Веља Илић: ШВЕРЦОВАО САМ ПАРЕ ЗА ЛИДЕРЕ ДОС!

Pa jeste sloba pokojni, ali malo, malo pa ga otkopavate ovde.
Ražalovani vojvoda jeste u ćorki, što mu ne umanjuje zasluge za ratnohuškačku politiku i šatro davanje ostavke i šatro razlaz sa miloševićem, nakon bombardovanja.
Vojislav dr Koštunica... šta reći, najbolje da ga zaboravimo.

Što se tiče ovog ostalog.... šta te briga šta su obećali jer nisu obećali tebi niti si im zbog obećanja dao-la svoj glas.
Teško vas je promeniti, to je najveći problem:D

Ја конкретно и аргументовано.Докази ко планина, а ти се фрфљаш неким фразама.

Неозбиљан си, да не кажем нешто теже.Неозбиљан.

I ne razumem sta je lose u poenti teme?

Naravno da je zapad finansirao promene u Srbiji, i hvala mu na tome.

Jos jednom su uradili nesto za nase dobro, ali to svakako nece da zaustavi nase bolide da ih pljuju.

Ne smem ni da zamislim kolika bi mi vukojebina bila da nam nije zapada.

Невероватно, ем си клемпав, ем немаш слуха, а ипак певушиш ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД... да ниси погрешио државу можда...

Velja Ilic je devedesetih usao u politiku,tacnije u SPO.Vozio je belog Yuga,totalno razdrndanog,i bio siromah ko sirce,nije imalo kuce za sta da ga ujede.Sad je burzuj a ne bogat.I ne samo on,cela njegova familija se obogatila,prebogati su,a to je sve od politike.Nemoj Veljo vise da se boris za narod kad te molim,izumrecemo ko dinosaurusi!

I da dodam, Velja je olos, sljam i bitanga.

Govedo retardirano seljacko.
Hebote, sto su nam goveda degradirala, pa politicare poredimo sa jadnim dobrodusnim, postenim seljacim pomagacima u proizvodnji hrane.
Sreca vasa pa vas goveda ne cuju sta pricate, moglo bi se desit da vas neko posteno govedo ubode rogom za kazniu sto ga nipodastavate.

Оно што је чудно око целој причи око 5. октобра, је чињеница да западне обавештајне службе ОТВОРЕНО дају податке о томе како и на који начин су утицале да се 5. октобар догоди. Чак су се у Украјини и Грузији освестили, а само се овде то слави као ''победа демократије'' !

Па то што отворено причају о томе, има свој психолошки моменат... доказују како су најјачи и како је сваки отпор бесмислен...
Једноставно, отворено нам говоре, има да славите своју пропаст, потчињавање, и има да знате где сте, а то је на месту робова и гоја, може нам се, хоћемо - ви нам сами то дајете... ми тражимо прст - ви нам сами дајете руку... ко вас ј::::::

I da dodam, Velja je olos, sljam i bitanga.

Govedo retardirano seljacko.

Potpuno ste u pravu. :ok:

Samo takav šljam kao što je Velja je mogao da potpomaže duboku propast Srbije, petog oktobra ... :( I sve te likove koji su izronili iz ništavila. Haraju i traju do dana današnjeg. Osim jednog ... koji je bio najgori.

Оно што је чудно око целој причи око 5. октобра, је чињеница да западне обавештајне службе ОТВОРЕНО дају податке о томе како и на који начин су утицале да се 5. октобар догоди. Чак су се у Украјини и Грузији освестили, а само се овде то слави као ''победа демократије'' !

Па то што отворено причају о томе, има свој психолошки моменат... доказују како су најјачи и како је сваки отпор бесмислен...
Једноставно, отворено нам говоре, има да славите своју пропаст, потчињавање, и има да знате где сте, а то је на месту робова и гоја, може нам се, хоћемо - ви нам сами то дајете... ми тражимо прст - ви нам сами дајете руку... ко вас ј::::::

...Да форумска НАТО шабанија обнови градиво! ;)

Potpuno ste u pravu. :ok:

Samo takav šljam kao što je Velja je mogao da potpomaže duboku propast Srbije, petog oktobra ... :(

A ти био паметан 05.10 а 90% народа глупаци?

Признај и себи да си такође био тај шљам,па да ти опростимо на овим ружним речима упућеним шљаму Вељи.
:lol:

Боже сачувај и саклони ..

Upitan o pričama da je išao u Mađarsku po pare i delio ostalim liderima DOS-a kod pumpe „Zmaj“ na autoputu, Ilić kaže: "Ne, ja sam bio fizičko lice za prenošenje para, vrlo često. Ostali nisu imali petlje da ih prenesu preko granice. I nije tačno da je to bilo kod „Zmajeve“ pumpe, nego kod „Rodića“. Tu su me čekali da im predam novac".

то што је признао не мења чињеницу да је крив , нека се покрене процес и подигну оптужнице за државни удар

Боже сачувај и саклони ..

Upitan o pričama da je išao u Mađarsku po pare i delio ostalim liderima DOS-a kod pumpe „Zmaj“ na autoputu, Ilić kaže: "Ne, ja sam bio fizičko lice za prenošenje para, vrlo često. Ostali nisu imali petlje da ih prenesu preko granice. I nije tačno da je to bilo kod „Zmajeve“ pumpe, nego kod „Rodića“. Tu su me čekali da im predam novac".

то што је признао не мења чињеницу да је крив , нека се покрене процес и подигну оптужнице за државни удар

Tacno, ali kako kad su kriminalci i teroristi, veleizdajnici na vlasti.

једино тако би и сишли са власти .

5 окобар је највећа брука и црнило у историји Србије .наша деца ће нас проклињати због оног што је урађено , неке нове генерације ће се срамити наших поступака .

да је 5 октобар државни удар и највећа превара коју је извела криминална организација знамо сви .

имена постоје ..списак постоји ..подигнути оптужнице и исправити историску превару и грешку и ГРЕХ !

мислиш да не би могла нпр група грађана да тужи досовце за државни удар , обману народа и пљачку ...

Mozda moze podici tuzbu, ali sta ima od toga. Nisu ni teroristi podigli tuzbu. Nema nista bez vojske, nemilosrdne prema teroristima. Ovi su se digli na puske za politicke ciljeve, to je trebalo przit. Ali nije bilo volje za to, sto je bruka, zato su ti generali i vojska, i MIlosevic zavrsili kako jesu. Radije su sebe ubili nego narod, to je bruka za vojsku.

Back