Veliki brat VIP

Nema sanse.
girl_haha.gif

toliko mi je drago da je sasa pobjedio,.
ne mogu da vjerujem da je moj favorit prvi,.
u proslom bb su mi favoriti bili maja i nikola,pa nisu pobjedili,.a sada sasa jeste!!
bravo!!!zasluzio je,.
p.s.a kada je cuo da je prvi kaze:"ne mogu da verujem,ovoga sam se i plasio"
legenda je!!!!!!!!!

Juče sam slušao neku radio emisiju u kome je voditelj čitao komentare nekih analitičara i sociologa, a usput i pozivao slušaoce da se jave i iznesu mišljenje. Javljali se ljudi i prvo se javila neka žena i rekla da je pratila, da joj se svidjelo, da je ranije gledala i engleski show iako nije znala jezik i složila se sa konstatacijom da je povezano i sa voajerizmom. Kasnije se javi neki čiča i nastade padanje. kaže on: "To je sve: bezobraština, pogan, govore ružne riječi, NESTAŠLUK..." Tu se i voditelj nasmija i nastavi propitivati čiču. Pita ga što ste gledali Velikog brata i čiča reče:"Ma ja sam to jednom prebacio i pogledao i došlo mi da razlupam tv. Da je vrijeme titoizma ja bi uhapsio i velikog brata i to ko to organizuje i ove što gledaju i sve na prinudni rad." :lol: Voditelj se smije i nastavlja:"Veliki brat nije osoba već..." Čiča:"Ma to je pogan, nestašluk, kvare nam omladinu" Da nije govorio iskvareno muslimanski pomislio bih da je Ilija Čvorović...

Back