комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Слава им!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
само овај пут приваћено и у постсербии, с'поносом....
Има тема, нек се споји са постојећом.
Pa nije spam majstore ono sto tvom uvetu ne prija da cuje...
I ja bih tebe mogao da optuzim da sve spamujes i jos kao nesto duhovito izvodis i PROVOCIRAS kraiskim naglaskom.
Kako god da ti to ne prija, Srbija je ipak demokratska zemlja i tu tvoje kmecanje nista nece promenuti.
Исти циљ у сва времена: Срба у што мањем броју, на што мањем простору.
Знаш ли ти да је демократија само природни наставак нацизма ? Да је демократија само највиша фаза нацизма !?
Зар ти Србија и Срби изгледају као нацисти ? Каве везе уопште ми имамо са Британцима, Немцима, Американцима, такозваним хрватима осим што су нас окупирали а који су огрезли у туђој крви ?
Србија је данас окупирана и колонизована а државаом у име колонијалног управника управљају баш твоји нацисти такозване демократе ђинђић, тадић, николић ....
![]()
Одмазда у Крагујевцу која је била извршена 20. и 21. октобра 1941. године, последица је напада партизана на Немце који су се враћали из Горњег Милановца према Крагујевцу. При повратку у Крагујевац, Немци су на положајима Чачанског партизанског одреда код Враћевшнице поново нападнути и у стопу гоњени до села Љуљака, одакле су гоњење наставили крагујевачки партизани.
Према званичном податку у борбама са партизанима код села Љуљка укупно су погинуло је 70 Немаца, а рањено двадесет седам; један од рањених је умро од задобијених рана. Тако се за одмазду, рачунало десет мртвих и двадесет шест рањених. По прокламованом окупаторском кључу одмазде, требало је да буде стрељано преко 7000 Срба.
http://sr.wikipedia.org/sr/Масакр_у_Крагујевцу
Грешиш, управљају Гузенбауер, Фратини, Штрос-Кан, ...
Одмазда у Крагујевцу која је била извршена 20. и 21. октобра 1941. године, последица је напада партизана на Немце који су се враћали из Горњег Милановца према Крагујевцу. При повратку у Крагујевац, Немци су на положајима Чачанског партизанског одреда код Враћевшнице поново нападнути и у стопу гоњени до села Љуљака, одакле су гоњење наставили крагујевачки партизани.
Према званичном податку у борбама са партизанима код села Љуљка укупно су погинуло је 70 Немаца, а рањено двадесет седам; један од рањених је умро од задобијених рана. Тако се за одмазду, рачунало десет мртвих и двадесет шест рањених. По прокламованом окупаторском кључу одмазде, требало је да буде стрељано преко 7000 Срба.
http://sr.wikipedia.org/sr/Масакр_у_Крагујевцу
То је фашистичка лакрдија, љотићевска верзија догађаја.(...) али и они који су поред немачког упозорења да ће стрељати 100 Срба цивила за једног Немца напали Немце.
То хоћеш да кажеш да немамо право да се бранимо од окупатора, злотвора и од најгорих кољача у историји ?
Шта ће тек да кажу Пољаци који су и створени од папе и грмана да буду они који ће бити вечити супарници православљу и Русији а код којих је Хитлер увео одмазду 1000:1 ?
То је фашистичка лакрдија, љотићевска верзија догађаја.
Немци су били окупатори, а десио се устанак и наравно да је било оних који су се борили против окупатора. Нису Немци имали никакво право да стрељају хиљаде цивила и малолетне ђаке за у (неравноправној) борби убијене ВОЈНИКЕ ВЕРМАХТА.
А сви они који траже рехабилитацију Љотића, управо су они данас највећи унутрашњи непријатељи Србије и српског народа.
Па тако су партизани стално радили... врло "храбро"..... направе сра*ње, побију Швабе из заседе И ЗБРИШУ У ШУМУ - А ОНДА ЗА ОДМАЗДУ ШВАБЕ ПОБИЈУ ХИЉАДЕ ЦИВИЛА...... то је био партизански специјалитет бр.1 како да швапском руком побију што више Срба..........
За овај трагични случај у Крагујевцу још сам чуо и то да су партизани масакрирали побијене Швабе, одсецали им пенисе и трпали им у уста......
И сада смо ОКУПИРАНИ - ПА ШТО САДА НЕ ПОДИГНЕТЕ УСТАНАК, ЈАЈАРЕ ЈЕДНЕ.........него још хушкате стално наше душмане
против народа..........
Сваки облик борбе против окупатора је дозвољен.
А онај ко у том не учествује или се томе противи после ослобођења и треба да доживи катаклизму.
Мени је жао што то нисмо ми урадили него је у наше име неко други то урадио јер данас не би смо имали на власти ново србо-смеће као што је ђинђић, тадић, ноколић .... него би се свако ко мисли да се игра са државом и народом прво приупитао сам себе да ли му је то паметно да ради и да ли је то врено оних пара које ће добити кад му нестане цела породица.