veliki problem

Pa ljudovi moji dragi ,ova tema ode daleko.Shvatam da su misljenja i iskustva razlicita,ali ja cu ostati dosledna nekog svog misljenja zakljucivsi prema vasim savetima.

HELLEN;hvali ti punooooo tvoje misljenje mi je nekako naj relnije !!! Tezicu ka tome da ga uvazim!!!!

Ostalima takodje hvala dosta ste mi pomogli,neki cak i zbunili !!! LEPO SMO SE ISCASKALI TO JE BITNO !!!!!

POZDRAV SVIMA ::::CUJEMO SE U DRUGOJ TEMI :::::

jagodica:
kami83:
jagodica:
kami83:
Nisam pametan,samo sam ranije naucio da kontrolisem sujetu.Mnogo bitna stvar, ako hoces da se upustis u bilo kakvu ozbiljniju analizu bilo cega.

a da vi svi, mladi analizatori, osnujete neki klub?? mnogo vas neshto ima!

nerviramo te??Ma mnogo smo jaki...

ne, palite me
a ko je josh u klubu

Ja,jedan pas sa slomljenom nogom,plisana zirafa,Boris Tadic i Milica Milsa.
Ajd da nam se pridruzis?

kami83:
jagodica:
kami83:
jagodica:
kami83:
Nisam pametan,samo sam ranije naucio da kontrolisem sujetu.Mnogo bitna stvar, ako hoces da se upustis u bilo kakvu ozbiljniju analizu bilo cega.

a da vi svi, mladi analizatori, osnujete neki klub?? mnogo vas neshto ima!

nerviramo te??Ma mnogo smo jaki...

ne, palite me
a ko je josh u klubu

Ja,jedan pas sa slomljenom nogom,plisana zirafa,Boris Tadic i Milica Milsa.
Ajd da nam se pridruzis?

:D

aj se ne zezam, ja hocu da ponizhavam
shto je nash obrazovani drugar i shvatio
medjutim, jachi je..on iil ima dobre drugarice za sex, ili se kreche u drushtvu, uspeshan ej..i tu me kolje
da, i poshtuje ovog pisca fasciniran je

etotako:
Steffan:
Julian_Duranona:
Onda je, OK! Ja sve, shvatam ozbiljno... Pitajte ako mislite da mogu, nekako, da pomognem.

Pa... povredio sam zglob desne ruke juce u teretani a da stvar bude jos gora devojka me je ostavila pre par dana.. pa ako mozes, znas, bio bih ti veoma zahvalan..

A šta je sa levom rukom?
imaš usta?
ne možeš tako?
možda bi ti joga pomogla

Levu sam upravo momentalno prikljestio vratima a na jogu ne mogu posto sam napumpani bilder od 130 kilograma... ne, nazalost njegova dobra volja mi je jedina nada...

Steffan:
Pa... povredio sam zglob desne ruke juce u teretani a da stvar bude jos gora devojka me je ostavila pre par dana.. pa ako mozes, znas, bio bih ti veoma zahvalan..
Na ruke odmah stavi led! Posle, mazi tigrovom mascu i hepatrombinom. I obavezno, mirovanje! Nemoj da prilazis tastaturi, najmanje sest meseci!
Devojaka ce biti jos... Evo, ova tvoja je sada samnom, a sutra ce biti sa nekim drugim...
Drzi se! Nadam se da sam pomogao,
Julian

Steffan:
Julian_Duranona:
Onda je, OK! Ja sve, shvatam ozbiljno... Pitajte ako mislite da mogu, nekako, da pomognem.

a mora da si u depresiji jer shvatash da je neko bio s tobom u 'vezi' kao kakvihj idiota ima pa si se zabrinuo za covecanstvo
pa ja bih ti izdrkala ali su mi rekli da to ne radim vishe izvini

Julian_Duranona:
Steffan:
Na ruke odmah stavi led! Posle, mazi tigrovom mascu i hepatrombinom. I obavezno, mirovanje! Nemoj da prilazis tastaturi, najmanje sest meseci!
Devojaka ce biti jos... Evo, ova tvoja je sada samnom, a sutra ce biti sa nekim drugim...
Drzi se! Nadam se da sam pomogao,
Julian

Jesi, pravi si drugar.. i obavezno stavi prezervativ, da te ne bi posle peckalo dok piskis... :D

jagodica:
Steffan:
Julian_Duranona:

a mora da si u depresiji jer shvatash da je neko bio s tobom u 'vezi' kao kakvihj idiota ima pa si se zabrinuo za covecanstvo
pa ja bih ti izdrkala ali su mi rekli da to ne radim vishe izvini

Ko ti je to kazao sunce im pogano?!?! A sta su ti kazali za tudje prstice na tvom telu?

hehe nema vishe ovakvih izjava sad cu da predjem na dela izgleda... :? otpustili su pedju ne znam kakve to iam veze ali nekako ima. ne mogu vishe da lupetam posto se nisam ok pokazala danas ali ovo je nevezano za temu i ko chita i mrshti se potpuno je u pravu. skroz je glupo ali meni je dosadno i nemam vecih problema u zivotu tako da cu da se mrshtim. ali uf jesam zavisna.
nema nishta do veze a necu u vezu znaci nemam pojma sta ce da bude, prvo da diplomiram. nije da imam nesto protiv ali danas sam videla par primera veze i kuku. mada verovatno cu i ja tako ako se ne ubijem ili tako neshto
ali ce bogato da me udaju da otplatim sve dugove od neta e onda ce da me pipaju. naravno u stvarnosti cu da odem us tan sa tri nedozrela tipa i eto veselja idem da spavam

dragonfromdarkness:
jagodica:
hehe nema vishe ovakvih izjava sad cu da predjem na dela izgleda... :? otpustili su pedju ne znam kakve to iam veze ali nekako ima. ne mogu vishe da lupetam posto se nisam ok pokazala danas ali ovo je nevezano za temu i ko chita i mrshti se potpuno je u pravu. skroz je glupo ali meni je dosadno i nemam vecih problema u zivotu tako da cu da se mrshtim. ali uf jesam zavisna.
nema nishta do veze a necu u vezu znaci nemam pojma sta ce da bude, prvo da diplomiram. nije da imam nesto protiv ali danas sam videla par primera veze i kuku. mada verovatno cu i ja tako ako se ne ubijem ili tako neshto
ali ce bogato da me udaju da otplatim sve dugove od neta e onda ce da me pipaju. naravno u stvarnosti cu da odem us tan sa tri nedozrela tipa i eto veselja idem da spavam

Sad mi dodje da popi*dim sto nisam nedozreo :lol: :lol: :lol:[/quote
zar ti nisi samohrana majka?

Back