Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ne ulazimo u teoriju zavere.
Smatram da se moze izvuci jako lepa analogija pobednika Velikog Brata (svih do sada) i zato sumnjam da je bilo namesteno.
Realno. Svi pobednici su bili nenametljive osobe koje su nekim ljudskim gestom iskocile od ostalih.
U prvom VB-u Ivan Ljuba (ili tako nekako) koji je bio miran, tih, povucen, iskace u odnosu na sve onom pobedom u onom kvizu kad je zapamtio rekordan broj pojmova (mereno na Svetskom nivou Velikog Brata) i od tog trenutka je bukvalno dignut u nebesa i pobedjuje.
Prvi VIP VB pobednik Sasa Curcic. Opet lik koji je izneo VB na emocijama (ne ulazimo u pricu prave ili lazne) i na osnovu toga je pridobio simpatije i pobedio mnogo "jace" igrace u tom serijalu VB-a
VB 2 necu da komentarisem, svi znamo kako se zavrsio.
VIP VB2. Pobedila Mimi. Ima velike istine u onome sta je Milic rekao da je on izneo njen lik. Ta Mimi bi bila u zapecku (kao i Petar (ili kako se vec zove taj maneken) kojeg nisam ni primecivao da je uopste u kuci. Posle "skandala" sa Milicem i njenog ponasanja ona se izdvojila kao visoko moralna osoba koju zgrazavaju takve stvari (po mom misljenju je i preterivala, ne ulazim u to da li se foilrala, ali je takvu sliku stvorila)
Eto, to je to. Sustina, ni u jednom nisu pobedili favoriti.

I ako bih smeo da dodam.
Ja ne razumem one koji su glasali i bacali pare na gluposti.

Uvijek ce biti teorija zavjere,da je cijela CG glasala za nju [to uopšte nije tačno.
Ja sam u prvom VBu glasala za Ivana,a i Dragana mi je bila draga.Prošli VIP nisam ni gledala.Dosadno mi bilo.Drugi VB ''normalni'' navijala sam za pokoj mu duši, Elmira...:|
Ovdje sam navijala za Milića ali mi je drago što je pobijedila Mimi:mrgreen: .Nije zla ni pokvarena kao neki,donekle vaspitana i došla je u kuću kao totalni ANONIMUS a izašla kao pobijednik.
Nego, Ajs Nigrutin me razočarao.Čovjek je jako pametan,ne mislim ni d je loš samo oće takav da bude ali ono sa mikrofonom što je radio dok je Kaja razgovarala sa njim...tužno...:|

sve žene, osim Zorice i Slađe su bile isplastifikovane,tako da...to je najmanje važno.
Možda se Mimi nije svidjelo kako izgleda...znaš kako ti u NK nabijaju komplekse za cio život, od roditelja pa do prijatelja ...Meni se to ne sviđa,ali ako je htijela da uradi nešto na sebi...u vezi izgleda...pusti te je,nije najvažnija stvar.
Bad Copy bi sigurno pobijedili da su ostali zajedno,ali su ih ovi razdvojili i onda su se fanovi podijelili...jedni su bili za Skaja a drugi za Ajzaka.
Za Mimi je glasala njena rodbina,porodica,prijatelji,nekoliko Crnogoraca,nekoliko Srba,nekoliko Bosanaca...i eto ti ga na.
pozzz

Sta se palite, "decko je za zaljenje", "pa onako kad se kezi", "ima problem u glavi"... decko je jednostavno buntovnik i to mu je posao, da u svojim pesmama pljuje po svemu i svacemu, da bude vecita "opozicija". Pitanje je sada koliko od tih stvari on stvarno i misli tako, ali vasa zgrazavajuca reakcija je upravo ono sto Ajs zeli da izmami kod ljudi. Iskustvo mi je pokazalo da je takve ljude najbolje kulirati. Osim toga, cela zamisao VB-a je ono sto dosta ljudi ovde zaboravlja: da vidimo kako se ljudi ponasaju kada se opuste i kada misle (zaborave) da ih niko ne gleda.

Sta se palite, "decko je za zaljenje", "pa onako kad se kezi", "ima problem u glavi"... decko je jednostavno buntovnik i to mu je posao, da u svojim pesmama pljuje po svemu i svacemu, da bude vecita "opozicija". Pitanje je sada koliko od tih stvari on stvarno i misli tako, ali vasa zgrazavajuca reakcija je upravo ono sto Ajs zeli da izmami kod ljudi. Iskustvo mi je pokazalo da je takve ljude najbolje kulirati. Osim toga, cela zamisao VB-a je ono sto dosta ljudi ovde zaboravlja: da vidimo kako se ljudi ponasaju kada se opuste i kada misle (zaborave) da ih niko ne gleda.

vaaaauuuuuu....buntovnik???nije video buntovnika,jer je on vise pljuvao i s.rao po svemu nego sto se bunio...tio nije bunt,to je nekultura...
a kako na to ljudi reaguju,to je vec individualna stvar...cudi me da se MIMI VELIKI MORALISTA NIJE ZGROZILA!

mislim da je svaka rasprava sa Venericom Čizmicom beznadežna,jer neki ljudi jednostavno misle da je to što on radi odvratno,ali čoveka samo (ko što i sam kaže) bole brige i tu nema neke prevelike filozofije...

hehehe...ja se ne raspravljam...kao sto rekoh svako ima svoj izborm,zar ne.?samo iznosim svoje misljenje,ne vidim nista lose u tome...kao sto ste i vi izneli....

sve žene, osim Zorice i Slađe su bile isplastifikovane,tako da...to je najmanje važno.
Možda se Mimi nije svidjelo kako izgleda...znaš kako ti u NK nabijaju komplekse za cio život, od roditelja pa do prijatelja ...Meni se to ne sviđa,ali ako je htijela da uradi nešto na sebi...u vezi izgleda...pusti te je,nije najvažnija stvar.
Bad Copy bi sigurno pobijedili da su ostali zajedno,ali su ih ovi razdvojili i onda su se fanovi podijelili...jedni su bili za Skaja a drugi za Ajzaka.
Za Mimi je glasala njena rodbina,porodica,prijatelji,nekoliko Crnogoraca,nekoliko Srba,nekoliko Bosanaca...i eto ti ga na.
pozzz

Ni Maša nema silikone, eto ona je bila fina, kulturna obrazovana pa su je izbacili jer je uobražena:confused:
Drago mi je što nije Ajs pobedio, jer se pokazalo da je dno dna sve ono što je govorio za Eru uspostavilo se da on takav. Mimi mi nije bila favorit, ali devojka je pokazala da ima kućno vaspitanje i poštovanje prema drugima. Zato svi ukućani i imaju pozitivno mišljenje o njoj. To što ima silikone i ima novac da ispravi neke svoje fizičke nedostatke je njena stvar. Ako će ona da bude zadovoljna sa sobom ako se izoperiše njena stvar. Nije ona sponzoruša, nema ona sponzora nego bogatog strica. Kakve veze ima to što je iz Crne Gore ako već ukućanin kao i svaki drugi ima pravo i da pobedi.
PS. I ako je nameštaljka nekaje bolje i to nego da Ajs pobedi ili Milić koji je isto veštački utegnut, zategnut.... pritom ista nekultura kao i Ajs iako je Milić pravi VIP a ne Mimi!

Nemam nishta protiv Mimi videlo se da nije iskomplexirana i pogubljena devojka..to shto je puna silikona nema nikakve veze sa njenom lichnoshcju...Shto se tiche Ajsa i Viklera , za njih sam navijao od pochetka pa sve do kraja..bez obzira shto se sve ovako zavrshilo idalje cju naravno slushati Bad Copy i pratiti shto je vezano za njih...bar po mom mishljenju .. velika je greshka bila shto su uopshte ushli u kucju...i bez obzira na negativne komentare o njima i dalje ih jako gotivim, jer nishta nisu radili iza ledja..govorili su u lice ljudima shta misle o njima (izuzetak sluchaj sa Kajom shto mi je bash bilo gadno :S ) ... I bili su mi smeshni, zabavili su dobar deo ljudi ukljuchujucji i mene..

Nishta nisu radiLi iza LeDja?XeXe,a ono sa Kajom?;)

vaaaauuuuuu....buntovnik???nije video buntovnika,jer je on vise pljuvao i s.rao po svemu nego sto se bunio...tio nije bunt,to je nekultura...
a kako na to ljudi reaguju,to je vec individualna stvar...cudi me da se MIMI VELIKI MORALISTA NIJE ZGROZILA!

Ni Maša nema silikone, eto ona je bila fina, kulturna obrazovana pa su je izbacili jer je uobražena:confused:
Drago mi je što nije Ajs pobedio, jer se pokazalo da je dno dna sve ono što je govorio za Eru uspostavilo se da on takav. Mimi mi nije bila favorit, ali devojka je pokazala da ima kućno vaspitanje i poštovanje prema drugima. Zato svi ukućani i imaju pozitivno mišljenje o njoj. To što ima silikone i ima novac da ispravi neke svoje fizičke nedostatke je njena stvar. Ako će ona da bude zadovoljna sa sobom ako se izoperiše njena stvar. Nije ona sponzoruša, nema ona sponzora nego bogatog strica. Kakve veze ima to što je iz Crne Gore ako već ukućanin kao i svaki drugi ima pravo i da pobedi.
PS. I ako je nameštaljka nekaje bolje i to nego da Ajs pobedi ili Milić koji je isto veštački utegnut, zategnut.... pritom ista nekultura kao i Ajs iako je Milić pravi VIP a ne Mimi!
Venerica BGD je fino rekla ...(slayem se sa boldovanim)
Sa Blondie se vecinski slazem ali nije meni Ajs toliko antipatičan.Ima on i svoje dobre osobine samo se malo foira da je lošiji nego što jeste.A inače,neki tvrde da ga ima na ovom forumu (pod imenom Ajzak,ali nisam sigurna da je to on...mada ko zna)
Maša je bila dobra i vjerujem da nikome ne bi smetala ali valjda narod više voli ljude kao Era i Zorka nego kao Ivan Ljuba i slični...

Sa Blondie se vecinski slazem ali nije meni Ajs toliko antipatičan.Ima on i svoje dobre osobine samo se malo foira da je lošiji nego što jeste.A inače,neki tvrde da ga ima na ovom forumu (pod imenom Ajzak,ali nisam sigurna da je to on...mada ko zna)
Maša je bila dobra i vjerujem da nikome ne bi smetala ali valjda narod više voli ljude kao Era i Zorka nego kao Ivan Ljuba i slični...

aha
zato oni i pobjedjuju
a ne Ljuba

To za žene i plaćanje bilo je namenjeno Kaji i njoj sličnim. Ali za sEru (koji je prvi provocirao i pokazivao mu svoj ****c) kako ga je ladno bez vatre spustio...car je.

"Izvini Ojdaniću naduvaj mi jaja, pun mi te je više" :))))))
Eru je stvarno trebao neko da ućutka,pošto čovjek je bolesnik...toliko hoće da bude u centru pažnje da je to nenormalno...Ali ne na takav način.Tako dokazuješ da si pao na njegov nivo;dok daješ intervju Milanu Kaliniću NE tako!!!I nije trebao da se dere na njega...
Fino je to mogao da sredi u kući,ali kladim se da je htio tako...izvan kuće,ali da ga i dalje kamere prate.i neka ga,to je njegov stil (samo ono ućutkivanje je bilo mnogo bezveze)...
Tako da mi je drago što ga je ućutkao...barem za 15 minuta(ajs eru)

Ima on dobre osobine, ali na žalost po njega dopustio je da njegove loše osobine isplivaju!
I zato je pobedila Mimi koja pored silikona nema ništa što bi joj se eventualno moglo zameriti.
Mada me je i Kaja iznenadila kada je izašla iz kuće i odmah je ispljuvala Skaja i ako nije videla šta je on zapravo rekao za nju. To mi je vrlo čudno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back