Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Веронауку нема ко да предаје.А сексуално васпитање треба цензурисати.Јер се вероватно кроз то образовање намећу туђи ставови.Чак и неки који се косе са верским ставовима појединаца.

Rektalna stimulacija ili vaginalna dominacija, pitanje je sad :lol:

Treba.
Zato sto taj predlog koji si naveo ne bi imao nikakvog rezultata.

Tebi je svako ko se ne slaze sa tobom neobrazovan,non stop pominjes skolu,a da imas ista od nje znao bi sta je abortus.

Ako cemo tako da gledamo,ne najveci broj-nego svi koji su za abortus su ubice ili saucesnici,a to je mnogo gore od neobrazovanosti.

Cinjenice su cinjenice.

A upravno su magovi obrazovanja dosli do niza dokaza da je abortus ubistvo,i ni jedan se ne slaze sa tobom;)

Ti se konstantno hvalis kako si dobro prosao,toliko o tebi.
A da mnogo bolje prolaze takvi tu se slazemo.

Axa,sad je abortus nesto negativan......ccc......kako zaebavas sam sebe.

O kako ti ne mozes suštinu da pohvataš ako se odgovor krije u prosto proširenoj rečenici :lol:
Probaću sa da i ne sledeci put samo zbog tebe :)

Zagovaranje prava na telesni integritet zene nije zagovaranje genocida. Pomesao si nesto, mozda si mislio na podrsku deda Ratku...

Телесни интегритет насталог детета је мног битна ствар као и телесни интегритет сваког људског бића , нико несме неког да убије
е сад кад браниш право да неко неког убије из ћефа онда заговараш геноцид

Телесни интегритет насталог детета је мног битна ствар као и телесни интегритет сваког људског бића , нико несме неког да убије

abortus nije ubistvo iz cefa, vec cin kojim zena upravlja svojim telom. Niko ne moze da natera zenu zakonom, ili nekom pretnjom sta da radi sa svojim telom.

Fetus je deo zene...Kako nesto sto je u zenskoj materici moze da ne bude deo tela zene ?
A osim toga, fetus nije dete...Dete je kad se rodi.

Ти мош да рвиш данима одговор је један и само један

ДЕТЕ ЈЕ НАСАТЛО ЗАЧЕЋЕМ ,УБИСТВО ДЕТЕТА ЈЕ ЗЛОЧИН КО ТО ПОДРЖАВА ЈЕ ЗЛОЧИНАЦ

U 14-toj nedelji je plod vec formiran, ima sve organe. Taj plod samo 50% pripada zeni i ona ne moze sama da odlucuje da li ce ga ubiti ili ne. Osim toga drustvo nesme da tolerise takva ubistva, zar je za kvalifikaciju bitan uzrast?

Prilikom abortusa, specijalnim kljestima se prvo smrska glava ploda, i ako ne ide sve kako treba plod se kasapi i izvlaci deo po deo. Ne cini li vam se ovo monstruoznim?

Фетус је неразвијено људско биће.Значи особа.И нико нема право да му одузме живот.

Не него је чедоморство грех.Али се у Шпанији неко барем буни против легализованог убијања нерођене деце.А овде неко сматра да је дете део тела мајке.Као зуб на пример.

A vi ste neko veselo drustvance sa bogoslovije?

Дете није тело жене , дете није део жене , дете је човек

A sta je zena Mile,pokretni inkubator?:eek:

Isto vazi i za tebe, a u pravu si da je odgovor samo jedan, i ponovo cu ga ponoviti.

Pravo na telesni integritet je apsolutno pravo jedne zene.

Телесни интегритет насталог детета је много битна ствар као и телесни интегритет сваког људског бића , нико несме неког да убије

abortus je uzasna stvar, ali ti ovde predstavljas kao da su samo zene najgore zlo,
nemoj da se pravimo ludi, vise je muskaraca koji primoraju zene da odu na abortus nego zena koja to zele..

Видиш лепа моја ја сам рекао да су мушкарци кривљи од жена ,јер су јајаре које нежеле да преузму одговорност за своје поступке

po broju postova, vidim da se srbi , bar krstini, najvise brinu oko rezultata qranja bez qrtona...........:hahaha::hahaha::hahaha:

alo, bre, zemljaci..........na svakoj trafici ima, ne kosta mnogo, i ne boli........ris no risk:hahaha:

i resen problem........

----------------------------

Miladinka : " Zivadine , nemoj u mene, nemoj u mene...........:sad2:
Zivadin : " Ne, nego cu u sebe.............:evil:

Видиш лепа моја ја сам рекао да су мушкарци кривљи од жена ,јер су јајаре које нежеле да преузму одговорност за своје поступке

Slazem se za konstataciju o muskarcima.
Niko nije rekao da je abortus nesto pozeljno, to je uzasan cin.

А што јел талибани убијају своју децу?

ajd onda ovako.Njihove zene su pola zivota trudne.Da li je to maltretiranje?To nije ubistvo,kratko receno ali je tema mnogo duza.
Ocemo da budemo kao siptari,nakrkamo ih 10,troje umru kao bebe,jedan je falican,ostali imaju jednu zdravstvenu knjizicu,samo dvoje se skoluju......e,ma ti me lozis,sad bi te cuknuo da si mi blize...:)

ajd onda ovako.Njihove zene su pola zivota trudne.Da li je to maltretiranje?To nije ubistvo,kratko receno ali je tema mnogo duza.
Ocemo da budemo kao siptari,nakrkamo ih 10,troje umru kao bebe,jedan je falican,ostali imaju jednu zdravstvenu knjizicu,samo dvoje se skoluju......e,ma ti me lozis,sad bi te cuknuo da si mi blize...:)

Прво то чукнуо избаци друго имаш куртон ,таблете , вади га
треће ја не ложим

УБИСТВО ДЕЦЕ ЈЕ НАЈМАСОВНИЈИ ЗЛОЧИН КОЈИ СЕ ДЕШАВА СВАКОГА ТРЕНУТКА

Прво то чукнуо избаци друго имаш куртон ,таблете , вади га
треће ја не ложим

УБИСТВО ДЕЦЕ ЈЕ НАЈМАСОВНИЈИ ЗЛОЧИН КОЈИ СЕ ДЕШАВА СВАКОГА ТРЕНУТКА

Sta se brecas,salio sam se.E onda si naseo na katolicku propagandu a oni sami u manastirima rade nelegalne abortuse i ti fetusi zavrsavaju na djubretu.

Zena ako nece da rodi a zatrudni niko ne moze da je natera da rodi.Razmisli malo covece koji stav ti zastupas?
Niko ne tvrdi da je abortus super ali,bolje i to nego da se upropasti zivot te zene i jos nekoliko ljudi oko nje.
I nemoj ponavljati fraze,nego mi reci zasto je to najmasovniji zlocin.

Sta se brecas,salio sam se.E onda si naseo na katolicku propagandu a oni sami u manastirima rade nelegalne abortuse i ti fetusi zavrsavaju na djubretu.

Zena ako nece da rodi a zatrudni niko ne moze da je natera da rodi.Razmisli malo covece koji stav ti zastupas?
Niko ne tvrdi da je abortus super ali,bolje i to nego da se upropasti zivot te zene i jos nekoliko ljudi oko nje.
I nemoj ponavljati fraze,nego mi reci zasto je to najmasovniji zlocin.

Зато што јесте , кратко и јасно ако се сваки дан хиљаде беба убија шта је то него најмонструознији и најсвирепији злочин?

Врло елоквентно

Back