-Alucard- Zainteresovan član Poruka 110 13.11.2007. u 03:28 - "Velika Albanija" #51 BAMB00: hehehe da Bog da imali najcistiji heroin na ulicama mamu im ***** anglo-saxonsku Kliknite za proširenje... Ha ha ha... Ovo je najbolji komentar koji sam do sada pročitao...
BAMB00: hehehe da Bog da imali najcistiji heroin na ulicama mamu im ***** anglo-saxonsku Kliknite za proširenje... Ha ha ha... Ovo je najbolji komentar koji sam do sada pročitao...
E El Dentisto Zainteresovan član Poruka 284 13.11.2007. u 11:09 - "Velika Albanija" #52 adem_ks: jok bre, meni je dovoljno ovo malo kosovo. Kliknite za proširenje... i meni je dovoljno Kosovo u mojoj drzavi... i sta cemo sad?
adem_ks: jok bre, meni je dovoljno ovo malo kosovo. Kliknite za proširenje... i meni je dovoljno Kosovo u mojoj drzavi... i sta cemo sad?
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 13.11.2007. u 11:57 - "Velika Albanija" #53 El Dentisto: i meni je dovoljno Kosovo u mojoj drzavi... i sta cemo sad? Kliknite za proširenje... pa valjda da nadjemo neki kompromis, mislim sednemo i dgovorimo se
El Dentisto: i meni je dovoljno Kosovo u mojoj drzavi... i sta cemo sad? Kliknite za proširenje... pa valjda da nadjemo neki kompromis, mislim sednemo i dgovorimo se
E El Dentisto Zainteresovan član Poruka 284 14.11.2007. u 12:03 - "Velika Albanija" #54 adem_ks: pa valjda da nadjemo neki kompromis, mislim sednemo i dgovorimo se Kliknite za proširenje... Pa naravno.Mozemo da pocnemo...
adem_ks: pa valjda da nadjemo neki kompromis, mislim sednemo i dgovorimo se Kliknite za proširenje... Pa naravno.Mozemo da pocnemo...