Velike mačke kao psi čuvari: provalnik možda i uđe, ali u kom stanju će izaći?

pa i one orke su se mazile sa trenerima godinama pa nekako je nekoliko istih nadjeno udavljeno
A koliko ljudi žive godinama u braku pa je i dalje vrlo često ubistvo među supružnicima
Pa u filmovima su uvek muž ili žena prvi osumnjičeni :D
Ne lavovi ili orke

A koliko ljudi žive godinama u braku pa je i dalje vrlo često ubistvo među supružnicima
Pa u filmovima su uvek muž ili žena prvi osumnjičeni :D
Ne lavovi ili orke
pa zato sam protivnik i braka 🤣 najblizi uvek imaju najveci motiv,nije neka nauka.

a lavovi i orke ..pa ne verujem odanost divljih zivotinja prema coveku(:
ne trebamo da se trpamo gde nam nije mesto.
❤️

pa zato sam protivnik i braka 🤣 najblizi uvek imaju najveci motiv,nije neka nauka.

a lavovi i orke ..pa ne verujem odanost divljih zivotinja prema coveku(:
ne trebamo da se trpamo gde nam nije mesto.
❤️
O imaju odanost ali na svoj divlji način!
Samo svako ko je iole inteligentan a želi da se bavi divljim životinjama, treba uvek da ima na umu da su one divlje i da je to njihovo prirodno stanje!
Ne možemo im zameriti zbog instinkta!
U stvari sve te kućne divlje zveri su po malo šizofrene između ljubavi prema određenom čoveku i svoje prave prirode gde im je čovek češće neprijatelj a ređe hrana

Ne čudi me nimalo.
Ono kada kapetan Nascimento kaže nešto u smislu - dok u ostatku svijeta kriminalci nose 9mm, kod nas imaju jurišne puške.

Zato, ljuta trava na ljutu ranu, odnosno ljuti mic-mic na ljutog provalnika.

🐅

P.S. @Grom_sa_neba!, škicni video i poslušaj pjesmu.

👍

No...sve se to desava u Papinoj vatikanskoj latino Americi...
Dakle sve poroka i naopakih zala sto ti moze pasti napamet...i verovatno gotovo sve od droga sto cirkulise planetom Zemljom...izvire upravo iz tih krajeva...sem afganistanskog maka i albanske vutre...😴

...

Jato pobesnelih gusaka juri jadnog krimosa, pa to je kršenje ljudskih prava. :D

Što se gusaka tiče, imala sam jendom bliski susret. Kao student sam otišla kod drugarice negde u Bačkoj na selu, da joj čuvam kuću na nedelju dana i zalivam baštu, naravno imam mir za učenje (spremila sam bila ceo ispit)

Međutim, susedna kuća je imala jedno 10tak gusaka. Jedno veče kada sam htela da zalivam, one su odnekud stajale na 10tak m od mene i gledale me. Bilo je pomalo sablasno, jer su sve ćutale i okrenule glavu u stranu i gledale me. I onda sam se pravila da ih nema, ali su mi se polako primicale. U jednom momentu su počele da krešte na mene, svađaju se sa mnom, i krenule na mene, ja sam pobegla najbrže što sam mogla u kuću.. A visoke su, kljun im dođe kod mog struka, nimalo nisu bezazlene, imaju čula sam jak ugriz i drago mi je što sam preživela taj napad. :D

Back