imam jedan problem.
puno djevojaka sa kojim sam bio se prepanu kad vide mog velikana.
zato djevojke,dajte malo pomoci :wink: sto mi je raditi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako si ga osurila svaka ti castchokolada:Odseci ga!![]()
To, kume. :?@primorac:imam jedan problem.![]()
![]()
![]()
![]()
@primorac:imam jedan problem.![]()
![]()
![]()
![]()
Super si mu rekao!zendeli:ma nije to nista,bar malo uzivas u njihovom drustvu,sta da se prepadnu kad ti vide facu@primorac:imam jedan problem.![]()
![]()
![]()
![]()
...ovako,sretan si bar neko vrijeme....
Snezna_kraljica:Super si mu rekao!zendeli:ma nije to nista,bar malo uzivas u njihovom drustvu,sta da se prepadnu kad ti vide facu@primorac:imam jedan problem.![]()
![]()
![]()
![]()
...ovako,sretan si bar neko vrijeme....
![]()
Ili savet - celibat do braka. A onda, prve bracne noci - IZNENADZZENJE! A ona nema kud... I vuk sit i ovce na broju...![]()
![]()
A mozda se ONO hrani tudjim strahom. Mozda se smanji kad ga se vise ne bojis!zendeli:Snezna_kraljica:Super si mu rekao!![]()
Ili savet - celibat do braka. A onda, prve bracne noci - IZNENADZZENJE! A ona nema kud... I vuk sit i ovce na broju...![]()
![]()
ma ..prepadalo i mene pa prestalo :wink:
Jesi li ti to bio SA NAMA? Nesto te se ne secam...@primorac:kakvi ste vi ljudi.ovo je nevjerovatno :evil samo sam xtio da pitam.zasto imate strah od velikana![]()
![]()
![]()
Snezna_kraljica:A mozda se ONO hrani tudjim strahom. Mozda se smanji kad ga se vise ne bojis!zendeli:Snezna_kraljica:Super si mu rekao!![]()
![]()
(ti si zensko? musko? trece nema...)
:wink:
Izvini sto sam ti se obratila u muskom rodu. :wink:zendeli:zensko.....a i za strah si pravu...kad se plasis sve ti velikoSnezna_kraljica:A mozda se ONO hrani tudjim strahom. Mozda se smanji kad ga se vise ne bojis!zendeli:Snezna_kraljica:Super si mu rekao!![]()
![]()
(ti si zensko? musko? trece nema...)
:wink: