mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Haha...E lepo se nasmejah, zbog teme i postova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crna Gora je vec Velika:
- svi Crnogorci zive u jednu drzavu
- osim Crnogoraca pripojili smo teritorije na koje zive Bosnjaci, Hrvati, Albanci, Srbi i ostali narodi kojih skupa ima vise no Crnogoraca (ali nam nista ne mogu).
- ratovali smo s Japanom i dobili tamo dje smo se mi borili: http://www.montenegrina.net/pages/p...svj_rata/crnogorci_u_rusko_japanskom_ratu.htm
Tako da smo mi stvarno bili do Tokia (a ne ka neke druge nacije koje samo umiju da laprdaju, a ono trt).
A ne ne, vas nisu mogli na mapi da nadju![]()
Srbijanaca bilo u Korejskom ratu jadan, takoreci nadomak TokiJa![]()
I ti velis da si Crnogorac! Muchi, bruko!
Да ли се слажете са идејом формирања велике Црне Горе, видим има Велика Србија, Велика Словенија, Велика Албанија... па реко да отворим тему и за ЦГ. Она би обухватала читаво балканско полуострво, осим Србије од које се недавно отворила, а мало и да изнервирамо ове партиЈоте
slazem se...prva mera nek vam bude cetvorocasovno radno vreme
Обавезно!!![]()
Evo Crne Gore u prirodnim granicama! Sa Srbijom nećemo, a sve druge ćemo da okupiramo :-)
Колико сам ја чуо запад спрема ПЕДЕРАЦИЈУ у коју би ушле Албанија, БРЈМ Македонија, КиМ и Црна Гора.............
Skida li to Srbija gace za grupno p.r.c.a.nj.e? Ili joj je dosta bilo ovih zadnjih 20 godina?
Да ли се слажете са идејом формирања велике Црне Горе, видим има Велика Србија, Велика Словенија, Велика Албанија... па реко да отворим тему и за ЦГ. Она би обухватала читаво балканско полуострво, осим Србије од које се недавно отворила, а мало и да изнервирамо ове партиЈоте
Velika Crna i Gora!?
Zar to nisu tri prideva?
Tako da smo mi stvarno bili do Tokia (a ne ka neke druge nacije koje samo umiju da laprdaju, a ono trt).