Veličina polnog organa

Anonymous.

Početnik
Poruka
2
Prije svega, pozdrav svima.

Dugo sam razmišljao da li da otvorim temu i pitam za pomoć, mada je već dotle došlo.

Naime, imam 16 godina, visok sam 186 i težak 73 kilograma, ali moj problem je polni organ, visinu, godine i težinu sam naveo radi pomoći.
Dakle, moj polni organ je po meni i mojim godinama zastrašujuće prevelik, dugačak je 27cm i ima debljinu od 4cm.

Dalje vas molim samo bez ismijavanja i glupih komentara jer ovo je za mene problem.

Osjećam se nekako ugroženim, a nekako nagrađenim jer ne znam šta da mislim, u takvoj sam situaciji.
Stvarno mi nekada smeta, jer ne mogu normalno ništa raditi, smeta mi u mnogim situacijama.

Iskreno, bojim se još jednom upustiti u sexualnu avanturu sa nekom djevojkom, jer sa jednom sam imao već.. djevojka se izgubila, šokirala a meni je to skroz retardirano.

I, šta sada da radim ja, da pustim sve kako jeste, da posjetim doktora, šta da uradim?

Molim bez glupih komentara i ismijavanja, ovo je problem.

Samo zato sto si zamolio, bicu ozbiljan...inace bi se nasalio na duzinu organa koje se mora zadovoljiti ovde pre postovanja.
Postoje operacije, ako je toliki problem, a mozda mozes naci devojku kojoj ne smeta, a opet, ne mora ni full penetracija.

Ta i nije ti neki problem, mslm ako je samo veličina u pitanju (manje neg prosečan dildo). Preplaši još koju možeš, neke ih nek beže, rastorokaće se okolo pa može da čuje neka kojoj neće da smeta. Samo zaboravi na vršnjakinje neko vreme, da ne napravite belaj. Lubrikanti obavezno i šta god da ti kažu ne skraćuj ništa, bolje da ne ***** neg da žališ što si upropastio alat pa ne možeš.

Prije svega, pozdrav svima.

Dugo sam razmišljao da li da otvorim temu i pitam za pomoć, mada je već dotle došlo.

Naime, imam 16 godina, visok sam 186 i težak 73 kilograma, ali moj problem je polni organ, visinu, godine i težinu sam naveo radi pomoći.
Dakle, moj polni organ je po meni i mojim godinama zastrašujuće prevelik, dugačak je 27cm i ima debljinu od 4cm.

Dalje vas molim samo bez ismijavanja i glupih komentara jer ovo je za mene problem.

Osjećam se nekako ugroženim, a nekako nagrađenim jer ne znam šta da mislim, u takvoj sam situaciji.
Stvarno mi nekada smeta, jer ne mogu normalno ništa raditi, smeta mi u mnogim situacijama.

Iskreno, bojim se još jednom upustiti u sexualnu avanturu sa nekom djevojkom, jer sa jednom sam imao već.. djevojka se izgubila, šokirala a meni je to skroz retardirano.

I, šta sada da radim ja, da pustim sve kako jeste, da posjetim doktora, šta da uradim?

Molim bez glupih komentara i ismijavanja, ovo je problem.

šta ti je retardirano...što se šokirala, ili...? :lol:
ima jedna američka izreka koja važi za kubikažu kod automobila, ali ladno može da se upotrebi na još mnogo toga kada je bitnost dimenzije u pitanju, pa eto tako mogu da je upotrebim i za velikinu kurrca...kaže "there is no replacement for displacement"...i žene to znaju...i uvek više cene onog obdarenijeg od onog sa igračkicom od 7,8,10 cm...
nisi očigledno ni svestan u kojoj si prednosti, prema tome ne beri brigu bezveze...jedino je problem ako ne umeš da se iskontrolišeš pa svaki put "omacinjaš" do kraja...:lol:
samo nauči da ne mećeš do kraja i nikakvih problema nećeš da imaš...štaviše...:lol:
jes da ćeš da budeš uskraćen za merak, al barem nećeš da povrediš srećnicu...
:ok:

Pusti stomak i žbun. Od toga će delovati sitnije.

Sad ozbiljno, da ne bi dolazio u situacije da prepadaš ženski svet svojim Tijanićem, potrudi se da pre nego što do seksa dođe nekako kulturno nagovestiš čime raspolažeš.
Ne znam da li postoje neke hirurške metode, ali svakako ti ne bih preporučio. Pomiri se sa tim da će mnoge biti isprepadane, ali, sa druge strane, imaš sasvim dovoljno onih koje ćeš upravo time privući. Naročito starije; ove tvojih godina se verovatno većinom još uvek plaše bilo kakvog *****.

on to mora da narola kad oće da spakuje u gaće nakon pišanja...:sad2:

jednom davno na nekoj temi je bilo reči o tome...kad je neko pomenuo da će je icepa s tolkim, neke od njih rekle ma neće, vagina je mišić koji je fleksibilan, prilagođava se veličini...ja reko pa dobro, možda u širinu, al kako za dužinu...ona kaže pa i u dužinu se savija...ono u fazoni nisi ti ni svestan kolkog mi možemo da primimo...:neutral:
s obzirom da iam vrlo mali, osjetih se deprimirano, proradeše kompleksi te odustadoh od daljeg pisanija na toj temi...

Poslednja izmena:

Back