Veleprodaja odece...

Milesrb

Početnik
Poruka
49
Ja sam nov na ovom forumu. I pozdrav svim clanovima.

1. Mene interesuje gde je najpovoljnije da se nabave parfemi, trenerke, dukserice i satovi? Kako se krecu cene?

2. Ako neko od vas vec prodaje neke artikle od gore navedenih i zeli saradnju, ja sam voljan za rad i dogovor!

Moze mi poslati e-mail: [email protected] tu cu najpre da vidim vasu poruku.
 

igi192

Elita
Poruka
23.724
Zna li neko ima li neko da prodaje Hm garderobu na veliko

Hm ima svoje prodavnice.. Markirana garderoba ima istu neto cenu svugde u svetu sve zavisi koju količinu kupuješ ako ideš na kontejner recimo onda možeš dobiti i Nike od 100evra i maloprodaji za 20-30 na veliko.. Tako vam je sve to a to svercovanje buf robe nema smisla na duze staze. bolje se udruzite i pregovaranje direktno sa fabrikama kojeg vam dostavljati na adresu nego to sto radite..
 

Mina_veli

Početnik
Poruka
1
Postovani,

Citajuci komentare na forumu, naisla sam na Vas nalog, pa rekoh ne skodi da Vam se obratim.

Razmisljam o tome da otvorim butik, ali to je sve u pocetnoj fazi, nema ni ko da me uputi, jer svi, logicno, sve informacije drze za sebe. U tom kontekstu me interesuje sledece:

1. S obzirom na to da se isplati ici u Tursku po garderobu, gde konkretno naci te stvari i kakva je carinska regulativa, odnosno, koliko se to zaista isplati kada se oduzmu svi troskovi;

2. Posto Vi konkretno uvozite garderobu, kojeg je nivoa kvaliteta i koje su cene kod Vas licno (ovo pitam jer bih se fokusirala na robu viseg nivoa kvaliteta, jer svi masovno prodaju nekvalitetnu robu i ta roba se ponavlja u svim buticima);

3. U prethodnom kontekstu, da li je uopste moguce diferencirati se na taj nacin, prodavati kvalitetniju robu, a da i dalje moze dobro da se zaradi, uz relativno prihvatljive prodajne cene u unutrasnjosti.

Unapred hvala,

Mina Velickovic
 

Top