Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 42.224 17.04.2024. u 21:44 - Vegeta #201 Sensei: Otvorio sam novu jer je bilo povezano sa nekom pričom u drugoj temi. Kliknite za proširenje... Znam, bila sam prisutna. Sensei: Ovde komentarišem jer hoću da skrenem pažnju da nije ništa lično. Kliknite za proširenje... U redu. Hvala što si odgovorio na moj post.
Sensei: Otvorio sam novu jer je bilo povezano sa nekom pričom u drugoj temi. Kliknite za proširenje... Znam, bila sam prisutna. Sensei: Ovde komentarišem jer hoću da skrenem pažnju da nije ništa lično. Kliknite za proširenje... U redu. Hvala što si odgovorio na moj post.
kalis Buduća legenda VIP Poruka 36.308 17.04.2024. u 22:33 - Vegeta #202 Sensei: Nastavite priču bez mene. Kliknite za proširenje... E sad vidiš zašto ne koristimo vegetu. Loše vibracije
Sensei: Nastavite priču bez mene. Kliknite za proširenje... E sad vidiš zašto ne koristimo vegetu. Loše vibracije
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.193 18.04.2024. u 08:49 - Vegeta #203 Sensei: Nastavite priču bez mene. Kliknite za proširenje... Sada bih te tukla i ne bih ti dala da plačeš!
Sensei: Nastavite priču bez mene. Kliknite za proširenje... Sada bih te tukla i ne bih ti dala da plačeš!
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.854 27.04.2024. u 22:18 - Vegeta #204 kalis: E sad vidiš zašto ne koristimo vegetu. Loše vibracije Kliknite za proširenje...