Veliko iscekivanje

sojic i gruzanin znaju kako treba razgovarati sa ovim blajverom i parunom.

ne moze se s` njima ozbiljno, ne mozes ih zjbvt ( ne razumeju )... jednostavno ih treba tretirati kao ono sto jesu.

Vas problem je u tome sto ne verujete u ono sto pricate a mi verujemo u ono sto mi pricamo Tu je razlika u pitanju su dva razlicita sveta u kome zivimo mi i vi. Nasa prednost je u tome sto smo ziveli i tamo i ovde a vi - samo tamo pa ne mozete da sagledate sve strane problema a niti hocete

jeste bas je u tome problem. kao i obicno pogotio si sustinu....

ne diskutujete vi o komparativnim prednostima, recimo, venecuele u odnosu na srbiju, vec o dnevnopolitickim desavanjima u srbiji, o kojima pokazujete stepen razumevanja marice u ... zna se vec sta...

jeste bas je u tome problem. kao i obicno pogotio si sustinu....

ne diskutujete vi o komparativnim prednostima, recimo, venecuele u odnosu na srbiju, vec o dnevnopolitickim desavanjima u srbiji, o kojima pokazujete stepen razumevanja marice u ... zna se vec sta...

Pa o tome se radi sa takvim Predsednikom se ne stize daleko. To ne mozes da shvatis, prvo politicki stabilna drzava a onda ekonomija.

0_5ca73_d4697bfd_orig

Pa bogata amerika jos trpi posledice rata u Vijetnamu koji je bio pre pola veka!

Nije to "bilo pa proslo".

Nije rat prestao onda kada je prestalo da se puca.

Ima kredita koje je Muiloseviceva klika podigla a koji JOS NISU STIGLI NA NAPLATU!
Znam ja sta ti hoces da kazes, al nije ti to potpuno objasnjenje, pogotovo nije opravdanje za sve ono zlo sto je uradila vlast posle Milosevica.
Ti si potpuno slep na tih 12 godina, za tebe ne postoje, pristrasan si.

Vas problem je u tome sto ne verujete u ono sto pricate a mi verujemo u ono sto mi pricamo Tu je razlika u pitanju su dva razlicita sveta u kome zivimo mi i vi. Nasa prednost je u tome sto smo ziveli i tamo i ovde a vi - samo tamo pa ne mozete da sagledate sve strane problema a niti hocete
Pa ti verujes, jer si deo te interesne klike, nista neocekivano.

Imam utisak da sada vecina onih koji su glasali za Tomislava Nikolica samo iscekuje da se on ustolici kao predsednik Srbije pa da pocne da MASOVNO IZBACUJE sa posla sve partijase DS, a one koji su glasali za njega - postavlja direktno na ta mesta predesnickim ukazom!

Od ministra i ambasadora, od najnizih cinovnika u drzavlj sluzbi...

Kada se to u praksi NE DESI - frustracija naroda ce biti ponovo - OGROMNA....:sad2:
\

blajbijeve politicke analize i predvidjanja :D poznat si po njima :D :D

Kakoj ze ti Pobedonoscev ? Durak obiknovenij ruskogo ne ponimaes cut a znaes cto takoe vozvratnoe mestoimenie ? Dumaes cto inteligentnij? Nravitsja mne durakov takih napluvat. Bljad takoj. Kakoj ze russkij car ? Svoego ne hoces ruskogo hoces ?

Back