VELIKI BRAT

PedjaDBoy-new-1.gif

:mrgreen:

Fizički izgled na stranu! Ljudskost je na udaru. Gogi bi bilo najbolje da izadje sama, ne mogu da verujem da je neko toliko......(nemam pravu rec) Svadja sa Aleksandrom i dva ispada sa manekenom su pokazali ko je i sta je! Oljin citat "samo Goga razume tebe(Gogu)" govori sve. Olja je pametnica ali cesto u pravu. Cesoje (Maca) bi mogao od VB da trazi DDT prasak

Kakva je ova Goga buljolizacica,da li ona zna nesto drugo da peva osim cecine pesme?Kakav smor od ribe,cuj "riba", pa to je sve samo ne riba.A o tome kako peva nemam snage ni da komentarisem,sve se cuje.

AnaBg:):
Kakav crni genije,Djani je bre legenda. Zamisle,ej,lik se u gacama sa stomacinom do zuba k'o da nosi slona setka polugo po kuci,a o striptizu(ko od majke rodjen)da i ne govorim.Ni Pedja nista nije bolji,u istom su rangu,samo sro on svaku salu prima k' srcu.Ni jedan normalan covek,pa ni ja,toliku stomacinu na sebi nebi mogao da dozvolim.Goga i Olja su extra ribe,ali su jako maloumne.Zamisli budalu,po kuci kao glumi neku ribu,a ovamo preti ukucanima nekim svojim "ortacima krimosima",i jos se hvali kako je raznim mutljavinama i prevarama uspela da dobije Svajcarski pasos.A ti njeni ortaci su bre najobicniji becki decaci(nemaju "muskost")i uhvatili bi sturu da se neki malo jaci baja pojavi pred njima(razbezalio bi se ko zecevi).I ona i Olja imaju neko svoje odbojno ponasanje i isto takav izraz lica koji kad momci vide beze od njih k'o djavo od krsta.

Satro "VIP",ocekivala sam vise od Velikog Brata,ali imam utisak da su ovi ljudi na ovaj nacin malo skrenuli paznju na sebe,sto im je izmedju ostalog i bio cilj.Svi zaboravljeni,pa da se narod malo seti i njih da postoje,pa bar i na ovakav nacin.Neki su duhoviti,sve dok ne predju granicu pristojnog,neki glupi i bahati,neki zaljubljeni a tvrde suprotno(haaa,ha,ha),izgubljeni i napusteni od svih,umetnicki nastrojeni....nekima definitivno ne treba davati alkohol,bar ne u vecim kolicinama u suprotnom na nagovor ostalih ili ne pokazuju svoju muskost...svega ovde ima samo ne VIP-a. 8-)

Back