Veliki Brat vol.4

Uzas, jel su mogli da nadju ljude iz Srbije, ili svi moraju biti iz "dijaspore"!
Ne pada mi na pamet da gledam, koja glupost... Bolje da su usli u skolu za mentalno poremecene osobe i tamo stavili kamere, humanije bi bilo od ovog'.

Боже је л' ово Big Brother или Велики Брат? Значи страшно, да ли ти Хрвати стварно не могу да изговоре то јбн Ћ и Ђ како треба?

Poslednja izmena:
putujući cirkus
zapravo, statični cirkus
najviše volim ono što su svi megazabavni puni iskustva i ekscentrični u predstavljanju a onda 100 dana grokću po tv
jedino što valja je ova hr voditeljka - pojam voditelja ovakve forme
za našu mu-mu maru
najbolja je bila kad reče - "u đubru"

Ovaj mali čovek (Milan) se već pojavljivao u emisiji "Ja Volim Srbiju" i reprezentativac je Srbije u atletici,osoba sa invaliditetom - dakle,poznat.
Takođe,ona mala ženica iz Hrvatske je takođe reprezentativka svoje zemlje u istom sportu - poznata (barem njima u Hrvatskoj).
Plavuša iz Beograda igrala za reprezentaciju Srbije u odbojci - poznata.
Ova ždraka Soraja već je slikana po raznim časopisima kao neki fotomodel :roll:
Ovaj hrvatski akrep što je ostao na đubrištu je takođe poznata ličnost u Hrvatskoj gde se već dosta pisalo o njemu.
Operski narcis iz Bgd-a je takođe poznata ličnost jer je imao operske nastupe.

Više nego ikada su ubacili koliko-toliko poznate ličnosti.
Ala su preterali sa Beogradom i takmičarima iz Hrvatske.Jedan iz Bosne,jedan iz Makedonije,nijedan iz Crne Gore,nijedan iz Republike Srpske,nijedan iz Vojvodine.

pa ako su svi nesto kao vec poznati...sto su smarali ljude da se krevelje po audicijama...i sto je jos gore-da salju prijave n onaj ph sto pocinje sa 0900

opet ljude prave majmunima

Svaka roba ima svog kupca, pa tako i svaki rijaliti imao svog gledaoca(e)... Tako da mozemo tupiti i raspravljati ovde koliko hocemo, Mitrovic i kompanija debelo profitira od pustanja VB, Dvora, Farme itd... Sto zaglupljuje decu je njemu najmanje bitno, cak mislim da on u svojoj glavi ima viziju da je to naucno - obrazovna emisija...

vesti.asp

Potpuno podrzavam Marijanu da bude voditeljka. Zasto bi Ana bila voditeljka, kada je losa?

Back