Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I da.. mislim na Natashu i Dijanu.

Pa,trenutno su u kuci Aleksandar,Zeka,Miki,CG (ne znam kako se zove),crnac,Suza,Dijana,Natasa,Vesna. Ko bi njih eventualno nominovao- Zeka Natasu,Suza Natasu,i kontam da ih vise niko ne bi nominovao.Sa Mikijem su obe kol'ko-tol'ko ok,sa Aleksandrom isto,sa CG,crncem isto,i Vesna ih ne bi nom.Tako da je vecina ukucana i dalje na njihovoj strani,na Dijaninoj pogotovo.Zeka i Suzana su koliko mi se cini sami na jednoj a ovi ostali na drugoj strani...

I da.. mislim na Natashu i Dijanu.

Hvala Bogu da neko pomenu i ono zlo od Dijane.Je l' moguce da ljudi ne primjecuju koliko je ono cudo iskompleksirano,zavidno,neinteresantno?Ne mogu docekati momenat da je konacno nominuju i izbace iz kuce jer kad joj glas cujem,katastrofa.Ne znam samo po kom kriterijumu je ona usla u Kucu.U principu, malo je ljudi tamo da su za ovaj sou-interesantni ali pozitivni, ali svi uz svoje mane imaju bar po nekoliko dobrih osobina.Ali ona...a uz nju i Natasa( koja nije dobra s glavom uopste)...Mislim,sta reci...............

.Tragedija prvog VB je upravo ta sto nagradu nije osvojila Dragana koja je ubedljivo najzanimljiviji lik bila u ovom VB takve osobe nema.
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovo, SKROZ SI U PRAVU, Gaga je bila najopusteniji, najopiceniji, najzanimljiviji, najiskreniji ukucanim od svih koji su prosli kroz kucu (I serijal, VIP i sad ovo), zaista ne znam ko bi mogao das uzme pare sada, navijala sam za SLAVISU, ali posto je izbacen nemam za koga da navijam, ali mislim da velike sanse ima Suzana,pa cak i Miki, ali videcemo... Sada bih volela da izbace Zeku ili Vranjanca :):):)

Nemojte da mi izbacite mog decka Zeku. :D Kad sam dosla ja iz Novog Sada, sve sam se bila lepo dogovroila sa Zekom pa sam bila sigurna u sebe, opustena i pita mene Igor kako mi je bilo u Novom Sadu na zurci, ja kazem: "Tamo su sve bili klinci" a on pita "Koliko godina ima TAJ KLINAC?" Ha ha ha ha ha ha, i tu se ja nadjem u neobranom grozdju. Sve li on zna Boze? Zato on i grli onako drugove njegove i drugarice, zato sto mu sve jave.

Ne mogu a da ne prokomentarisem ovo, SKROZ SI U PRAVU, Gaga je bila najopusteniji, najopiceniji, najzanimljiviji, najiskreniji ukucanim od svih koji su prosli kroz kucu (I serijal, VIP i sad ovo), zaista ne znam ko bi mogao das uzme pare sada, navijala sam za SLAVISU, ali posto je izbacen nemam za koga da navijam, ali mislim da velike sanse ima Suzana,pa cak i Miki, ali videcemo... Sada bih volela da izbace Zeku ili Vranjanca :):):)

Normalno da sam u pravu. ;) Tragedija je sto je onaj Ivan odneo lovu u prvom VB.
U ovom velike sanse ima ona tresherka Suzana sto bi takodje bila tragedija.Totalno im je jadan izbor ukucana kao i tajming ubacivanja.Mada i prvi VB je bio tesko njesra ali ovaj je tek .Treci ako ga bude niko gledati nece.

Nemojte da mi izbacite mog decka Zeku. :D Kad sam dosla ja iz Novog Sada, sve sam se bila lepo dogovroila sa Zekom pa sam bila sigurna u sebe, opustena i pita mene Igor kako mi je bilo u Novom Sadu na zurci, ja kazem: "Tamo su sve bili klinci" a on pita "Koliko godina ima TAJ KLINAC?" Ha ha ha ha ha ha, i tu se ja nadjem u neobranom grozdju. Sve li on zna Boze? Zato on i grli onako drugove njegove i drugarice, zato sto mu sve jave.

epa onda lepo mi njega da izbacimo,pa kad izadje vi se lepo nadjite i slikajte u ljubavnom zagrljaju pa postavi tu sliku da mozemo svi da ti se divimo kakva si ribetina. znaci prvo dokazi pa onda pricaj...naravno,samo kad te price ne bi bile plod tvoje bolesne maste!
da li jos nekome ova salje privatne poruke ali ono sto ne sme da napise ovde,da slucajno ne bi ispala nekulturna??!

ispada Zeka(daj boze),a kad bude ispao i Aleksandar,sledeci su Suzana i Miki,i to ce biti interesantne nominacije. znaci,Suzani nema opstanka pored klana alapaca i rugoba...

Problem je sto ljudi jednostavno ne znaju da razgranice neke stvari.
Ivan Ljuba je,po meni,najveci takticar koji je,u ova tri serijala usao u kucu VB-a..
Sad kad bih pocela da argumentujem,ih...No,neki drugi put o tome.
Dragana je od prvog dana bila moj favorit.Iako pomalo priglupa,prosta,ona je cinila VB-a zanimljivim.Napravila je show.VB mi je ,pre pocetka,bio sinonim za duhovitost,pozitivnu energiju..I,onda,jedan takticar koji je priznao da se suzdravao da ne psuje,pljuje po drugima i slicno,pobedi.Jedan takticar koji se nedeljama provedem kampujuci u Kosutnjaku spremao za ovaj show.Eeee,ipak,ovo je Srbija.I,uvek ce namazani likovi poput Curcica i Ljube uzimati pare.Jer je ovde bitnije pokazati "inteligenciju" ,silnu pamet,mudrost,skrivanje emocija,nego biti svoj.
Napominjem,ovo je moje misljenje.

Problem je sto ljudi jednostavno ne znaju da razgranice neke stvari.
Ivan Ljuba je,po meni,najveci takticar koji je,u ova tri serijala usao u kucu VB-a..
Sad kad bih pocela da argumentujem,ih...No,neki drugi put o tome.
Dragana je od prvog dana bila moj favorit.Iako pomalo priglupa,prosta,ona je cinila VB-a zanimljivim.Napravila je show.VB mi je ,pre pocetka,bio sinonim za duhovitost,pozitivnu energiju..I,onda,jedan takticar koji je priznao da se suzdravao da ne psuje,pljuje po drugima i slicno,pobedi.Jedan takticar koji se nedeljama provedem kampujuci u Kosutnjaku spremao za ovaj show.Eeee,ipak,ovo je Srbija.I,uvek ce namazani likovi poput Curcica i Ljube uzimati pare.Jer je ovde bitnije pokazati "inteligenciju" ,silnu pamet,mudrost,skrivanje emocija,nego biti svoj.
Napominjem,ovo je moje misljenje.

Pa svi su ti tamo takticari manje-vise.Ivan se suzdrzavao da opsuje nekoga pred njim ali zato je pljuvao u ispovedaonici.To da pokusas da si "neprimetan" ti je klasika ako hoces da doguras negde malo dalje (evo recimo i u ovom VB ova Marina je pregurala 2/3 VB sa tom taktikom) e sad poenta je da kada takvi dodju do tog kraja u ovakvim show programima bi trebalo da izgube a kod nas se desilo da neko takav pobedi .Sigurno je jedna od posledica toga i to sto je sadasnji VB ovakav.
Dobro sto se tice VIP VB (nisam pratio ali koliko su svi ostali pricali) Curcic je bio najzanimljiviji lik tamo tako da je njegova pobeda zasluzena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back