V
Vule
Gost
kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
ne lupas...bas si upravu...JaH_G|rL:Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
U kom smislu čekaju pravu priliku?todor:Mislim da je sigurnije neprilaziti, jer takve su neizivljene i cekaju pravu priliku a to onda nejde na ruku muskarcu koji je startuje )
ja ipak mislim da su veoma stroge....Anonymous:budi ISKREN i NEZAn,a ne u fazonu ej cipi hoce da mi budes cupi budi drugarski nastrojen.To sto nije imala dcka to znaci dve stvari da nije zainteresovant u momke uopste lil je jako stroga na ocenjivanju!!!!
nije tacnotodor:Mislim da je sigurnije neprilaziti, jer takve su neizivljene i cekaju pravu priliku a to onda nejde na ruku muskarcu koji je startuje )
A ti si kao nekad prilazila devojci koja ima 17 god.,a nikad nije imala decka,pa znas sta treba da se uradi?jeeca:ne lupas...bas si upravu...JaH_G|rL:Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
nisam.....ali imam drugarice i znam sta zele.....Anonymous:A ti si kao nekad prilazila devojci koja ima 17 god.,a nikad nije imala decka,pa znas sta treba da se uradi?jeeca:ne lupas...bas si upravu...JaH_G|rL:Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
I,da li uspevas da zadovoljis te drugarice?Sigurno ste veoma bliskejeeca:nisam.....ali imam drugarice i znam sta zele.....Anonymous:A ti si kao nekad prilazila devojci koja ima 17 god.,a nikad nije imala decka,pa znas sta treba da se uradi?jeeca:ne lupas...bas si upravu...JaH_G|rL:Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
i veruj mi vise znam nego ti
da li uspevam da ih ja zedovolim? nasta si mislila...budi konkretnija*anja:I,da li uspevas da zadovoljis te drugarice?Sigurno ste veoma bliskejeeca:nisam.....ali imam drugarice i znam sta zele.....Anonymous:A ti si kao nekad prilazila devojci koja ima 17 god.,a nikad nije imala decka,pa znas sta treba da se uradi?jeeca:ne lupas...bas si upravu...JaH_G|rL:Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
Pa rekla si da znas sta zelejeeca:da li uspevam da ih ja zedovolim? nasta si mislila...budi konkretnija*anja:I,da li uspevas da zadovoljis te drugarice?Sigurno ste veoma bliskejeeca:nisam.....ali imam drugarice i znam sta zele.....Anonymous:A ti si kao nekad prilazila devojci koja ima 17 god.,a nikad nije imala decka,pa znas sta treba da se uradi?jeeca:ne lupas...bas si upravu...JaH_G|rL:Pa sasvim normalno...nije ona neki vanzemaljac, jednostavno joj pridji mirno i stalozeno..) jaoj kako lupam...)Vule:kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?
prestaniMoon:ne daj se jeeco!
kako prići devojci koja ima 17g. ali nikad nije imala dečka?kako se ponašati?