Ljubichica
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Milica da mi niko ne dira- najbolji je!!!
Slazem se, ali ne i u vezi sexa- mnogo je mator.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milica da mi niko ne dira- najbolji je!!!
Nisam se pronashla u tim njihovim "sprdachinama" kako ih nazivash, ni u njihovim psovkama, ni u ogovaranju iza ledja. Sky je kreten- ako mu se Kaja nije svidjala shto je kruzio oko nje? Bezobrazan je i bez lichnosti- nadrkani "beogradjanin", isto kao i Ajs.
U vise postova procitah kako je Vikler nenormalno talentovan. To se ne moze uociti, nema ni snazan niti glas u nekom velikom rasponu, a i sve instrumente koje dohvati, ne svira bolje od gimnazijalaca na ekskurziji. Producent ne mora biti muzicki talentovan, niti obrazovan, producent je tu zbog para, a to sto Vikler ne moze da izdrzi pa sa svakim mora ponesto i da zapeva, sta da se radi. To kazem zbog Ane Stanic, Marcela, i kome se vec nije uvaljivao na albume.
Ja ne znam nijedan Anin i Marchelov album koji su bash neshto extra...kome god se uvalio napravio je album kakav Srbija duugo nije imala prilike da čuje, što opravdava onih par postova o njegovom talentunadam se da će zahvaljujući njemu sada biti mnogo više takvih albuma...
Amen to that.e ovako....jes da je proshao ceo dan od proglashenja pobednika,ali evo da sad iznesem svoje mishljenje...
1) trebalo je naravno da pobedi ili militj ili era,jer su jedini pravili zezanje u kutji(onu dvojicu-bad copy ne rachunam,jer iako su imali provala,verovatno ne bi bili zanimljivi da nisu zajedno ushli....a ovako su kao mogli da kuliraju sve oko sebe i da vredjaju...)
2) ovo sam vetj 1000000000000000000 puta rekla,ali evo da ponovim-ajs i skaj najveyji kreten-olichenje svega negativnog shto chovek moze da poseduje....
SKAJ-na finale doshao mortus pijan,strashno......a onda sedne i nastavi sa flashom shampanjca...
AJS-izadje iz kutje(VIDNO RAZOCHARAN), i nastavi da vredja....u fazonu"mislio sam da tje era da pobedi,shiroke narodne mase vole takve kretene,debile kao shto je on...." era je ime i prezime za njega-30-godishnjaka koji u zivotu nije postigao nishta....
3) onda se javi era da kaze neshto u svoju odbranu, a kreten od voditelja-milan mu kaze"molim te,ero,tvojih 5 minuta je proshlo...neshto u t om fazonu i utjutka choveka...
4) btw.voditelji su bili ochajni pogotovo milan kalEnitj....
5)mimi je bila naj od svih zenskih ukutjana,ali me iznervirala kad se poslednji dan vukla sa ajsom koji s njom nije progovorio ni rech tokom boravka....
6)posle izlaska mimi svi ukutjani su oko nje,a ajs i skaj se nalivaju shampanjcem.....
7) bash extra shto su doveli kizamija da pushta muziku....
Amen to that.
Samo sto ja volim i Milana i smatram da mu je dobar potez bio sto je ucutkao Eru, bez obzira sto je covek bio u pravu. Onaj alkos bi skocio i sta onda. Da naprave cirkus.Dobro je sto se ovako zavrsilo, a ona dvojica mogu samo da lece komplekse.
Ok, ona kruzila oko njega- a shto je on pristao na to? I shto je obracao paznju? Da bi mu porastao ego,a? Ili ona stvar?Nije on kružio oko nje, nego obrnuto, ali to više nije bitno. Zameram i njima mnoge stvari ali su bili onakvi kakvi jesu (ko je slušao njihove pesme zna o čemu pričam). S druge strane ostali su svi bili FAKE. Kao što i psovke netrebaju da budu uzor mladima, tako netreba da to bude ni jedna lažna lepotica koja se hvali kako je uspešna kreatorka i stilista a pritom završila neki MegaBK poslovni fax. Ona priča o uspehu a studenti medicine sa prosekom >9 rade posle studija za 400e. Treba zabraniti promovisanje sponzoruša i ostalih "uspešnih" devojaka i momaka na TV.
Amen to that.
Samo sto ja volim i Milana i smatram da mu je dobar potez bio sto je ucutkao Eru, bez obzira sto je covek bio u pravu. Onaj alkos bi skocio i sta onda. Da naprave cirkus.Dobro je sto se ovako zavrsilo, a ona dvojica mogu samo da lece komplekse, jer ma koliko njima Era izgledao seljak on je IME za njih. Kad oni iza sebe budu imali 30g karijere onda mogu da mu se jave.
Isto vazi i za relaciju Milic-reperi.
Dodjite na Bad Copy zurku,
nemamo para za prase i curku,
mleveno meso i kupus,
- 50.000 evra je ukus...![]()
Amen to that.
Samo sto ja volim i Milana i smatram da mu je dobar potez bio sto je ucutkao Eru, bez obzira sto je covek bio u pravu. Onaj alkos bi skocio i sta onda. Da naprave cirkus.Dobro je sto se ovako zavrsilo, a ona dvojica mogu samo da lece komplekse, jer ma koliko njima Era izgledao seljak on je IME za njih. Kad oni iza sebe budu imali 30g karijere onda mogu da mu se jave.
Isto vazi i za relaciju Milic-reperi.
Dodjite na Bad Copy zurku,
nemamo para za prase i curku,
mleveno meso i kupus,
- 50.000 evra je ukus...![]()
2) ovo sam vetj 1000000000000000000 puta rekla,ali evo da ponovim-ajs i skaj najveyji kreten-olichenje svega negativnog shto chovek moze da poseduje....
SKAJ-na finale doshao mortus pijan,strashno......a onda sedne i nastavi sa flashom shampanjca...
AJS-izadje iz kutje(VIDNO RAZOCHARAN)
jeste ajzak je stvarno pametan.
to što se folira da je budala ...druga stvar.
Devojka zeli da izgleda lepo sebi,ali da li se ragolicuje kao Anastasia npr???Cak je u bzenu bila sa majicom...i cik njoj da su nasli nku sliku...Jednostavno ne mozemo da se pomirimo da su Crnogorci bolji ljudi od Srba-i jesu...I mislim da je vreme da se tema zatvori posto nema vise VB VIP,sad samo sotaje da se pravimo pametni
Devojka zeli da izgleda lepo sebi,ali da li se ragolicuje kao Anastasia npr???Cak je u bzenu bila sa majicom...i cik njoj da su nasli nku sliku...Jednostavno ne mozemo da se pomirimo da su Crnogorci bolji ljudi od Srba-i jesu...I mislim da je vreme da se tema zatvori posto nema vise VB VIP,sad samo sotaje da se pravimo pametni