Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pre tri dana sam radio ledja na vratilu u teretani i posle toga sam imao veliku upalu, bas je bolelo. 1 dan posle toga sam pokusao da radim trbusnjake i u ovom delu ledja me mnogo mnogo boli (deo oznacen na slici). Posle toga sam napravio pauzu 1 dan pa sam danas radio ramena i probao sam trbusnjake i u pocetku ne boli ali posle na istom delu bas pocne da boli kao da me neko bode necim u misic. Jel je to nesto normalno , samo upala ili sam povredio neki deo kicme???? Imam 16 godina. Ne radim mrtvo dizanje niti cucanj.
Istegnut misic. Da je kicma ti ne bi mogao da se savijes. Kada je misic u pitanju druge grupe preuzimaju pa mozes da izvedes pokret, a taj misic boli jer je pod upalom i najverovatnije istegnut. Ja bih ti savetovala da ne radis vezbe dok ti ne prodje, masiraj to mesto nekim gelom koji greje da se misic prokrvi.
ma kicma je drugo obicno se siri bol , trnu noge i ruke da ne mozes sedeti dugo ili se savijati napred levo desno,lezi malo na stomak pa dizi leva ruka desna noga pa obrnuto