Vehabija ubijen nakon sto se predao?

Marin55:
U izbjegavanju medjuetnickog konflikta, Policija cim je primjetila da oni bacaju bombe, se morali povuci na pocetne polozaje i time da oglase svjetske medije i helikopterima lociraju objekat.I sa helikoptera razglasom upozoriti "teroriste" na predaju.Cijela ta akcija je morala biti uradjena na profesionalan nacin i na pomalo i holivudski stil. Razumijete sta sam htio reci?Nego i policajci su krenuli u potragu sa odredjenim predrasudama o ovim Vehabijama.

Слажем се.Наша полиција је требала привремено да се повуче а да авијација изизбомбардује положај терориста,па затим поравнати терен артиљеријским оруђем.Тек после пажљиво пречистити терен.Требало је забранити сахрану на јаван начин већ их стрпати у гробницу на непознатој локацији да се од њих не праве свеци.

Marin55:
E pa zbog toga nam je potrebna pomoc Zapada.Zato sto Srbija policajce obrazuje da imaju taj "cisti hitac" a ne da razmisljaju malo o posljedicama.
Takva stvar nije bila u vremenu Titove vladavine.Titova policija se izabirala iz redova postenih familija koji znaju mentalitet i obicaj naroda.Titova policija je svoje kadete ucila da upotrijebe mozak a ne da uvijek cekaju da im neko naredi da nesto urade sto ne odgovara logici.

Vozi se Drug Tito u limuzini a iza njega ide fića a u njoj Mujo i Haso. I ide Tito, ide, skrene on levo, Mujo i Haso za njim, skrene Tito desno, oni za njim, on nazad, oni za njim.....'de god Tito, ova dvojica za njim. Razljuti se Tito, parkira se, izadje iz limuzine a Mujo i Haso iz fiće.
Tito: " Jeli vas dvojica, što me stalno pratite??!!!!"
A Mujo i Haso ce na to: (zajedno) "Druze Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo"
tito.jpg

Back