slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Ne, ja ću negde oko 2025 biti ministar za verska pitanja. Najozbiljnije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, DS se finansira od članarine, dobrovoljnih priloga simpatizera i donacija privatnih preduzeća.
не, него можеш бити само продавац на сајму верске опреме![]()
E baš šteta što nam nećeš krojiti kapu.
Srpski poraz na Kosovu porušio je kulise iz kojih je Miloševićev režim režirao jednu političku predstavu koju su građani Srbije gledali čitavu jednu deceniju. Za tren oka razgolićena je jedna ateistička, protivprirodna, antiljudska, anticivilizacijska, antievropska i antisrpska politika, jedan politički fenomen bez presedana u političkoj istoriji i u istoriji uopšte. Doći na vlast u jednu normalnu evropsku zemlju i za devet do deset godina vladavine tu zemlju opljačkati, iz nje isterati najveći deo inteligencije, u nju primiti stotine hiljada izbeglica, izolovati je, sukobiti je sa celim svetom i pretvoriti je u ruševinu - doista je izum ljudi iz aktuelnog beogradskog režima. Potomci bivšeg predsednika Jugoslavije danas danas spadaju u grupu od sto najbogatijih ljudi na svetu, a njihova bivša zemlja i njihov narod su najsiromašniji u Evropi.
Pa daj mi onda i ti neki zadatak.
Gdje se uci prava istorija? Volio bih i ja da se napijem iz tog cistog izvora.
a sad si napoleon - ili elvis?Ne, ja ću negde oko 2025 biti ministar za verska pitanja. Najozbiljnije.
Imali smo izbore pre manje od mesec dana. Pobedio Tadić.
Beograd je Srbija. Beograd je svet.