Velika pljacka banke

OMG postavljena popodne a već ima 6 stranica :lol: vidim puna kapa zainteresovanih :lol:

Ja sam mala i savitljiva :rumenko: prolazim kroz lasere..... i mogu da iskopam dosta informacija.
Ali što se tiče konkretne akcije, najradije bih je usmerila na gospodina D. koji mi je posredno izbio iz džepa izuzetnu količinu novca, jao što grmi... a može i gospodin R. i gospodin M. međutim to bi bila akcija iz osvete i krajnje sadistička, a ne iz razloga finansijske dobiti, mada ugrađivanje nije isključeno..... :D

ti mozes diretkru banke da ......
samo da ga zamajavas da ne gleda u kamereXD

Inače, imate skromni doprinos u vidu planova grada :rumenko: ako vam ustrebaju neke koordinate i to..... samo prvo morate da mi nađete posao jer ovako ni sama nemam pristup bazi :(

Pristup bazi sredjujemo mi, ne brini. Potrebna su nam dva tima: jedan za stvaranje diverzije - otmica sa ekplozijom, dimom i raznim drugim efektima, dok drugi tim vredno napreduje ka trezoru. Ima li dobrovoljaca za diverziju? .

OMG postavljena popodne a već ima 6 stranica :lol: vidim puna kapa zainteresovanih :lol:

Ja sam mala i savitljiva :rumenko: prolazim kroz lasere..... i mogu da iskopam dosta informacija.
Ali što se tiče konkretne akcije, najradije bih je usmerila na gospodina D. koji mi je posredno izbio iz džepa izuzetnu količinu novca, jao što grmi... a može i gospodin R. i gospodin M. međutim to bi bila akcija iz osvete i krajnje sadistička, a ne iz razloga finansijske dobiti, mada ugrađivanje nije isključeno..... :D

ahaha.....ko onaj mali kinez iz oceanovih..
(ebi ga, ja se opet vracam na taj film :rumenko:)

eve mape....:whistling:

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    37,9 KB · Pregleda: 7
e, ja tebe vidim kao superinteligentnu koordinatorku svih akcija, u filmovima je to uvek naj-kul ekipa, oni sto su u kombiju, ispred milijun ekrana, i mogu da hekuju bilo sta i bilo koga, za dve sekunde... i stalno imaju neke podsmesljive komentare za ove operativce... kao oni wiz klinci u Enemy of the State :)
moze moze i onako nisam bas terenski tip jer sam visoka i primetna vise mi odgovara to u kombiju jedino sto ti u kombiju najcesce prvi najebu,znas obicno ih nekako snime i dignu u vazduh a i kako da ne primetis veliki crni kombi sa zatamnjenim staklima u koji stalno neko ulazi i izlazi :lol:

moze moze i onako nisam bas terenski tip jer sam visoka i primetna vise mi odgovara to u kombiju jedino sto ti u kombiju najcesce prvi najebu,znas obicno ih nekako snime i dignu u vazduh a i kako da ne primetis veliki crni kombi sa zatamnjenim staklima u koji stalno neko ulazi i izlazi :lol:

a ne ne, u mom filmu tvoja ekipa prezivi... mozda i maznete ceo plen, ko zna!
Hoces da smislis svoj nastup na scenu/u halu/hangar, ili si se i ti neprimetno usunjala?

Back