Велики брат 2013

ovo je sekundu ranije, isto jaka faca, ali fali onaj ubica osmeh.

vendi-maja-1365242060-292477.jpg

ja ne gledam farmu, dvor, sta vec jos ima od rijaltija, nisam gledao ni nekoliko sezona VB, kad su imali imbecile u kuci, misleci da ce oni biti interesantni, tako da ne znam majine nastupe ranije.

otisla je kod Vb da kaze kako ce da tuzi Z&Z zbog vredjanja, sto je znak da je totalno rasturena. jel` se to desavalo i u ranijim njenim " nastupima ", ili je ovo sad prvi put ? msm da je psihicki slomljena. da je pravila show, glumatala veliku zvezdu, kakva ona sebi u svojoj glavi jeste, ne sumnjam.

Pa bilo je pitanje vremena kada će sa svima da se posvađa jer je prokleta u duši :D Sada sledi kukanje na sve ostale ukućane :mrgreen:

Sama je kriva,mada mislim da je casu prelilo,sto je sinoc saznala da je Uros rekao kako ona treba da izadje i sto je nije spomenuo kao najdrazu ukucanku,kao i sikaniranje od strane Slavka.A kako bih volela da joj puste sta su obojica pricala o njoj....Uros-kako treba da izadje,jer ne treba vise da bruka decu,a Slavko-kako mu prica stvari koje ne govore ni zene koje su ku*ve....

VB: Maja Nikolić plakala: Svi oko mene spletkare | Rijaliti | Novosti.rs
O namaMarketingKontaktKupi knjiguKlub

VB: Soraja skrhana zbog Uroša: Ava pravi žrtvu od sebe

Desilo se ono što niko nije mogao ni da nasluti...Pop pevačica Maja Nikolić je zaplakala pred kamerama. Ona je Velikom bratu rekla u ispovedaonici da se oseća usamljeno i da svi oko nje spletkare. Takođe se požalila da ju je Slavko Labović izdao I da joj trenutno najviše prija kada je u društvu Ave Karabatić, Dragutina Topića i sa Nevenom Miličević.

- Tužna sam jer sam sama – rekla je Maja pa je zaplakala. – Ovde svi spletkare. Ja nisam takva, ne ogovaram nikoga, nije to moj fazon. Ne pija mi energija pojedinih ljudi.Čak me je i Slavko izdao jer mu je tamo neko spremio jedan doručak, pa je mojih sto ručkova i večera zaboravio.

http://novosti.rs/vesti/spektakl.302.html:428572-VB-Maja-Nikolic-plakala-u-ispovedaonici

Е па Мајо то ти је ријалити шоу.

VB: Maja Nikolić plakala: Svi oko mene spletkare | Rijaliti | Novosti.rs
O namaMarketingKontaktKupi knjiguKlub

VB: Soraja skrhana zbog Uroša: Ava pravi žrtvu od sebe

Desilo se ono što niko nije mogao ni da nasluti...Pop pevačica Maja Nikolić je zaplakala pred kamerama. Ona je Velikom bratu rekla u ispovedaonici da se oseća usamljeno i da svi oko nje spletkare. Takođe se požalila da ju je Slavko Labović izdao I da joj trenutno najviše prija kada je u društvu Ave Karabatić, Dragutina Topića i sa Nevenom Miličević.

- Tužna sam jer sam sama – rekla je Maja pa je zaplakala. – Ovde svi spletkare. Ja nisam takva, ne ogovaram nikoga, nije to moj fazon. Ne pija mi energija pojedinih ljudi.Čak me je i Slavko izdao jer mu je tamo neko spremio jedan doručak, pa je mojih sto ručkova i večera zaboravio.

http://novosti.rs/vesti/spektakl.302.html:428572-VB-Maja-Nikolic-plakala-u-ispovedaonici

Е па Мајо то ти је ријалити шоу.
Samo neka bude strpljiva i kad izađe iz kuće RASTURIĆE nju Slavko ko svinja masan džak! :hahaha::hahaha:

Back