Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemojte da mi izbacite mog decka Zeku. :D Kad sam dosla ja iz Novog Sada, sve sam se bila lepo dogovroila sa Zekom pa sam bila sigurna u sebe, opustena i pita mene Igor kako mi je bilo u Novom Sadu na zurci, ja kazem: "Tamo su sve bili klinci" a on pita "Koliko godina ima TAJ KLINAC?" Ha ha ha ha ha ha, i tu se ja nadjem u neobranom grozdju. Sve li on zna Boze? Zato on i grli onako drugove njegove i drugarice, zato sto mu sve jave.

Izbacimo Zeku, da mozhe da nam malo on
zabavlja Modelsicu. :lol:

Cemu prozivanje te devojke?Ok,i meni njeni postovi "bodu" oci,ali,da li je to razlog zbog koga je vredjati,omalovazavati,prozivati i pominjati u gotovo svakom postu?

Sve po zasluzi...Ako neko ne voli da vredja i ponizava ljude,i to ne radi,onda sam to ja.Ali neke budale treba spustiti na zemlju!
Kao npr.Dijanu i Natasu!Eh da su mi...A da,i Zeka se podrazumeva!:evil:

Ispada Zeka veceras..Ima preko 50% do sada...:D

Ja mislim da ce da ispadne Suzana. Poklopilo se da su ispricali u prilogu kod Suzane kuci njene sestre, ili drugarice, onu pricu o tome kako je gadjala muzicara flasom, i Vesna je ispricala kako je nju gadjala Suzana loptom i kako se uplasila, Vesna, od tog Suzaninog pogleda punog zla. Mislim da takva nicim izazvana agresivnost ne moze nikome da se svidja.

Hose, nije da nisi u pravu.. :roll:

4yj7p6s.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back