g. rajkovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.560
Da kazem Srbima iz Crne Gore da se nisu trebali otcepljivati , mnogo je zla oko nas , zajedno smo mozda i mogli ....ovako zovimo Boga u pomoc!Много бре... Шта ће Зета ту???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da kazem Srbima iz Crne Gore da se nisu trebali otcepljivati , mnogo je zla oko nas , zajedno smo mozda i mogli ....ovako zovimo Boga u pomoc!Много бре... Шта ће Зета ту???
Da kazem Srbima iz Crne Gore da se nisu trebali otcepljivati , mnogo je zla oko nas , zajedno smo mozda i mogli ....ovako zovimo Boga u pomoc!
A što meni nisu oduzeli glas? Ja glasam i u Danilovgradu i u Beogradu. Jes da danas nisam glasao, ali kad je bitno glasam. Recimo glasao sam protiv SCG.
velika albanija nikad nece biti!!bila je jednom kao fasisticka tvorevina i marioneta hitlera.nece to zapadne "sile"dopustiti.tek kad im dodju pred vrata opametice se.isti slucaj kad je hitleru predat sudet pa su mislili da ce ga umiriti a kad nekom das mali prst on hoce jos.
velika albanija nikad nece biti!!bila je jednom kao fasisticka tvorevina i marioneta hitlera.nece to zapadne "sile"dopustiti.tek kad im dodju pred vrata opametice se.isti slucaj kad je hitleru predat sudet pa su mislili da ce ga umiriti a kad nekom das mali prst on hoce jos.
markowac ne zaboravi da je Srbija bila u mnogo goroj situaciji nego sto je danas.seti se 1916.kada je citav narod,vojska,kralj napustili srbiji i prelazili albanske gudure da bi se spasili a citava srbija pala pod okupaciji AUSTROUGARSKE koja je bila mocnija sto puta od ovih albanskih nomada pa smo se spasili.
izmedju kosova i albanije nema nikakve carine ili pasoske kontrole.
to je dovoljan dokaz da su oni de fakto u jednoj drzavi.
Da je, na primer, reč o 1942. i da je umesto "amerike" stoji "nemačke", bilo bi mnogo bliže istini. Naročito ono za "kvislinge, i... bla bla..."na vlasti imamo kvislinge kukavice lopove i izdajnike a geostrateski smo okruzeni neprijateljskim drzavama ili drzavama u sluzbi neprijatelja(amerike) sa svih strana.
Srebrnjaka je bilo 30.za 13 judinih srebrnjaka