Велика Британија: Полиција покренула истрагу против Конзервативне партије после оптужби Најџела Фаража о изборним преварама

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://www.nedeljnik.rs/britanska-...udili-su-titulu-lorda-clanovima-moje-stranke/

Britanska policija pokreće istragu protiv Konzervativne partije. Faraž: Nudili su titulu lorda članovima moje stranke

1573973116400.png

Nedeljnik.rs 16/11/2019

Britanska policija pokrenula je istragu protiv Konzervativne partije posle optužbi lidera partije “Bregzit” Najdžela Faraža o izbornim prevarama i mahinacijama.

On je rekao da su iz redova konzervativaca stizale “prljave” ponude članovima njegove stranke – pozicije u Domu lordova ako se obavežu da neće ugroziti torijevce na naredim izborima 12. decembra, odnosno da će se povući. On je naveo da je reč o osam članova njegove stranke, prenosi N1.

Ukoliko se ispostavi da je Faradž bio u pravu, onda će policija moći da deluje protiv konzervativaca na osnovu optužbe za podmićivanje.

1573973257300.png

Premijer Boris Džonson priznao je da je mguće da su se “razgovori” između viših torijevaca i partije “Bregzit” dogodili, ali je odbacio tvrdnje da su im ponuđene titule lorda, jer “torijevci tako ne funkcionišu”.

Poslanik konzervativaca Majkl Gov osudio je Faraža rekavši da su njegove optužbe besmislene.

“Jedini pakt ili dogovor za koji ja znam je onaj prema kome je Džeremi Korbin, lider laburista, rekao da će se saglasiti sa planom škotske liderke Nikole Stardžen za referendum o nezavisnosti Škotske”, rekao je Gov za Radio BBC.

УДАРИО БРАТ НА БРАТА! :hehe:

Nemogu da verujem.
Nemoguće je da se to dešava u
"kolevci dermokracije"

Могуће је да се деси али полиција одмах покрене истрагу и људи заврше у ћорки. За разлику од Србије, Русије и сличних држава где сви знамо сваку мутну радњу политичара и сложно ћутимо док полиција хапси бабе што продају празилук.

Што се тиче теме, конзервативцима и следује да их овај француски шарлатан од Фаража уједе. Ко их је терао да сарађују са том странком.

(...)

Што се тиче теме, конзервативцима и следује да их овај француски шарлатан од Фаража уједе. Ко их је терао да сарађују са том странком.
Турчин Борис је одбио да са њим иде у коалицији на изборе и Француз Фараж му враћа мило за драго.
Време је да се у Даунинг стрит бр.10 усели Енглез Корбин.

Турчин Борис је одбио да са њим иде у коалицији на изборе и Француз Фараж му враћа мило за драго.

Али су зато пустили Фаража да за њих обавља прљав посао током брегзит кампање.

Корбин је комуниста, на њега не треба трошити речи. Све и да дође на власт биће разочарење као Ципрас.

Francuz ? Farage vodi poreklo od Hugenota, a konkretno je njegova porodica se u Englesku doselila krajem XVI veka. On sa Francuskom osim prezimena ima koliko i ja sa Danskom.

тако је и код нас. чим опозиција оптужи владајућу партију за изборне преваре, министар унутрашњих дела одмах нареди независну истрагу.

Vreme je da se u Downing street № 10 useli Pakistanac,jer Pakistanci su buducnost za Britanistanu.

Francuz ? Farage vodi poreklo od Hugenota, a konkretno je njegova porodica se u Englesku doselila krajem XVI veka. On sa Francuskom osim prezimena ima koliko i ja sa Danskom.

Ово је Европа. Довољно је Француз да могу да га заебавам да је Француз.

Vreme je da se u Downing street № 10 useli Pakistanac,jer Pakistanci su buducnost za Britanistanu.

Као и будућност Бугарске пошто вам је наталитет на нивоу промила алкохола у крви пијанца.

It’s time for Prince Andrew to be arrested and taxpayer funding of the royal family to stop
The UK’s Prince Andrew says he has no memory of meeting an accuser of convicted sex offender Jeffrey Epstein who says she was coerced into sex with him while underage, despite seemingly appearing alongside her in a 2001 photo.

While Andrew says he regrets spending time with the New York ‘financier’ after he had been implicated in sex trafficking, the prince insisted in an interview with the BBC he did not recall ever meeting Epstein accuser Virginia Giuffre, who claims she was forced into sex with Andrew between 1999 and 2002, during the time she says Epstein kept her as a “slave.”

Back