Veliki reset (The Great Reset)

Cek cek... A sta ce nam imovina i novac ako smo duhovni i ukoliko povecamo hriscanstvo u nasim srcima i zajednicama? Zar u tom slucaju ne treba da nas ne zanima materija?
Немаш посла са глобалистичком багром кад имаш своје ресурсе и имовину, једноставно им покажеш један прст на руци и завршите сарадњу и преговоре... зато је цака да се свима отме све, да би те контролисали апсолутно...

Материја треба да нас занима у здравим оквирима, а не потпуно да нас не занима, јер имамо и тело, а не само душу...

Духовност није антиматеријална већ као нека круна и кочница на материји, танана структура која материју оплемењује...

Немаш посла са глобалистичком багром кад имаш своје ресурсе и имовину, једноставно им покажеш један прст на руци и завршите сарадњу и преговоре... зато је цака да се свима отме све, да би те контролисали апсолутно...

Материја треба да нас занима у здравим оквирима, а не потпуно да нас не занима, јер имамо и тело, а не само душу...

Духовност није антиматеријална већ као нека круна и кочница на материји, танана структура која материју оплемењује...
Kakva demagogija. Ok

Демагогија је лагање и манипулација...

Ово су све чињенице, а питали си о појму духовности који ти није баш јасан јер је код тебе искључив и антагонијски са материјом...

Živiš u svetu manipulacije , laži i licemerja i ti bi da se politika vodi pošteno

Ma da li je realno ..

Sa takvim savetnicima nas odavno ne bi bilo. Poravnali ni nas svi od prijatelja do neprijatelja

Živiš u svetu manipulacije , laži i licemerja i ti bi da se politika vodi pošteno

Ma da li je realno ..

Sa takvim savetnicima nas odavno ne bi bilo. Poravnali ni nas svi od prijatelja do neprijatelja
Мани се ти духовности и говорење истине... поравнати смо ми одавно оправдавањем својих грехова, лажи и заблуда, туђим греховима, лажима и заблудама...

Само ти лажи, а понајпре себе да ''водите политику СРбије'', а не да сте лемингски глобалне политике...

ниси свесна колико Бог мрзи лаж, не би је толико бранила никаквим изговорима и ''нуждама''

Мани се ти духовности и говорење истине... поравнати смо ми одавно оправдавањем својих грехова, лажи и заблуда, туђим греховима, лажима и заблудама...

Само ти лажи, а понајпре себе да ''водите политику СРбије'', а не да сте лемингски глобалне политике...

ниси свесна колико Бог мрзи лаж, не би је толико бранила никаквим изговорима и ''нуждама''

Samo Bog istinu zna

Obaveza tvoja ili moja ili bilo koga je da se za istinu bori i svakog čoveka , ali u vremenu kada se sukobljavaš sa nečasnim ljudima koji od tebe traže da radiš protiv sebe i svojih interesa šta bi ti radio: jurišao kao muva bez glave i dozvolio svoje uništenje ... zar i to nije protivno božijim zakonima

Vidi se da nikakve odgovornosti nikada nisi imao

Samo Bog istinu zna

Obaveza tvoja ili moja ili bilo koga je da se za istinu bori i svakog čoveka , ali u vremenu kada se sukobljavaš sa nečasnim ljudima koji od tebe traže da radiš protiv sebe i svojih interesa šta bi ti radio: jurišao kao muva bez glave i dozvolio svoje uništenje ... zar i to nije protivno božijim zakonima

Vidi se da nikakve odgovornosti nikada nisi imao
Види се да претпостављаш, па ако прође нагађање прође... јер истина ослобађа, плус што брине о другима

Одговорност пред Богом за сваку реч (по Светом Писму), као и последице говорења истине, схватићеш изгледа тек на крају људске историје...

Da li ste čuli za "Veliki reset" (ekonomije) i društva u celini koji se (navodno) sada odvija?

Šta znate o tome?
Знаш врло добро да би пало брисање када би се написало све што води великом ресету.
Они који знају, знају и шта треба и како. Они који не знају, тренутно се бустерују!

Твој пост је јаван и подложан реплици!
Још нешто?
Не знаш али мислиш да је глупост?!
За ово треба имати дара!
Pa jesam, valjda mislimo na isto. Ali mislim da je to glupost, mada ne znam
Podlozan je replici to da, ali u smislu argumenta a ne prekrivenog vredjanja
Plus, nisi dobro ni procitao ni razumeo moju poruku; mada ne znam je iznacavalo da iako sam cula i da iako mislim da je to glupost ne mora da oznacava da jeste

Podlozan je replici to da, ali u smislu argumenta a ne prekrivenog vredjanja
Plus, nisi dobro ni procitao ni razumeo moju poruku; mada ne znam je iznacavalo da iako sam cula i da iako mislim da je to glupost ne mora da oznacava da jeste
Може бити да нисам прочитао добро пошто пишеш неразумљивим писмом?
Напиши правилно и неће бити проблема?
Мораш признати да šišanje i sisanje немају исто значење?

Може бити да нисам прочитао добро пошто пишеш неразумљивим писмом?
Напиши правилно и неће бити проблема?
Мораш признати да šišanje i sisanje немају исто значење?
Hahaha, e sad se izvlaci i premestaj pricu na drugu stranu i u drugom svetlu

Pa jesam, valjda mislimo na isto. Ali mislim da je to glupost, mada ne znam
Gde ovde vidis ošišanu latinicu pa da dodje do zabune. Nigde.
A znas da citas latinicu, vidi se po citiranju poruka kad ljude napadas za to sto su napisali

Sad jedino, kad smo razjasnili sve, mozes da me napadnes za moju latinicu sto koristim i sto ne stavljam š, č, ć, đ jer nemas drugo za šta

Hahaha, e sad se izvlaci i premestaj pricu na drugu stranu i u drugom svetlu

Gde ovde vidis ošišanu latinicu pa da dodje do zabune. Nigde.
A znas da citas latinicu, vidi se po citiranju poruka kad ljude napadas za to sto su napisali

Sad jedino, kad smo razjasnili sve, mozes da me napadnes za moju latinicu sto koristim i sto ne stavljam š, č, ć, đ jer nemas drugo za šta
Ти си дефитивно умислила да си вaжна личност?
У опште се не бавим тобом него твојим писањем. Сем што је на осакаћеном писму, а писмо дефинише оне који га користе, ем је...XD?!
Што се тиче извлачења, грешка. Немам ја зашто нити пред ким да се извлачим. Третирај то да ми тренутно ниси занимљива.

Ти си дефитивно умислила да си вaжна личност?
У опште се не бавим тобом него твојим писањем. Сем што је на осакаћеном писму, а писмо дефинише оне који га користе, ем је...XD?!
Што се тиче извлачења, грешка. Немам ја зашто нити пред ким да се извлачим. Третирај то да ми тренутно ниси занимљива.
Kao sto sam i rekla, posto nemas sta drugo da dodas hvatas se za pismo. Prvo je bilo za onu moju poruku, ali posto si uvideo gresku okrenuo si se za pismo, jer nemas za sta drugo
A trenutno nisam ti zanimljiva jer ne znas sta bi drugo napisao, sem pisma, ponavljam
I izgleda da ti osobu koja se brani vidis kao umisljenu, a zapravo ne znas da pogledas sebe, da vidis kakav si i sta radis

Kao sto sam i rekla, posto nemas sta drugo da dodas hvatas se za pismo. Prvo je bilo za onu moju poruku, ali posto si uvideo gresku okrenuo si se za pismo, jer nemas za sta drugo
A trenutno nisam ti zanimljiva jer ne znas sta bi drugo napisao, sem pisma, ponavljam
I izgleda da ti osobu koja se brani vidis kao umisljenu, a zapravo ne znas da pogledas sebe, da vidis kakav si i sta radis
031120motleyfool.png

Back