Velja i Dragan Đilas digli kamen temeljac za raseljene sa kosova!

pa vajda nece, mislim jesam ja glasao za DS duvek al kad vidim one koji su se pre godinu dana najgrublje vredjali i posipali govnima medjusobno ,a jos ih obojicu bije glas da su "postenjacine"kako se sada keze i lizu , ne mogu bas da ne budem sumnjicav pogotvo sto zivim u ovoj Srbiji ceo zivot .

bas tako

Ko je u ovoj vladi gori od Velje?
I za cije on to pare "RADI''?!
Za svoje?!
Ovako bi znao i Misa grobar i Zika Obretkovic da rade,a garantujem da bi bili mnogo posteniji!
Vala baš! Rado bih čula odgovor na prvo pitanje. A i na drugo!
Svi znamo za čije pare "radi", al goreg od njega u ovoj vladi ne znam. Ako ima ko zna, nek napiše. I argumentuje!

Vala baš! Rado bih čula odgovor na prvo pitanje. A i na drugo!
Svi znamo za čije pare "radi", al goreg od njega u ovoj vladi ne znam. Ako ima ko zna, nek napiše. I argumentuje!

A vama argumenti nisu potrebni? Dovoljno je reci "ne znam goreg" i amin?
Evo, gori je ministar vera inzenjer elektrotehnike. Argument? Kao i u gornjem slucaju.:shock:

Doćiće na tenku ademe.

Sposobni da za dva dana osvoje Kosmet
Thumb_001tenkovi_kurir.jpg

BEOGRAD - Kako je još neizvesno koji će epilog imati kosmetska priča, predsednik Srbije Boris Tadić i ministar odbrane Dragan Šutanovac sa Kolegijumom načelnika Generalštaba Vojske Srbije Zdravka Ponoša u ponedeljak su se latili posla, te, za svaki slučaj, razmotrili „aktuelne mere za sprečavanje nastanka vanrednih događanja i organizacijsko-mobilizacijske promene“. I dok vojni stručnjaci ne sumnjaju u to da Srbija već ima detaljno razrađene planove za različite, pa i najcrnje, scenarije raspleta kosmetskog čvora, ipak među njima ne postoji jedinstvo u proceni snage i sposobnosti srpske vojske da se u slučaju eskalacije nasilja, uputi u Pokrajinu i uhvati u koštac sa „suprotnim taborom“.

Tako, dok jedni tvrde da srpski vojnici niti će ići niti bi bili sposobni da iza administrativne linije „obave posao kako treba“, drugi procene o rasulu srpskih odbrambenih snaga smatraju besmislicama, te naglašavaju da bi „cela Pokrajina za dva dana mogla da bude u našim rukama“.
Vojni analitičar Ninoslav Krstić ističe da srpska vojska nije sposobna za ratne operacije.

- Jedino što bi naše snage mogle da urede jer su za to odlično obučene, jeste da pomognu Kforu u uništavanju terorističkih grupa u Pokrajini. Možemo i da sprečimo prelivanje terorizma na jug Srbije, a bilo kakve akcije sem antiterorističkih nismo u stanju da sprovedemo - rekao nam je on i dodao da ipak kadrovi i tehnika postoje, te da bi situacija bila drugačija kada bismo podigli na noge oko 100.000 odlično obučenih kadrova koji su sada u civilu, ali da je za to potrebna odluka vlade.

- Srpska vojska je sve samo ne u rasulu i sposobna je za svaku misiju u skladu sa zakonom, kaže profesor Zoran Dragišić. - Priče o lošem stanju u našoj odbrani su budalaste. Celim Kosmetom mogli bismo da ovladamo za 48 sati, a za potpunu kontrolu nad Prištinom ne bi trebalo više od 12-13 sati.

On je dodao da ako Kfor ne bi mogao da uspostavi kontrolu u slučaju nasilja, mogao bi da pozove naše snage u pomoć. Ali kada bi se najgadniji scenario ostvario, pa bi naše stanovništvo bilo baš ozbiljno ugroženo, mogućnost intervencije srpske vojske na Kosmetu ne bi bila isključena. I smatram da nam u tom slučaju niko ne bi zamerio na tome - ukazao je on i dodao da „sukoba naših sa snagama Kfora sigurno neće biti ni u jednoj situaciji jer saradnja već godinama teče uzlaznom putanjom, a nikome ko je psihički zdrav napad na Kfor ne bi ni pao na pamet“.

Autor:
T. Nikolić

Dnevnik, 14. 12. ovog leta gospodnjeg... Naslov "Uskoro i dečiji ombudsman"... pa pored ostalog novinar D. Milivojević, kaže...: "Vlada je donela i Uredbu o izdavanju decembarske doplatne poštanske marke za humanitarnu akciju "Možeš i ti", koju je pokrenuo košarkaški as Vlade Divac, a sredstva prikupljena na taj način će biti upotrebljena za bržu integraciju izbeglica, jer kako je primetio ministar Bubalo: Najvažniji je krov nad glavom..."
Šta da kaže čovek na ovo? Divac pokrenuo akciju... Ovi uvode decembarsku marku... kakva kinta... A tek patetični Bubalo!!! Molim te Bože odagnaj moje grešne misli, zašto ne mogu da se oduprem utisku da je ovo još jedna u nizu zloupotreba kosovske nesreće i slaganje kinte na nečije privatne račune?

Back