Imam sledeci problem sa grafickom karticom radeon 9550: Prvo sistem nije hteo da se podigne ili bolje reci nece da prikaze sliku tj. sve lepo prodje ali kada treba se ucita graficki driver monitor se iskljuci iako se u pozadini Win XP podigao.Ja sam mislio da je u pitanju windows pa sam instalirao novu verziju Win XP SP1 (prvo formatirao staru). Ali problem se i dalje javlja posle instalacije Drivera za graficku. (probao sam sve moguce verzije od najstarijih do najnovijih). E sada ono sto je interesantno je da mi u device menageru pise za video device da imam dva uredjaja Radeon 9550 i Radeon 9550 secondary (nemam nikakvu integrisanu graficku). Kada iskljucim prvi (radeon 9550) iz Safe Moda(posto normalni windows zbog drivera nece da se podigne) windows se sada lepo podigne ali ne rade vise driveri za graficku tj. u video displeju na advanced pa na adapter mi ne pise vise radeon vec VgaSave, niti ima rezolucija ni osvezavanje za monitor tj. za monitor mi pise da nije poznat. Ono sto je bitno je da kod adapter type pise Vga Save koji ja mislim da pravi probleme jer u properties pa na resources pise da ima konflikte sa delenjem memorije sa Via Cpu to Agp pa pise adresa nekih deljivih registara. Neznam kako da resim ove konflikte.(Bios maticne ploce mi je postavljen na default)