Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Ceca ti nije drugarica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li nužno mora biti gej, to pitaj svog najboljeg druga na svetu, on voli teretanu pa će ti sigurno reći da li je gej, a nije isključeno![]()
Ceca ti nije drugarica![]()
a po kom osnovu je gej neko ko ide u teretanu? zato što si gledala vil i grejs ili zato što si odrasla u selu u kom je sramota za muškarca da koristi sapun?
prema mojim iskustvima veća je verovatnoća da je neko gej ako ne ide u teretanu... pichkice i fegetčići imaju drukčije hobije... pisanje pesama recimo, strah od fizičkih aktivnosti jer bi mogle da im sjebu njihovu nežnu mekanu konstituciju i slično...
to je stvar percepciije
tebi sam previsok nekoj drugoj prosecan ili ne dovoljno visok
jednoj sam debeljko drugoj sitan
ali recimo ni jedan mushkarac ne bi zeleo vece sise
osim ako je trandza
Ma nije stvar percepcije. Tacno se vidi kada neko nesto naglasava. Mozes da imas najlepse grudi na svetu a da to zna jedan covek...ili vise njih, zavisno od broja bivsih momaka. Lako je obuci se tako da ne dodju do izrazaja a kome je merak da ih istice, muski ne biraju, kakve god da su samo da ih nosi push up.
Isto vazi i za momke i teretanu, imas prirodno jake momke koji se ne isticu i one picopevce koji krojackim metrom mere obim misica.
Meni je smorno sve sto je napadno a napadni su na ravne casti i muskarci i zene, nema tu neke razlike.
Nisi bre merodavna da raspravljash kakvi su mushkarci kad polazish sa latentne mushkomrzachke pozicije.Toliko o onome "ne biraju".
Ja nemam misice pa ih ne merim krojackim metrom jer me jednostavno ne zanima.
bitne su i te kakopa posle kažu da grudi nisu bitne.. a ova tema već 15 strana
Meni je prilično gejasto svo to divljenje sopstvenom telu, tim pre što se briju i mažu kremicama po ceo dan i konstantno se porede sa drugim muškićima baleći od zavisti, da čovek pomisli da su zaljubljenial' šta znam, možda neki i nisu. Neki valjda idu u teretanu zbog zdravlja i snage, ne samo fizičkog izgleda.
- - - - - - - - - -
A najjače mi je kad krenu da žderu hemiju da bi bili veći i jači od konkurencije ispred ogledala, pa im se onda raspadne jetra a da gram alkohola nisu uneli u nju, sa nepunih 30 godina.