Velicina

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
70.278
He he he znam da mislite , "O ne opet neko pita o penisu"

E pa nije. Interesuje me kako bi zamislili najvecu ljubav. Ne mora da bude ostvarena. Ali zelim da mi opisete u jednom posebnom momentu sa tom osobom, i naravno obavezno da se opisuju unutrasnja stanja. Znaci svaku mogucu senzaciju u umu i telu i emocijama. Moze da bude i neka prelepa boja, moze onaj lud osecaj oko solar plexusa, varnicenje u mehuru oko vas, prelepe ispunjujuce senzacije koje vibriraju iza uha. Da ne pomazem. U glavnom, prepustis se masti, zamisli, oseti i pojacaj senzaciju do kraja, pa prstice na tastere i opisi.

Nesto mi pritisne prsa i disem na pola i ne slusam nista sta mi prica, gledam mu lice, oci, pratim liniju usana,
uvo mi upija njegov glas, slabost u nogama...odjednom tisina, vidim da me gleda i ceka neki moj odogovor na
svoje izlaganje...promrljam neko da...nasmesi se, uh tek osmeh.
Ovo je vise omadjijanost.
Ljubav je kada ulazim u prostoriju punu ljudi i vec ga vidim, neki delic njega i srce mi poskoci u grlu.

He he he znam da mislite , "O ne opet neko pita o penisu"

E pa nije. Interesuje me kako bi zamislili najvecu ljubav. Ne mora da bude ostvarena. Ali zelim da mi opisete u jednom posebnom momentu sa tom osobom, i naravno obavezno da se opisuju unutrasnja stanja. Znaci svaku mogucu senzaciju u umu i telu i emocijama. Moze da bude i neka prelepa boja, moze onaj lud osecaj oko solar plexusa, varnicenje u mehuru oko vas, prelepe ispunjujuce senzacije koje vibriraju iza uha. Da ne pomazem. U glavnom, prepustis se masti, zamisli, oseti i pojacaj senzaciju do kraja, pa prstice na tastere i opisi.

Kada je sela u suvozačevo sedište, mala bosonoga j.p.SU-ova devojčica, sklupčala se i čula kompliment: "Ovakvu sam oduvek zamišljao, sve si uradila kao u mojoj mašti" i ostala bez reči, a taj momenat upamtila večno, kao i on.

ok znaci jos odgovora od osobe koja pronalazi romansu u spaggeti western classic muzici, i od macho ala "shu maher" lika koji osvaja srcad provincijalkama voznjom u koznom sedistu i sebe shvata u trecem licu.

Dajte jos....

Najveca ljubav....mislim da je to momenat, kada ste spremni da se odreknete svega sto imate, kako bi bili uz voljenu osobu.I kada razum ne moze da Postavi crvenu liniju koja ce da odredi dokle covek treba zarad ljubavi da ide.

Ali da bi najveca ljubav bila savrsena, potrebna je harmonija u odnosima dvoje "zaljubljenih". Pod tim mislim na onaj klise...i u dobru, i u zlu, uvek jaci posle svake svadje,pretrpljenog bola i straha.

I uvek, ali uvek maksimalno poverenje.

Naravno, sada bih mogao da ubacim i jos kuju sitnicu,tipa, obozavam je kada se, dok vozim, na mestu suvozaca sklupca kao malo dete, tada mi deluje zanosno bla, bla :mrgreen: ali ovo je sustina.

ok znaci jos odgovora od osobe koja pronalazi romansu u spaggeti western classic muzici, i od macho ala "shu maher" lika koji osvaja srcad provincijalkama voznjom u koznom sedistu i sebe shvata u trecem licu.

Dajte jos....

Kožno sedište :hahaha: Pa to je bilo u Zastavi :hahaha: Provincijalka :hahaha: Pubemti, onda sam ja ruralac :)

Dobre su ti ove fore sa engleskim humorom :) Već sam i dao repku, ali hajde i javno da te pohvalim :ok:

Dajte jos....
To je jedino što znaš o gospodinu M?
Da, valjda si ti dogurao do nekog većeg uspehaaaaaaaa...
Inače, da ne bi bilo kako se preseravam u vezi sa poznavanjem klasike, a veruj da je poznajem prilično.... odabrala sam nešto adekvatno-što je poznato svim ljudima.

Salim se drugari, zapravo ste me dirnuli, i bas takve odgovore sam i ocekivao. I hvala sto ste postavili. I lepo j.p. SU svidja mi se taj deo za vecno, bas je mocan osecaj kada se takve stvari dogode, a alter Egona, hej priznacu ti odkidao sam na Enia Moricone-a, mislim da si prva osoba koju sam sreo da izvlaci tu njegovu blistavu zivotnost u muzici i sentimentalnost.

Kada je sela u suvozačevo sedište, mala bosonoga j.p.SU-ova devojčica, sklupčala se i čula kompliment: "Ovakvu sam oduvek zamišljao, sve si uradila kao u mojoj mašti" i ostala bez reči, a taj momenat upamtila večno, kao i on.

Ako ti je ovo orginalna fora, tvoj izum, onda ću da je koristim sa stoperkama. Ako nije, odma reci, da se ne vidi odma da je crni seljak iz sela:(

Back