Velika pljacka banke

Evo pregled likova, dopunite svoj, pre nego sto krenemo dalje:

Muvalo: klasican sitni prevarant bez posebnih znanja, mrzi institucije I ima talenat da proda pricu – veruju joj da zna o cemu prica. Alkos. U radnom izdnaju (farmerke, kozna jakna i martinke), pljuga u ruci. U hali je i njen crni macor, Omar. On ce se NECE provlaciti kroz ceo film. Vec je u hali, napravila je kafu, pozvala ekipu i ceka da se svi okupe pa da iznese (nepostojeci) plan.

ZvezdanKa: tesne farmerke, kozna jakna, pamucna i tesna bluza kosulja i poluduboke cipele. Kosa nonsalantno skupljena snalama, marama jarke boje oko vrata.
Obozava brzu voznju. Nosi mini pistolj... u brusu.

Neva: Kostim, kratka suknja cipele na visokoj potpetici, vitka noga, sexy ves, halteri za ometanje paznje kolega. Bivsi agent KGB, sada radi u banci i ima pristupe svim mogucim siframa i trezorima.
Specijalnosti: mogucnost " hipnoze ", " izvlacenje " iformacija i podataka, i naravno, spretna sa oruzjem (davljenje zicom, bacanje nozeva). Prica ruski.

Cheersy: Voli dijamante. Vizionar – puna planova za nove pljacke, povezana sa podzemljem, uvek naoruzana, odlicno joj stoje naocare za sunce I snalice u kosi. Povremeno sa vidja sa Bredom.

Borac: Voli novac I ne voli da joj neko popuje (ljudi ili institucije). Nosi crnu periku i vlasnica je malog bica i elegantnih cizama. Criminal mastermind - kada je posao u pitanju, hladna kao spricer. Voli muskarce.

Nancy: Anarhista, zena sa mnogo imena - ona bi pljackala, hapsila, i palila – sve iz zezanja. Letacica sa slemom na glavi, u trikou. Opasna piromanka.

Lbarbara: Opaka zena, voli dobre frajere I oruzje. Ne okretati joj ledja.

Linda: stvarno dobro nisani, talenat streljacke sekcije.
Nosi zalizanu kosu, da joj ne smeta kad nisani, I naocare Prada. Seksi maca na stiklama, nosi crno i koznu jaknicu. Ona pljacka zbog adrenalina, voli brzinu a lova je u stvari ne interesuje. Borbena i hrabra, ne podnosi ken.jazu.

EliNS: Lice kome se veruje - ne upada u oči, deluje nezainteresovano i naivno, pa moze da se ušunja svuda i da prevari svakog. Iza lika devojcice u farmerkama, majici i baletankama krije se opasna profesionalka u odlicnoj fizickoj kondiciji koja trenira ceo tim I vozi za B tim.

Donemileva: strucnjak za lokacije, javlja gde je kamp i poligon - skuplja informacije svakog vikenda pod maskom srecne domacice (a u stvari opaka naucnica sa fotoparatom u mindjusi).

Goddess: Militantni pacifista, nasa veza za oruzje, kojim odlično rukuje. Uziva u kreativnom mucenju bankara.

Koto: streljacki vod I talenat za organizaciju. Razume se u finansije I kretanja novca. Nosi tamne naocare I javlja se kada ostali ostanu bez ideja, ili kada postanu neposlusni. U ekipi je sa ostalim zenama – strucnjacima za oruzje: Lindom, Goddess, Nancy I LBarbarom.

November: Seksi biohemicharka, strucnjak za hemijsko I drugo ratovanje: dodaci za hranu, pice, vazduh - narkotichkog, laksativnog, psihoaktivnog (efekat po zelji) dejstva: dimne zavese (boja po narudzbini) i eksplozivi, kompjuterske simulacije i analiza podataka, consulting po pitanjima forenzichkog rizika. Prljavi deo posla odradjuje njen decko za sve, Koca hemist. November je vrstan profesionalac sa sklonoscu ka konzumaciji psihoaktivnih supstanci.
+
jedna nadrkana (a sarmantna!) zena namcor da bude onaj strucnjak koji sve zna, ali mrzi ceo svet i nece da ucestvuje u pljacki - kod nje se obavezno ide kada nam je potreban pametan savet, oprema za prisluskivanje, lazne soske i tako to Da li se neko prepoznaje u ovoj ulozi?

to je Lexa :)

a ovo sam ja, pa Muvalo dodaj:
Kada dodjemo do dela da je potreban neko da se provuce do trezora, i da postavi zicice za dinamit (koji je vec neko strucno sastavio pre mene), onda dolazim ja: crne kozne uske pantalone, crna uska majca, kosa vezana u rep, spretna i u formi, gipka, i dobro snalazljiva u "hodu po ivici"

Poslednja izmena:
Me - rich bitch. :lol: Racun u banci u kojoj pljackamo i informacije iznutra. Na sastanak dolazim u haljini a la Sofija Loren (na cvetove :D), sireci oko sebe atmosferu poznate filmske zvezde kojoj ni na kraj pameti nije da pljacka banku. Prekrstam noge, palim dugacku tanku cigaru i zahtevam sampanjac.
Delujem dobro infiltrirano u sistem a ustvari, tu se krije militantni anarhista koji ceka priliku da taj isti sistem unisti, ali spektakularno, sa sve politickom porukom, dok banka gori, naravno.

Ja - terorista - kameleon, sa informacijama i parama za celu operaciju i neko ko bi opljackao banku ne zbog para ali zbog principa. :lol:

ja sam ninja
ninja-1.jpg
ulazim besumno&nevidljivo tako da me niko ne provaljuje dok ne progovorim drzeci istraumiranog macka u krilu, sedeci pored zbunjene zvezdanke... ne skidam masku jos uvek :lol: niko nema pojma odkud ja tu i ko me je pozvao, pa cak ni muvalo ( ne znam kako cu ovo da objasnim :lol:)

kazem: oh-hi-yo-go-zai-mahs i ostro klimnem glavom u znak pozdrava. imam ... evo gostiju nastavljam kasnije ako me primite u tima :lol:

ja sam ninja
ninja-1.jpg
ulazim besumno&nevidljivo tako da me niko ne provaljuje dok ne progovorim drzeci istraumiranog macka u krilu, sedeci pored zbunjene zvezdanke... ne skidam masku jos uvek :lol: niko nema pojma odkud ja tu i ko me je pozvao, pa cak ni muvalo ( ne znam kako cu ovo da objasnim :lol:)

kazem: oh-hi-yo-go-zai-mahs i ostro klimnem glavom u znak pozdrava. imam ... evo gostiju nastavljam kasnije ako me primite u tima :lol:

Ja te primam...Ja cu da bacam dimne bombe i ti neces ni morati da budes nevidljiva:manikir:

ja sam ninja
ninja-1.jpg

Me - rich bitch. :lol: Racun u banci u kojoj pljackamo i informacije iznutra. Na sastanak dolazim u haljini a la Sofija Loren (na cvetove :D), sireci oko sebe atmosferu poznate filmske zvezde kojoj ni na kraj pameti nije da pljacka banku. Prekrstam noge, palim dugacku tanku cigaru i zahtevam sampanjac.
Delujem dobro infiltrirano u sistem a ustvari, tu se krije militantni anarhista koji ceka priliku da taj isti sistem unisti, ali spektakularno, sa sve politickom porukom, dok banka gori, naravno.

Ja - terorista - kameleon, sa informacijama i parama za celu operaciju i neko ko bi opljackao banku ne zbog para ali zbog principa. :lol:
ahhaha i ja sam taj tip koji bi rado besno uzvikuo nesto i to sto kazes vise zbog principa nego zbog para,al ja sam vise u fazonu mirni protesti i istrajnost al ajde kad se vec svi ukljucili u pljacku da idem logikom kud svi turci tu i mali mujo :mrgreen:

tata tata a onda udjem ja u kafanu i kazem kelner daj pice
(katica,radovan lll) :lol:
al ste se raspisale
ne znam kad da upadnem u kadar
uglavnom hocu niski crni sjajan i kao macka tih autic :)
je l mogu da vucaram za sobom neke lake muskarce?ono kao za ukras,on nesto oce da kaze a ja ga sljepim iza uveta i kazem ae donesi mi jedan espresso

Back