mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Ispada...Zeka ili Suzana.Ipak pre Zeka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazhem se..Mada, kao shto vetj rekoh,
ponovo bih glasala za Ivana, iako su mi
i Dragana i on bili favoriti. :?
I da.. mislim na Natashu i Dijanu.

Slazhem se..Mada, kao shto vetj rekoh,
ponovo bih glasala za Ivana, iako su mi
i Dragana i on bili favoriti. :?
I da.. mislim na Natashu i Dijanu.
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovo, SKROZ SI U PRAVU, Gaga je bila najopusteniji, najopiceniji, najzanimljiviji, najiskreniji ukucanim od svih koji su prosli kroz kucu (I serijal, VIP i sad ovo), zaista ne znam ko bi mogao das uzme pare sada, navijala sam za SLAVISU, ali posto je izbacen nemam za koga da navijam, ali mislim da velike sanse ima Suzana,pa cak i Miki, ali videcemo... Sada bih volela da izbace Zeku ili Vranjanca.Tragedija prvog VB je upravo ta sto nagradu nije osvojila Dragana koja je ubedljivo najzanimljiviji lik bila u ovom VB takve osobe nema.

Ne mogu a da ne prokomentarisem ovo, SKROZ SI U PRAVU, Gaga je bila najopusteniji, najopiceniji, najzanimljiviji, najiskreniji ukucanim od svih koji su prosli kroz kucu (I serijal, VIP i sad ovo), zaista ne znam ko bi mogao das uzme pare sada, navijala sam za SLAVISU, ali posto je izbacen nemam za koga da navijam, ali mislim da velike sanse ima Suzana,pa cak i Miki, ali videcemo... Sada bih volela da izbace Zeku ili Vranjanca![]()
Nemojte da mi izbacite mog decka Zeku.Kad sam dosla ja iz Novog Sada, sve sam se bila lepo dogovroila sa Zekom pa sam bila sigurna u sebe, opustena i pita mene Igor kako mi je bilo u Novom Sadu na zurci, ja kazem: "Tamo su sve bili klinci" a on pita "Koliko godina ima TAJ KLINAC?" Ha ha ha ha ha ha, i tu se ja nadjem u neobranom grozdju. Sve li on zna Boze? Zato on i grli onako drugove njegove i drugarice, zato sto mu sve jave.
Pa evo ti njene slike u profilu pa se nagledaj manekenske lepote i umri od zavisti
joj,cuti,videla jednom i bilo mi lose,verovatno od zavisti...tako da cu je sledeci put otvoriti za Noc vestica,cisto da docaram atmosferu!
Problem je sto ljudi jednostavno ne znaju da razgranice neke stvari.
Ivan Ljuba je,po meni,najveci takticar koji je,u ova tri serijala usao u kucu VB-a..
Sad kad bih pocela da argumentujem,ih...No,neki drugi put o tome.
Dragana je od prvog dana bila moj favorit.Iako pomalo priglupa,prosta,ona je cinila VB-a zanimljivim.Napravila je show.VB mi je ,pre pocetka,bio sinonim za duhovitost,pozitivnu energiju..I,onda,jedan takticar koji je priznao da se suzdravao da ne psuje,pljuje po drugima i slicno,pobedi.Jedan takticar koji se nedeljama provedem kampujuci u Kosutnjaku spremao za ovaj show.Eeee,ipak,ovo je Srbija.I,uvek ce namazani likovi poput Curcica i Ljube uzimati pare.Jer je ovde bitnije pokazati "inteligenciju" ,silnu pamet,mudrost,skrivanje emocija,nego biti svoj.
Napominjem,ovo je moje misljenje.