- Poruka
 - 7.475

Уопште није изненађење што је Урош избачен. Да се сексао са Сорајом остао би овако ништа. Мају чувају ко мало воде на длану чекају финални окршај, а иде ка томе.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ako ispade ovaj umno emotivno osakaceni slepac,a Soraja me definitivno razocarala..al eto stara prica ko o cemu baba o ustipcima,vojnik o skracenju a k... o postenju
e ako ispade ovaj umno emotivno osakaceni slepac,a Soraja me definitivno razocarala..al eto stara prica ko o cemu baba o ustipcima,vojnik o skracenju a k... o postenju
ja rekoh da su kaskader i maja super par i zasluzuju jedno drugo. zjbo sam se, ipak je sara za njega...

i prosipa pricu kako je iskrena 

Ono zlo kuka u ispovedaonici kako ne moze da zivi sa licemerima i kako joj svi smetaju,kako Zarko mnogo prdii prosipa pricu kako je iskrena
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa bilo je pitanje vremena kada će sa svima da se posvađa jer je prokleta u dušiSada sledi kukanje na sve ostale ukućane
![]()
Најдосаднија је она Невена, невидљива жена.
E ovo! Hahahahahahahahahah, Vendi kraljice!!![]()

Ja tu devojku sinoć video prvi put posle 7-8 dana, jel izlazila ona na kratko iz kuće?
- - - - - - - - - -
![]()
Samo neka bude strpljiva i kad izađe iz kuće RASTURIĆE nju Slavko ko svinja masan džak!VB: Maja Nikolić plakala: Svi oko mene spletkare | Rijaliti | Novosti.rs
O namaMarketingKontaktKupi knjiguKlub
VB: Soraja skrhana zbog Uroša: Ava pravi žrtvu od sebe
Desilo se ono što niko nije mogao ni da nasluti...Pop pevačica Maja Nikolić je zaplakala pred kamerama. Ona je Velikom bratu rekla u ispovedaonici da se oseća usamljeno i da svi oko nje spletkare. Takođe se požalila da ju je Slavko Labović izdao I da joj trenutno najviše prija kada je u društvu Ave Karabatić, Dragutina Topića i sa Nevenom Miličević.
- Tužna sam jer sam sama – rekla je Maja pa je zaplakala. – Ovde svi spletkare. Ja nisam takva, ne ogovaram nikoga, nije to moj fazon. Ne pija mi energija pojedinih ljudi.Čak me je i Slavko izdao jer mu je tamo neko spremio jedan doručak, pa je mojih sto ručkova i večera zaboravio.
http://novosti.rs/vesti/spektakl.302.html:428572-VB-Maja-Nikolic-plakala-u-ispovedaonici
Е па Мајо то ти је ријалити шоу.