Veliki ud. Sreća ili ?

Oš-neš-ja drugi nemam...:lol:
Jes da nije velik,al je mekan ko duša...:mrgreen::per:

Ozbiljno:mnogo je važnije znanje i trud da seks bude lep,raznovrstan i zabavan i da finiš donese
srećno smirenje...
Naime,jedno drugo maženjem i prethodnim najavama,podbadanjima libida,mogu za pet do deset sekundi koitusa dovesti do
zemljotresnog orgazma...To se zove kvalitetan seks pri čemu dimenzije i konfiguracija (:hahaha:)polnih organa baš i nemaju
naročit značaj...Ne valja ni kad je penis prevelik,a ni kad je vagina pretesna,mada pažljivi partneri koji su stid i sknjivanje ostavili
za sobom i to mogu pametno rešiti...Takve su krajnje neusklađenosti retkost-češće su opcije s rastegljivijom vaginom (pogrešno
je shvatanje da je "velika":lol:) i osrednjim penisom...
Ma sve je to dobro u žaru borbe-u žestokom klinču se sve to dobro potroši!:hahaha:

Mislim da imati VELIKI UD i nije neka sreća.
Sad me pitate - koliko taj veliki ud ima cm, obujam itd..

Ne znam. Ono BATINA.. velik je, ne može se dić do kraja .. debeo, mrcina.

Mislim da veliki ud stvara neprilike prilikom nekih određenih poza u snošaju.. itd.
Al nije da znam..

Iskustva?
Iz prve ruke ili u konzumiranju. Svejedno.
Pojadajte se, obrazložite ..

..diskutirajmo o velikom udu.:)

Aswi9B_p_400x400.png

slika je smešna do oblaka i nazad a o velikom udu sam ostavila komentar na nekoj temi kod guedea, i mislim da ne mogu više da sa istim žarom ističem njegov značaj, te da se ponavljam na tako originalan i meni jedinstven način :rotf:

slika je smešna do oblaka i nazad a o velikom udu sam ostavila komentar na nekoj temi kod guedea, i mislim da ne mogu više da sa istim žarom ističem njegov značaj, te da se ponavljam na tako originalan i meni jedinstven način :rotf:
Problem je žemski što ga svuda vide!:hahaha::rumenko:

Pita me jedan majstor,moj omiljeni Bosanac iliti srpski republikanac:
-Znaš li šefe kad žensko ne misli na onu mušku stvar?
-Ne znam...
-Kad je na brvnu i kad joj ispane preslica!
-knofoivfoijflvflvnf!:eek::lol:

Mislim da imati VELIKI UD i nije neka sreća.
Sad me pitate - koliko taj veliki ud ima cm, obujam itd..

Ne znam. Ono BATINA.. velik je, ne može se dić do kraja .. debeo, mrcina.

Mislim da veliki ud stvara neprilike prilikom nekih određenih poza u snošaju.. itd.
Al nije da znam..

Iskustva?
Iz prve ruke ili u konzumiranju. Svejedno.
Pojadajte se, obrazložite ..

..diskutirajmo o velikom udu.:)

Aswi9B_p_400x400.png

Evo mog iskustva:

- nemam veliki kjurac pa ne znam kako je onima sa velikim

Back