Velika Britanija: Ukidaju se zaštitne maske i kovid propusnice

krenuli su preletacevici

ko se poslednji seti, nemo' posle da kuka sto se nije oprao na vreme

ja vam kazem ljudski da ce MNOGI morati za sve ovo da plate debelo, ajde da sacekamo i vidimo ko [sve]

pa valjda smo mi poznati po preletacevicima, zar da nas/vas bojo uci kako se to radi?
Radojević: Obustaviti testiranje, samoizolaciju i ukinuti mjere

Doktor Kliničkog centra Crne Gore Nemanja Radojević ocijenio je da je potrebno obustaviti testiranje, samoizolaciju i ukinuti mjere jer, kako navodi, omikron to dozvoljava.

https://www.cdm.me/drustvo/radojevic-obustaviti-testiranje-samoizolaciju-i-ukinuti-mjere/
moj prijatelj straks, preletacevic broj 1,... evo ruke, nema zle krvi, nema ljutnje za malko ekscesnog komuniciranja, ok?

dečak, šta je tebi?
umrlo nam je za 20 meseci pandemije 50k ljudi više nego obično, čime smo u top3 zemalja sveta. to su katastrofalni fakti koje ni jedan negiralac korone ne može osporiti.
sns režim će za ovakvo pogubno vođenje krize morati da odgovara. biznis ugostiteljske bratije i rejting među sorabima im je bio važniji od ljudskih života, kakva bahata banda...

dečak, šta je tebi?
umrlo nam je za 20 meseci pandemije 50k ljudi više nego obično, čime smo u top3 zemalja sveta. to su katastrofalni fakti koje ni jedan negiralac korone ne može osporiti.
sns režim će za ovakvo pogubno vođenje krize morati da odgovara. biznis ugostiteljske bratije i rejting među sorabima im je bio važniji od ljudskih života, kakva bahata banda...
ja sam sredovecan, preko 50 leta
ok, recimo da si ti u pravu, a od koga su trebali da prepisu mere i lecenje, borbu, kako je trebalo raditi? [ja sam se izjasnio: 1. poluvreme svedoci hidroksija, a drugo- ivera - uttar pradesh npr.]
eno nacionalni institut za zdravlje amerike preporucuje 4 tretmana, leka, redom:jednog nema, drugi ima uzasne sporedne efekte, ili je , treci nedelotvoran, ili samo za kriticno bolesne... znaci, potpuno ludilo, a tebi krivi ugostitelji, i mi koji spustamo masku ispod nosa, ili cak i usta, kao ja? onda izranjaju fasisti, ali nama su potrebni lekari, a ne vojska? protiv koga/cega se vi borite? ne, vi samo trazite dezurnog krivca, za mene je to dijagnoza
sramotno i neodgovorno ponašanje džonsona.
taj šarlatan ignoriše opasnost od virusa kako bi opravdao svoja partijanja tokom lokdauna.
ti i dalje ne shvatas da smo mi antivakseri naterali vaksere da proglase pobedu, a da vi maskeri nema sanse da nam se nadjete na putu, da to blokirate... ko vas tera da partijate> mi cemo da partijamo sa bojo-m, a vi ostanite u lockdown-u

Poslednja izmena:
Od sledeće nedelje građani Engleske više neće biti u obavezi da nose maske, niti da rade od kuće, izjavio je tamošnji premijer Boris Džonson, a od 27. januara u firmama više neće biti neophodni kovid sertifikati. Slična vest objavljena je pre nekoliko dana i u Izraelu kada je tamošnji ministar finansija Avigdor Liberman naveo da bi sistem zelenih propusnca trebalo ukinuti jer za njih "nema ni medicinske, ni epidemiološke logike".

https://www.euronews.rs/evropa/vest...&utm_campaign=push-date-2022-01-21-news-34043

Provalila sam pre par meseci ovde gde sam da se u London moglo na kaficu bez sertifikata o vakcinaciji...
Da li to polako postaje stvarna stvarnost? :eek:
Hmmm...
Od Kraljevstva sve kreće, i u Kraljevstvu se sve završava.
pa ja ne znam gdje to traze..ulazio sam svugdje, najvise costa zbog klijenata..niko nije trazio nikakav papir o vakcini..udjes, narucis sjednes, popijes, izadjes..

Od sledeće nedelje građani Engleske više neće biti u obavezi da nose maske, niti da rade od kuće, izjavio je tamošnji premijer Boris Džonson, a od 27. januara u firmama više neće biti neophodni kovid sertifikati. Slična vest objavljena je pre nekoliko dana i u Izraelu kada je tamošnji ministar finansija Avigdor Liberman naveo da bi sistem zelenih propusnca trebalo ukinuti jer za njih "nema ni medicinske, ni epidemiološke logike".

https://www.euronews.rs/evropa/vest...&utm_campaign=push-date-2022-01-21-news-34043
najveca glupost 21vje su te propusnice..

Sad će se zalaufati sa izveštavanjem o klimatskim promenama... :mrgreen:
Ово је НАЈАВЉЕНО по свим мејнстрим медијима пре 7 дана...
Неки напи сајтови, да их не рекламирам, су то пренели...
Смешни су ови мантраши као цртани филм...

Ово је НАЈАВЉЕНО по свим мејнстрим медијима пре 7 дана...
Неки напи сајтови, да их не рекламирам, су то пренели...
Смешни су ови мантраши као цртани филм...
Pa vidi šta DW objavljuje...

20220121_214817.jpg

https://informer.rs/amp/vesti/polit...-promena?utm_medium=referral&utm_source=upday

Back