Velike misli Velikih forumasa o Velikim forumasima

Pogodite koji veliki forumas (muskog ili zenskog roda) je ovo napisao.
Jedan od najlepsih postova.

Naučila sam u životu sledeće: ako nešto ne uradim u datom trenutku, osećaj propuštenog trenutka me posle proganja ... i ne može ga kompenzovati ništa drugo. Zato se prepustim, i ispunjavam sebi želje. Ali, to sam ja, i bilo mi je potrebno par decenija da prevaziđem ono što su me učili u detinjstvu - " tri puta meri, jednom seci". Sad merim odokativno, i sečem odmah.
Gore je kajati se zbog neučinjenog nego zbog učinjenog ... a nema gore muke od kajanja.

U čast hedonizma:

https://www.youtube.com/watch?v=Nwzga...eature=related

ma mislio sam malo duhovitih misli od forumasa.. al palo mi samo pola jedne misli na ovu moju bundevu.. ma moze ovo da se zakljuca.. juto je pametnije od noci.. kako ono bese

Je l' sad treba da pišemo bisere, pa da pogađamo ko je to napisao? =)

a svako normalan bi to tako protumacio.. ebi ga kad sam sve smrsio... mislio sam: malo duhovitih misli o forumasima.. pa dobro; od forumasa
to bi bili bezmalo aforizmi o drugim forumasima

Pogodite koji veliki forumas (muskog ili zenskog roda) je ovo napisao.
Jedan od najlepsih postova.

Naučila sam u životu sledeće: ako nešto ne uradim u datom trenutku, osećaj propuštenog trenutka me posle proganja ... i ne može ga kompenzovati ništa drugo. Zato se prepustim, i ispunjavam sebi želje. Ali, to sam ja, i bilo mi je potrebno par decenija da prevaziđem ono što su me učili u detinjstvu - " tri puta meri, jednom seci". Sad merim odokativno, i sečem odmah.
Gore je kajati se zbog neučinjenog nego zbog učinjenog ... a nema gore muke od kajanja.

U čast hedonizma:

https://www.youtube.com/watch?v=Nwzga...eature=related

nije li Dive

a svako normalan bi to tako protumacio.. ebi ga kad sam sve smrsio... mislio sam: malo duhovitih misli o forumasima.. pa dobro; od forumasa
to bi bili bezmalo aforizmi o drugim forumasima

Pa sad...Da sam uopste vicna smisliti aforizam o bilo cemu a ne o forumasima a posebno da sam vicna napisati ga tako da prodje kao duhovit, po ocenama stroge forumske kritike, ja bih onda verovatno zavrsila kao kandidat za Nobela iz knjizevnosti, ne bih vise krala Bogu dane ovde na forumu.;)

Back