ako se radi o terorizmu. Zato j Tito bio legenda. On je bio marsal, i samo ga je strategija i vojska zanimala. Nije se on bavio politikom, to je ostavio ovim majmunima ispod i jedino se uplitao kad je bilo problema. Vojna hunta je jedini nacin vladanja, ostalo su budalastine i terorizam.
Izvini, čoveče, ali nije bilo tako definitivno pod Titom.
Možda kada je omatorio, dakle 1970-ih godina kada je počeo malo da se gubi i pričao kao da se sprema da će još barem 5 godina živeti duže nego što jeste, za konferenciju Nesvrstanih. Tada jeste uglavnom popuštao i prepuštao kliki okolo njega u preovlađujućoj meri.
Слажем се са болдованим - али схвати да Тужилаштво очигледно искључиво ради ПО НАРЕДБИ ИЗ КАНЦЕЛАРИЈЕ АВ........ тј. апсолутно нису на било који начин слободни да поступају према Закону...........
Tacno. Ljaga ce da ostane samo zbog pokradenih izbora a niko za to nije odgovarao.
Nisam ja za tebe Cupy.
A sto se tice knjige, moze da bude pisana koliko hoce, za mene oni nisu veleizdajnici, kao ni za pola naroda koji je izasao na glasanje tada (a narod nazvati izdajnickim smesno je). Gresili jesu, neki mi se nimalo ne dopadaju ni danas, ali zajednickim imenom da ih nazivas izajnicima samo zato sto su zeleli da sruse Milosevica na izborima, ne da je glupo, nego je i neistina (ako je samo na bazi toga). Ako je na bazi novca, pa i dan danas se primaju donacije, kao sto su se i primale i ranije od tog zapada, samo u vreme S.M. kroz humanitarnu pomoc a gde su bas sve zavrsavale i da li u prave namene to ne znam(o). Znamo samo da su se mnogi bliski rezimujako obogatili u to vreme.
Nisam ja za tebe Cupy.
A sto se tice knjige, moze da bude pisana koliko hoce, za mene oni nisu veleizdajnici, kao ni za pola naroda koji je izasao na glasanje tada (a narod nazvati izdajnickim smesno je). Gresili jesu, neki mi se nimalo ne dopadaju ni danas, ali zajednickim imenom da ih nazivas izajnicima samo zato sto su zeleli da sruse Milosevica na izborima, ne da je glupo, nego je i neistina (ako je samo na bazi toga). Ako je na bazi novca, pa i dan danas se primaju donacije, kao sto su se i primale i ranije od tog zapada, samo u vreme S.M. kroz humanitarnu pomoc a gde su bas sve zavrsavale i da li u prave namene to ne znam(o). Znamo samo da su se mnogi bliski rezimujako obogatili u to vreme.
Ma jok. Tito je bio marsal, samo ga je zanimala stabilnost i strategija. Nije on imao nikakve vez sa partijom osim sto ih je nadzirao kao marsal. Nije on bio nikakav idejni vodja, politicar, nikakve tracarije, nego stub stabilnosti, vojska.
Не мере то она сконтат' бааа... Количина дезинформација и антисрпске пропагандеNe, vi ste koristili nasilje za politicke ciljeve sto vas cini teroristima, i uprli puske protiv vojske i naroda sto vas cini veleizdajnicima. Vi koji i danas to podrzavate ste i teroristi i veleizdajnici i dan danas.