Velja će izdati

...sta, selja ce principijelno da izda voljenog premijera ili tvoj "bastion slobode" laze...nesto se tu ne uklapa :lol:

ne razumete :)

ja pricam da mi radikali imamo principe kojih se pridrzavamo tj barem se trudimo da tako bude. Znaci ne pricamo da je DS stranka zla kao vi za SPS pa posle sa njima nakon izbora pravimo koaliciju i pricamo kako imamo istu ideologiju.

Ne kupujemo odbornike, poslanike. Ne idemo kod Solane, Mantera i ostalih neprijatelja Srbije na konsultacije . Vladu nam ne sastavljaju okupatori vec je sastavljamo mi sami.

Ne izdajemo Srbe, ne prodajemo Srbiju - za razliku od vas koji sve to radite

zato se u potpunosti slazem sa vama da su nasi sistemi vrednosti u totalnoj suprotnosti.

Vas je baziran na izdaji i lazi a nas na postenju i patriotizmu :)

Sve si rekao, ovde su izglada prihvatljive nemoralne, zakulisne, interesne, lazovske, i kako god ih nazvali, koalicije, a sto se odnosi na ovaj mini dos!

Cekaj, pa i DSS ispaljuje radikale upravo za Bg....Sta cemo sa tim? Da li ti je to prihvatljivo?:think:
- U ovom trenutku nije moguće razmišljati o vlasti DS-DSS-SPS u Beogradu jer već imamo koalicioni sporazum sa radikalima i socijalistima. Međutim, sve je moguće, kao i dogovor u poslednji čas, jer ovo je zemlja Srbija - kaže za „Blic“ Nenad Komatina, predsednik Gradskog odbora DSS, koga mediji svrstavaju u mekšu struju DSS, koja je za saradnju sa DS.
http://www.blic.co.yu/politika.php?id=46745

A i on bese jedan od casnih i postenih....:mrgreen:
Ma razumemo mi savrseno...:mrgreen:

ja pricam da mi radikali imamo principe kojih se pridrzavamo tj barem se trudimo da tako bude. Znaci ne pricamo da je DS stranka zla kao vi za SPS pa posle sa njima nakon izbora pravimo koaliciju i pricamo kako imamo istu ideologiju.
A ***** Del Kostunica?
A testament?
:hahaha::hahaha:

Ne idemo kod Solane, Mantera i ostalih neprijatelja Srbije na konsultacije .
Zato sto nece sa vama da pricaju, dok se ne odreknete Karlobaga-Ogulina i Virovitice....
Vladu nam ne sastavljaju okupatori vec je sastavljamo mi sami.
Opet greska, niste nista sastavili....

zato se u potpunosti slazem sa vama da su nasi sistemi vrednosti u totalnoj suprotnosti.
:super::super:

Vas je baziran na izdaji i lazi a nas na postenju i patriotizm
:rotf::rotf:

ne razumete :)

Ne kupujemo odbornike, poslanike. Ne idemo kod Solane, Mantera i ostalih neprijatelja Srbije na konsultacije . Vladu nam ne sastavljaju okupatori vec je sastavljamo mi sami.

Ne izdajemo Srbe, ne prodajemo Srbiju - za razliku od vas koji sve to radite

Vas je baziran na izdaji i lazi a nas na postenju i patriotizmu :)

...koliko ste vlada sastavili do sada, postenih i patriotskih :lol:

Back