Velike sike :3

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li nužno mora biti gej, to pitaj svog najboljeg druga na svetu, on voli teretanu pa će ti sigurno reći da li je gej, a nije isključeno :heart:

a po kom osnovu je gej neko ko ide u teretanu? zato što si gledala vil i grejs ili zato što si odrasla u selu u kom je sramota za muškarca da koristi sapun?
prema mojim iskustvima veća je verovatnoća da je neko gej ako ne ide u teretanu... pichkice i fegetčići imaju drukčije hobije... pisanje pesama recimo, strah od fizičkih aktivnosti jer bi mogle da im sjebu njihovu nežnu mekanu konstituciju i slično...

a po kom osnovu je gej neko ko ide u teretanu? zato što si gledala vil i grejs ili zato što si odrasla u selu u kom je sramota za muškarca da koristi sapun?
prema mojim iskustvima veća je verovatnoća da je neko gej ako ne ide u teretanu... pichkice i fegetčići imaju drukčije hobije... pisanje pesama recimo, strah od fizičkih aktivnosti jer bi mogle da im sjebu njihovu nežnu mekanu konstituciju i slično...

Meni je prilično gejasto svo to divljenje sopstvenom telu, tim pre što se briju i mažu kremicama po ceo dan i konstantno se porede sa drugim muškićima baleći od zavisti, da čovek pomisli da su zaljubljeni :think: al' šta znam, možda neki i nisu. Neki valjda idu u teretanu zbog zdravlja i snage, ne samo fizičkog izgleda.

- - - - - - - - - -

A najjače mi je kad krenu da žderu hemiju da bi bili veći i jači od konkurencije ispred ogledala, pa im se onda raspadne jetra a da gram alkohola nisu uneli u nju, sa nepunih 30 godina.

to je stvar percepciije
tebi sam previsok nekoj drugoj prosecan ili ne dovoljno visok
jednoj sam debeljko drugoj sitan
ali recimo ni jedan mushkarac ne bi zeleo vece sise
osim ako je trandza

Ma nije stvar percepcije. Tacno se vidi kada neko nesto naglasava. Mozes da imas najlepse grudi na svetu a da to zna jedan covek...ili vise njih, zavisno od broja bivsih momaka. Lako je obuci se tako da ne dodju do izrazaja a kome je merak da ih istice, muski ne biraju, kakve god da su samo da ih nosi push up.
Isto vazi i za momke i teretanu, imas prirodno jake momke koji se ne isticu i one picopevce koji krojackim metrom mere obim misica.
Meni je smorno sve sto je napadno a napadni su na ravne casti i muskarci i zene, nema tu neke razlike.

Ma nije stvar percepcije. Tacno se vidi kada neko nesto naglasava. Mozes da imas najlepse grudi na svetu a da to zna jedan covek...ili vise njih, zavisno od broja bivsih momaka. Lako je obuci se tako da ne dodju do izrazaja a kome je merak da ih istice, muski ne biraju, kakve god da su samo da ih nosi push up.
Isto vazi i za momke i teretanu, imas prirodno jake momke koji se ne isticu i one picopevce koji krojackim metrom mere obim misica.
Meni je smorno sve sto je napadno a napadni su na ravne casti i muskarci i zene, nema tu neke razlike.

Nisi bre merodavna da raspravljash kakvi su mushkarci kad polazish sa latentne mushkomrzachke pozicije.Toliko o onome "ne biraju".
Ja nemam misice pa ih ne merim krojackim metrom jer me jednostavno ne zanima.

Nisi bre merodavna da raspravljash kakvi su mushkarci kad polazish sa latentne mushkomrzachke pozicije.Toliko o onome "ne biraju".

realno...mnogo se vise za muskarce reci da ne biraju kada je iskljucivo seks u pitanju...ok..ne mislim sad da bi svi krensuli i teske gabore ili smrdljivice ali mnogo vise su muskarci ti koji spustaju 'kriterijum' kada su nalozeni ili u periodu 'posta' nego sto je slucaj kod zena...
ne izigravam drvenog advokata ali ne vidim ovde nista muskomrzachko :)

Ja nemam misice pa ih ne merim krojackim metrom jer me jednostavno ne zanima.

krojacki metar je mentalno pomagalo i za zene i za muskarce...svako bira svoja pomagala za istrajavanje, neko da podigne vecu kilazu iz bencha sledeci put, neko da vidi da li mu je biceps porastao za 3 mm itd itd...dok se ne dodje do stadijuma ogledala, dobra je i vaga odnosno krojacki metar...stadijum ogledala je za one koji su vec postali zadovoljni rezultatima ulozenog truda.
dobar je osecaj kada si pun energije i snage i oblikovanih misica...(ok, onda dodje period kad ti se rode deca pa na odredjeno zapostavis tu pricu jer si previse neispavan ;))
ovde se jedino ne slazem sa frejom jer mislim da su zene, kada je u pitanu napadnost - mnogo cesce od takvih muskaraca. stoji da ima mnogo picopevaca koji se rasire u tesnim majcicama sa tek vidljivim znacima dizanja tegova i jeste da vise deluju smesno kao petlici ali i dalje mislim da mnogo vise ima devojaka i zena koje se 'sire' u svom domenu ;).

Meni je prilično gejasto svo to divljenje sopstvenom telu, tim pre što se briju i mažu kremicama po ceo dan i konstantno se porede sa drugim muškićima baleći od zavisti, da čovek pomisli da su zaljubljeni :think: al' šta znam, možda neki i nisu. Neki valjda idu u teretanu zbog zdravlja i snage, ne samo fizičkog izgleda.

- - - - - - - - - -

A najjače mi je kad krenu da žderu hemiju da bi bili veći i jači od konkurencije ispred ogledala, pa im se onda raspadne jetra a da gram alkohola nisu uneli u nju, sa nepunih 30 godina.

Cuti tu, kada nemas znatno iskustvo sa gejevima. Pusti ove sto imaju, da ti objasne do kraja...

Back