Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mimi je extra glupa!!! Najinteresantniji je bio Milic, a za Eru, Skaja i Ajsa nemam komentara koliko su ogavni!!! Kaja dobrom peva, ostale nisam ni primetila. Ah, da, ona Sladja shto misli da zna da peva... Zorica je bila UZAS!!! Mislim , molim te, svi e znamo, a pravi se da je rokerka i oblachi majicu KORN!!! UZAS!!! Mada, ni Milic chini mi se nije neka kultura od choveka, ali se drzao chovek... Ipak, pobedila je mladost- ona glupa i napumpana...

sve u svemu, sezona je bila fenomenalna...a ovi što kažu da je bila mala gledanost nisu čitavi :lol:
i da, slažem se da je Sky nenormalno talentovan dečko...kada bi on producirao ove naše jadne pop izvođače,cela scena bi izgledala mnooogo bolje. novi album Ane Stanić je sasvim dobar primer ;)

e ovako....jes da je proshao ceo dan od proglashenja pobednika,ali evo da sad iznesem svoje mishljenje...
1) trebalo je naravno da pobedi ili militj ili era,jer su jedini pravili zezanje u kutji(onu dvojicu-bad copy ne rachunam,jer iako su imali provala,verovatno ne bi bili zanimljivi da nisu zajedno ushli....a ovako su kao mogli da kuliraju sve oko sebe i da vredjaju...)
2) ovo sam vetj 1000000000000000000 puta rekla,ali evo da ponovim-ajs i skaj najveyji kreten-olichenje svega negativnog shto chovek moze da poseduje....
SKAJ-na finale doshao mortus pijan,strashno......a onda sedne i nastavi sa flashom shampanjca...
AJS-izadje iz kutje(VIDNO RAZOCHARAN), i nastavi da vredja....u fazonu"mislio sam da tje era da pobedi,shiroke narodne mase vole takve kretene,debile kao shto je on...." era je ime i prezime za njega-30-godishnjaka koji u zivotu nije postigao nishta....
3) onda se javi era da kaze neshto u svoju odbranu, a kreten od voditelja-milan mu kaze"molim te,ero,tvojih 5 minuta je proshlo...neshto u t om fazonu i utjutka choveka...
4) btw.voditelji su bili ochajni pogotovo milan kalEnitj....
5)mimi je bila naj od svih zenskih ukutjana,ali me iznervirala kad se poslednji dan vukla sa ajsom koji s njom nije progovorio ni rech tokom boravka....
6)posle izlaska mimi svi ukutjani su oko nje,a ajs i skaj se nalivaju shampanjcem.....

7) bash extra shto su doveli kizamija da pushta muziku....

Meni je Kalinic bio super voditelj- pogotovo kad je nagazio Skaja u vezi Kaje kad je Skaj izashao. A shta- trebalo je da pusti Eru da pricha pa da se ovi tamo pokolju? Sa pijanima se nikad ne zna i Milan to dobro zna, zato i nije pustio Eru da pricha, jer nije bio siguran u to kako bi ogavni Ajs i pijani Skaj mogli da reaguju. Njih dvojica definitivno nisu meke mirne osobe za koje bi mogao da ochekujesh da ce sedeti skrshtenih ruku i mirno polemisati. Ajs i Skaj su dno!!! Gori su i od Ere psihopate!!! Ja sam mislila da ce Milic da bude nagori od sve "dece", ali sam se, izgleda, prevarila. Mimi je svo vreme glumila nevinashce. A kako uopshte moze da bude nevinashce onako napumpana sa dvajes i kusur godina?

Inace, ok, pobijedila je jedna ok cura i to je to.
Nego, ja u zivotu nisam gledala VB, a ovaj sam gledala samo i iskljucivo kada sam vidjela ludog Milica kako luduje, skace i vristi sa Erom... Znaci bez njih, ne bih ni okrenula da vidim ko je usao u kucu.

Danas Timbe zeni svoga sina!

A Bad Copy su mega talentovani, VIkler posebno, ima super glas, mnogo dobro rimuje i to onako spontano, super, skroz. Ajs je jedan balavac od 30 godina i nicega se ne grozim koliko takvih likova...
Vikler je stvarno talentovan...nije samo zainteresovan za hip hop,zna da svira gitaru odlicno,ima dobar glas,rimuje spontano,a valjda ne svira samo u Bed Kopiju ,vec u nekim rok i dzez bendovima.
Ajs mi je onako...polu simpa polu ogavan,vjerujem da nije tako loš samo se pravi važan i folira jer je sada simpatično biti ogavan...
Timbeta ne znam dovoljno,znam jednu-dvije pjesme od Bed Kopija i nekoliko njih od Nigrutina.
p.s. reče Ajs da mu je idol Frenk Zapa...nigdje veze...potpuno su različiti jedno od drugog...:confused:

Kalinic ne ume da vodi ovakav sou,to samo zna da radi Ana i niko drugi.
Inace Ajs je bio moj favorit.Bas mi je krivo sto nije pobedio.Ali ga Mimi posteno odrala za oko 30000 glasova.U celini sou je bio bolji od onog proslog vip-a.Bolja ekipa.Inace ja joj verujem da su joj samo usta silikonska.

Inace Ajs je bio moj favorit.Bas mi je krivo sto nije pobedio.Ali ga Mimi posteno odrala za oko 30000 glasova.U celini sou je bio bolji od onog proslog vip-a.Bolja ekipa.Inace ja joj verujem da su joj samo usta silikonska.

Nije tachno, Ana je jedna izuzetno nekulturna osoba koja chak ne ume ni da se pazi shta pricha, pa je Skajov izlazak iz kuce VB nehotice najavila pre vremena! A Kalinic mozda jednostavno ne zeli da dozvoli sebi da se ponasha onako seljachki i neobrazovano kako to rade skoro svi voditelji Velikog Brata.

U vise postova procitah kako je Vikler nenormalno talentovan. To se ne moze uociti, nema ni snazan niti glas u nekom velikom rasponu, a i sve instrumente koje dohvati, ne svira bolje od gimnazijalaca na ekskurziji. Producent ne mora biti muzicki talentovan, niti obrazovan, producent je tu zbog para, a to sto Vikler ne moze da izdrzi pa sa svakim mora ponesto i da zapeva, sta da se radi. To kazem zbog Ane Stanic, Marcela, i kome se vec nije uvaljivao na albume. Nigrutin je s druge strane harizmatican i jedinstveno duhovit covek. I kad on nije osvojio pare, osecala sam maltene kao da su ih meni ukrali.

potpuno si u pravu u vezi Kalinica.Ana Mihajlovski stvarno dobro vodi show dok on kad radi intervjuee kao da radi za novine a ne uzivo...

Curcic je od samog starta iza sebe imao skoro sve Grobare. Nek u sledecoj sezoni ubace nekog Zvezdinog fudbalera imace od samog pocetka milionsku podrsku.

Ako se tako gleda, Mimi stvarno nije zasluzila pobedu. Iza nje je stajala cela Crna Gora, ali to nije isto svi Grobari i cela Crna Gora. Moze da se kaze da je on zasluzio pobedu svojim igrama u Partizanu, a ipak ne bi moglo da se kaze da jeona zasluzila pobedu svojim kreiranjem.

@ Madonna girl
OK, i to je jedan stil pevanja koji vec postoji, koji on nije izmislio niti narocito njim ovladao. Njegov muzicki talenat mi izgleda kao da je u njega vise ulozeno, nego sto on moze da da. Ali, cim ima ljudi koji ga vole poslusati, znaci da je covek odradio svoj deo posla. Vise volim da cujem Nigrutinovih i Milicevih pet provala nego da se Vikler oteli od spontanog repovanja.

@ Madonna girl
OK, i to je jedan stil pevanja koji vec postoji, koji on nije izmislio niti narocito njim ovladao. Njegov muzicki talenat mi izgleda kao da je u njega vise ulozeno, nego sto on moze da da. Ali, cim ima ljudi koji ga vole poslusati, znaci da je covek odradio svoj deo posla. Vise volim da cujem Nigrutinovih i Milicevih pet provala nego da se Vikler oteli od spontanog repovanja.

Milicev bubanj je po meni mnogo bolji... I ono shto je Vatreni poljubac ostavio iza sebe.

Ajs i Sky su navukli mnogo besa na sebe i to od onih ženskih koje su se pronašle u njihovim sprdačinama. Inače Sky jeste kreten, šta mu je koji đavo trebalo ono hvatanje sa isfoliraom Kajom (kao, brate u fazonu...prava džiberka). Bolje sa Erom da se 'vatao :)

Kalinic se trudi da svojim humorom
sarmira blentave domacice koje za sporetom
gledaju vb
dok ona Mihajlovska i ona cobanka Micicka
imaju onu potrebnu dozu bezobrazluka i ismijavanja pojedinih postupaka
nekih ukucana
e to narod voli da vidi
a samim i tim one su produktivnije
Leba i igara dajte narodu

Ajs i Sky su navukli mnogo besa na sebe i to od onih ženskih koje su se pronašle u njihovim sprdačinama. Inače Sky jeste kreten, šta mu je koji đavo trebalo ono hvatanje sa isfoliraom Kajom (kao, brate u fazonu...prava džiberka). Bolje sa Erom da se 'vatao :)

Nisam se pronashla u tim njihovim "sprdachinama" kako ih nazivash, ni u njihovim psovkama, ni u ogovaranju iza ledja. Sky je kreten- ako mu se Kaja nije svidjala shto je kruzio oko nje? Bezobrazan je i bez lichnosti- nadrkani "beogradjanin", isto kao i Ajs.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back