Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komentar sa VB foruma:

to sa mimačom je klasična nameštaljka po 2 osnova:

1. vreme je da žemska pobedi u velkom bratu na balkaniše prostorima.
2. vreme je da nesrb pobedi u multinacijonalnom velkom bratu čije je sedište u srbiji.

daklena, mimobranitelji: nabrojte mi 5 dobrih razloga po kojima će mima ostati upamćena!

Iako nemam ništa pritiv Mimi, glasovu koji su odlučili o njenoj pobedi nisu bili njeni, već su to bili glasovi PROTIV Čave. On je na sebe navukao nardnjačko-mafijaški klan koji je sve snage dao da on izgubi. Međutim moralna pobeda je na njegovoj strani. Druga stvar na koju sumnjam je da je i Emotion tu umešao prste, jer Veliki Brat pokriva osim Srbije, još i Crnu Goru i BIH. Kao što i sami znate do sad su pobeđivali isključivo učesnici iz Srbije, tako da je moguća i ta političko-ekonomska kombinacija. Sve ovo mi nebi bilo sumnjivo da su pobedili Milić ili sEra koje nepodnosim ali imaju simpatije međ publikom. Čime li je Mimi zaslužila pobedu? Plastikom možda i glumljenjem časne djevojke?

Ma kakvi crnogorci njih ima 600 000. Ali smrdi nesto.Ja sam danas isao na zvanici sajt i Ajs je vodio.Uvek su bili pouzdani.
Da, ankete sa zvanicnog sajta su u vecini slucajeva bile pouzdane, i ako je Ajs vodio postoji mogucnost da tu nesto nije u bas najboljem redu.Inace, uopste nisam ni pomislila da Mimi ima velike sanse da pobedi, bila sam ubedjena da ce nagradu odneti Ajs ili Milic, tako da je njena pobeda veliko iznenadjenje.

1. vreme je da žemska pobedi u velkom bratu na balkaniše prostorima.
2. vreme je da nesrb pobedi u multinacijonalnom velkom bratu čije je sedište u srbiji.

nameshteno je i svi ukucani su to znali ...cak su i dobili pare za boravak u kucu i sve to zbog pod 1. i 2.

*** zao mi sto veceras nisam otisao na basket,nego sam ostao da navijam za Ajsa, i bas bedak......(CcC na sta sam ja spao da se nerviram zbog VB)
Jes da ova Mimi nije losa devojka,ono kao moralna, patrijahalna i svaka joj cast na tome al bas nista nije pokazala u kuci,ono nit je zabavna,nit je nesto pametna, nit izgleda dobro nesto..........i stvarno ne znam na koju foru je uzela vise glasova od Ajsa, Milica il cak Ere..........
A i krivo mi sto Ajs nije uzeo tu lovu, jer mu je bila mnogo potrebnija,on da je uzeo lovu verovatno bi resio stambeno pitanje il kupio mozda neka kolica a ovoj tih 50 soma nista ne znaci jer je ionako vec puna ko finale Lige sampiona.........verovatno ce da ih baci na gomilu il potrosi na neke krpetine il na nove silikone.............

Realno nije Mimi losa....Makar njeno ponasanje u kuci....ali na momente je to izgledalo preterano,previse se istripovala za Milica itd....Imam utisak da se i ona zesce folirala....
Ok,moralna,konzervativna,ali....zasto onda izgleda tako kako izgleda...to bas i ne prilici jednoj tako finoj i konzarvativnoj devojci....Jeste,ona se ponasala maximalno kulturno,nije setala polugola kao Anestezija....ali opet- cemu ta plastika???
A i ako je tacno ono sto je Borko izjavio da nezna ko je Glijano,onda stvarno.....

šta vas realno briga čemu plastika?
eto, plastična je
što je milić ceo od celuloze i zategnut?

ima silikone, pa šta. ne eksponira se, nebitno zašto je takva, kulturno se ponašala i to je to.

----------------------------------------------
dodji na bed kopi žurku
nemamo keša za ćurku

luuuuuuuzerrriiiiiii licimurni

Prvi put da gledam VB i to isključivo zbog BadCopy a onda se nerviram zbog nameštene pobede. Pa da je Milić pobedio manje bi mi smetalo tj. poverovao bi da je stvarno. Ali bole nas brige...

"Izvini Ojdanicu, naduvaj mi jaja" - najjači je:)))))))))))))))

Ma bre,jeste'l videli kad su pozvali sve finaliste u ispovedaonicu,svi su rekli:Ocu da idem kuci,...(svi se foliraju,mislim zasto su onda usli u VB,jedino zbog para,samo nece da priznaju),jedino Milic nije to govoriJo

Ljudi koji pljuju po Ajsu i Skaju kao da su pali sa kruske. Kao da ne znamo da 99% muskaraca na taj nacin komentarisu devojke i zene. Ali jedno je biti iskren u zahebanciji i provaljivati sve sto ti padne na pamet, nego mudro cutati i igrati taktiku. Mozete Kopijevcima sve da zamerite, ali da su bili iskreni - jesu.
kako lupas bre ne mogu da verujem!! :x
kakvih 99% muskaraca boze boze da li je moguce?
ovakva glupost ti se moze oprostiti ako imas manje od 12 i po godina, inace nemam reci.
da li vi imate mame, sestre, devojke??
o kakvoj iskrenosti pricas, ja kod njih vidim samo nekulturu, nevaspitanje, zlobu, pakost...
ljak.
A i krivo mi sto Ajs nije uzeo tu lovu, jer mu je bila mnogo potrebnija,on da je uzeo lovu verovatno bi resio stambeno pitanje il kupio mozda neka kolica a ovoj tih 50 soma nista ne znaci jer je ionako vec puna ko finale Lige sampiona.........verovatno ce da ih baci na gomilu il potrosi na neke krpetine il na nove silikone.............
znaci, njemu je lova potrebnija?
a to sto konj koji ima 31. godinu, zivi sa roditeljima, nista u zivotu nije uradio, a najveci mu je uspeh to "sto je raskinuo sa jednom devojkom", to nema veze?
njemu treba lova, dajte mu pare.
pijani stvorovi, odvratno.

nisam navijala za mimi, ali moram da primetim da su jedino o njoj svi ukucani imali dobro misljenje...

kako lupas bre ne mogu da verujem!! :x
kakvih 99% muskaraca boze boze da li je moguce?
ovakva glupost ti se moze oprostiti ako imas manje od 12 i po godina, inace nemam reci.
da li vi imate mame, sestre, devojke??
o kakvoj iskrenosti pricas, ja kod njih vidim samo nekulturu, nevaspitanje, zlobu, pakost...
ljak.

a to sto konj koji ima 31. godinu, zivi sa roditeljima, nista u zivotu nije uradio, a najveci mu je uspeh to "sto je raskinuo sa jednom devojkom", to nema veze?

nisam navijala za mimi, ali moram da primetim da su jedino o njoj svi ukucani imali dobro misljenje...
Ne mogu,a da se ne slozim. :)

P.S IZVINI sto ti upadam u rec . :lol:

Navijala sam za Milica maksimalno jer je najzabavniji lik i da ga nije bilo ne bih u zivotu ni gledala VB...
Kad je on ispao totalno sam se smorila jer sam bila uvjerena da pobjedjuje seljacina koja je sebe pretstavila kao lika koji najbolje prdi, pisa, sere... i tako dalje...
Mejdutim, mada nisam obozavala Mimi jer mi je dosadna jako bila (najzabavnija je kad napadne Eru - Mos' joj bit' djed...), ali ako biram izmejdu njih - MIMI apsolutno!

Makar je zdrava licnost, za razliku od seljobera koji je an svako pitanje odgovarao - polizi mi yaya... Ju, kako je prepametan. Vaaaau!

A na temu Crnogorci - ajte ljudi ne budimo smijesni koliko je glasacko tijelo u CG, koliko u Srbiji. Pobijedila je zahvaljujuci glasovima iz Srbije prvenstveno.
A ja sam, od pocetka navijala za Milica, ali nisam glasala jer mi nesto bilo zao ovog Petra, kao decko nema love i to... Nisam mogla da prevagnem nikako, a da je Peca bio zabavan i nije.
Kad ode Peca, ode Sladja (koja je isto skroz na mejstu, sem onih drndanja sa Erom), naravno - MILIC!
Za nejga sam glasala, ali kada je ispao, znaci ne da sam glasala za Mimi koja mi je totalno nezanimljiva, ali naspram ONOGA - svrsena je.

Mimi!
Ha! Smijesno, slazem se, ali sve samo ne Ajs. Samo da nisam docekala totalni slom sistema u kom pobjedjuje jedna seljacina balava od 30 godina... Svaka cast za muziku, ali se tako preserao da je to strasno.
Sta niste vidjeli uzbudjenje - cura je izgubila razum, nikoga nije ni cula ni vidjela, potpuno se izgubila... Odusevljena je bila.
A silikoni - da jeste dosta plastike tu, ali nesto ne znam da sam imala priliku dapo citav dan gledam njene silikone jer je cura pristojno obucena, za razliu od Anastezije i Kaje koja je mama-svetica a ponasa se kao... ma, necu...

naravno! Kada onoj Mimi striko ima milione, pa moze da joj kupi sve! KAO STO JOJ JE KUPIO I POBEDU U VELIKOM BRATU! SHVATITE DA JE NAMESTENO!

Dobro shvatili smo, i sta sad, da se besimo? :D Nego jel neko zna sta se dogodilo sa Borkom? Juce kad su ih ono sve izveli na stejdz, nega ni ne pomenuse, bas mi je to palo u oci... Trazila sam da procitam neku vest o njemu i zasto su ga bojkotovali ali nema. Pa jel zna neko nesto, uzasno sam radoznala:-)

Ne, pomenuli su da nije zelio da se pojavi. Ja ne shvatam sto je toliko povrijedjen, ali dobro.

A Bad Copy cijelo vrijem ismijavaju koncept postojanja VB show-a i ok, i meni je to smijesno, ali ako ti je smijesno - nemoj da ulazis. Nego su licemjerni koliko mogu da budu.
Uroshe, ko je tebe ljutio? Ebote kao da tebi licno uzese pare iz dzepa...

Rekli su samo da Borko nije hteo da dodje. Inace i ja mislim da je ovo namestaljka. Po svim anketama Mimi nije imala nikakve sanse za pobedu, bila je favorit broj 6 i kako sad odjednom da ona ispliva na prvo mesto i da pobedi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back