matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
Ma kakvi crnogorci njih ima 600 000. Ali smrdi nesto.Ja sam danas isao na zvanici sajt i Ajs je vodio.Uvek su bili pouzdani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sa mimačom je klasična nameštaljka po 2 osnova:
1. vreme je da žemska pobedi u velkom bratu na balkaniše prostorima.
2. vreme je da nesrb pobedi u multinacijonalnom velkom bratu čije je sedište u srbiji.
daklena, mimobranitelji: nabrojte mi 5 dobrih razloga po kojima će mima ostati upamćena!
Ajs je puko totalno..opet kazem vb je bio promasaj..a nije se na pomenutoj silikonki videla ni trunka radosti ni uzbudjenja zbog cifre koju je osvojila.
Da, ankete sa zvanicnog sajta su u vecini slucajeva bile pouzdane, i ako je Ajs vodio postoji mogucnost da tu nesto nije u bas najboljem redu.Inace, uopste nisam ni pomislila da Mimi ima velike sanse da pobedi, bila sam ubedjena da ce nagradu odneti Ajs ili Milic, tako da je njena pobeda veliko iznenadjenje.Ma kakvi crnogorci njih ima 600 000. Ali smrdi nesto.Ja sam danas isao na zvanici sajt i Ajs je vodio.Uvek su bili pouzdani.
kako lupas bre ne mogu da verujem!! :xLjudi koji pljuju po Ajsu i Skaju kao da su pali sa kruske. Kao da ne znamo da 99% muskaraca na taj nacin komentarisu devojke i zene. Ali jedno je biti iskren u zahebanciji i provaljivati sve sto ti padne na pamet, nego mudro cutati i igrati taktiku. Mozete Kopijevcima sve da zamerite, ali da su bili iskreni - jesu.
znaci, njemu je lova potrebnija?A i krivo mi sto Ajs nije uzeo tu lovu, jer mu je bila mnogo potrebnija,on da je uzeo lovu verovatno bi resio stambeno pitanje il kupio mozda neka kolica a ovoj tih 50 soma nista ne znaci jer je ionako vec puna ko finale Lige sampiona.........verovatno ce da ih baci na gomilu il potrosi na neke krpetine il na nove silikone.............
Ne mogu,a da se ne slozim.kako lupas bre ne mogu da verujem!! :x
kakvih 99% muskaraca boze boze da li je moguce?
ovakva glupost ti se moze oprostiti ako imas manje od 12 i po godina, inace nemam reci.
da li vi imate mame, sestre, devojke??
o kakvoj iskrenosti pricas, ja kod njih vidim samo nekulturu, nevaspitanje, zlobu, pakost...
ljak.
znaci, njemu je lova potrebnija?
a to sto konj koji ima 31. godinu, zivi sa roditeljima, nista u zivotu nije uradio, a najveci mu je uspeh to "sto je raskinuo sa jednom devojkom", to nema veze?
njemu treba lova, dajte mu pare.
pijani stvorovi, odvratno.
nisam navijala za mimi, ali moram da primetim da su jedino o njoj svi ukucani imali dobro misljenje...
znaci, njemu je lova potrebnija?
a to sto konj koji ima 31. godinu, zivi sa roditeljima, nista u zivotu nije uradio, a najveci mu je uspeh to "sto je raskinuo sa jednom devojkom", to nema veze?
njemu treba lova, dajte mu pare.
pijani stvorovi, odvratno.