Veliki problem-molim barem neku pomoc

Dadaapa

Početnik
Poruka
4
Imam problem sa kompjuterom sve radi kako treba ne resetuje se,ne gasi se,sasvim solidno radi i maticna i svi ventilatori okrecu samo je problem sto ne daje sliku na ekran... maticna je Matsonic MS8137C,graficka,nividia gforce mx440(64mb),procesor duron 850mhz,ram memorija ddr1 256mb... ako neko zna sta bi moglo biti nek mi javi hitno mi treba pomoc...

Imam problem sa kompjuterom sve radi kako treba ne resetuje se,ne gasi se,sasvim solidno radi i maticna i svi ventilatori okrecu samo je problem sto ne daje sliku na ekran... maticna je Matsonic MS8137C,graficka,nividia gforce mx440(64mb),procesor duron 850mhz,ram memorija ddr1 256mb... ako neko zna sta bi moglo biti nek mi javi hitno mi treba pomoc...

Mozda je monitor Crko ili konektor od VGA za monitor, ili ti je pokvarna Grafika na ploci

Čim ga upališ mora da pisne. Ako ne pišti onda je RAM u pitanju, a ako ispusti jedan dugačak pisak onda je grafička. Najinteresantije za grafičku je što ti može poslužiti za novu godinu, za mjuzu. Ne može biti toliko pokvarena da ne daje nikakvu sliku. Samo će ti izbacivati artefakte.
I još nešto. Ako čuješ zvuk paljenja windowsa onda je o'šo monitor ili su se kablovi malo ispomjerali, tj VGA kabl. Pokušaj ga malo bolje pričvrstiti.

Sve se okreće ali kada upališ računar čuje li se pisak da je računar upalio??? Ne mora značiti da je grafika....

Kad se sjetim svoje druge računaljke u životu... bio je to duron na 1000MHz, MX440(64MB), 256 DDR, i K7S5A, ploča koja se zapalila ko bemzin kad sam stavio athlon xp sa barton jezgrom i klokovao ga na 2.5GHz sa 1.8. Tako sam se obradovao legendarnom procesoru, i nije radio ni punih 24h.

Back